Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3686
View
74
Reply

[Tempatan] Dulu Upin dan Ipin, sekarang kanak2 di Malaysia dilanda demam Si Nopal

[Copy link]

Author: R2D2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2019 01:29 PM | Show all posts
Suchi replied at 12-2-2019 01:16 PM
Iols mula taktau gak si nopal ni tapi anak buah iols gigih suh iols polow sbb iols peminat komik2  ...

follow jugak ye acol dan yol tu hahaha....
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:31 PM | Show all posts
lawak dia sebenarnya takde ape yang lawak..
mcm terpaksa ketewa je.. ke iols tgk yang tak lawak punye..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
want2bhappy replied at 12-2-2019 01:29 PM
follow jugak ye acol dan yol tu hahaha....

Follow uols kartun dia cam lambuk punya rupanya peminat lambuk.
Ade lg tak komik2 lain yg lawak2 weh iols suke melayan skrg ni suka layan quotes norhadi dildo tu merapu2 je tp boleh buat iols hilang sedih.
Taktau sapa dia tp dia tu mcm sultan melaka versi indonesia je.
Nama dahla cam dilido aritu pun dia ade pos gambo terung. Dia kata dillido organik ke apatah.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:57 PM | Show all posts
So cute ^^  Berkemah, berkemah
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
tp knp muke bdk pempuan tu xde rupe lgsg? mls lukis ke ape muke die
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Suara cute girl tu memang cute
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:07 PM | Show all posts
Suchi replied at 12-2-2019 01:54 PM
Follow uols kartun dia cam lambuk punya rupanya peminat lambuk.
Ade lg tak komik2 lain yg lawak2 ...

eh bukan lambuk ka?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:19 PM | Show all posts
buruk gile kartun tu...kalu org tua2 mesti tak bg org mengandung tengok takut mengenan
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:23 PM | Show all posts
MeMeimei replied at 12-2-2019 01:08 PM
yang ni best

https://www.youtube.com/watch?v=mtLXVwj3BFE

aku pun suka yang ni lagi

jangan menyerah karna ujan ajah
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:42 PM | Show all posts
utk edu mmg out..takat light lawak maybe...tp x sesuai kot....
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:46 PM | Show all posts
Suchi replied at 12-2-2019 01:14 PM
Ade yg kata seksi ade juga yg kata bahenol singkatan kepada Badan hebat otak nol

Seksi sangat karekter kartun tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:53 PM | Show all posts
tengok versi malaysia pulak

  



Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:58 PM | Show all posts
hiya hiya kontett
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2019 03:39 PM | Show all posts
baru tgk tadi
sesuai la utk budak2 tgk
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:48 PM | Show all posts
arm_band replied at 12-2-2019 02:23 PM
aku pun suka yang ni lagi

jangan menyerah karna ujan ajah

heiiiiiiii
si nopal......


syalalalalala...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:49 PM | Show all posts
Menyampah aku tgk...sampah
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ekselen at 12-2-2019 03:55 PM

Tertgk kat youtube yg berak tu..terkekek2 aku gelak. Pastu yg ojek online,berkhemah, lagu semangat sekolah, berenang, boleh bawa? tu semua pun funny gak...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:55 PM | Show all posts
kenapa aku rasa nopal ni tak kelakar? sebaliknya more to annoying.
nak bagi anak aku tengok pun aku tak sanggup... cam melucah je perkataan bahenol tu.

atau sense of humor aku ni dah takde sampai benda camni aku rasa menyampah?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
want2bhappy replied at 12-2-2019 02:07 PM
eh bukan lambuk ka?

Bukan ke dah arwah lambuk tu? Yg tau norazali tu cakap dia peminat lambuk
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
muka dia.mcm.jubur..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085945s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list