JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
21391
View
235
Reply

"Remy Ishak Bukan Behave Mana Pun. Minum Arak, Dadah, Ajak Ehem-Ehem"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2019 03:26 PM | Show all posts
LostStar replied at 12-2-2019 02:33 PM
penumpshteh ni serba taw la.. hebatttt.. jgn sampai kne saman..

tak lama lagi berangkut pc jugak mak teh ni..btw i rasa mak teh ni mekap artist kot
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Minum arak je jahat.. Artis kpop tu hari hari minum soju
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
ALDRIN replied at 12-2-2019 01:40 PM
Sejarah cucuk2 langit, party2 minum2 ni dah lama dah. Iols teringat dulu satu gossip dlm forom.car ...

Bini dia dh mungkin kurus skrg ni kan
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 12-2-2019 02:41 PM
bini obesiti? omg. kenapa klu chuols susah yach

Alahai chuols...bini obesiti cinta kolesterol tu ler....dulu terbertunang tunangan orang..




Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 12-2-2019 02:49 PM
iols pernah minat dedua hero nur kasih tu yach

Aidil n Adam hero nurkasih 2009

#10yearschallenge
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:32 PM | Show all posts
Tak terkejut pun tau berita2 gini dalam industri hiburan.

Tapi kalau tetiba DM orang nak bergosip gitu, nampak memang jahat jugak la yg tukang cerita pun. Sebab bam Remy pun tak ada pulak nak dedahkan aib dia sendiri. Lain la dia sendiri nak bagi orang nampak dia gi minum arak ke, usung perempuan ke, tapi pointnya sekarang dia buat benda2 tu secara private. Dah kenapa orang lain pulak yang sibuk nak tumpahkan teh.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
ALDRIN replied at 12-2-2019 03:31 PM
Alahai chuols...bini obesiti cinta kolesterol tu ler....dulu terbertunang tunangan orang..




Yg skang ni jual bodiskrab kan. Harga tel aviv ya ampun
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 12-2-2019 03:26 PM
kalau dah namanya pelakon.. hidup sebenar pon penuh lakonan

so euw yach pabila mmg consent plkon itu..muka dh la tak hensem
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:41 PM | Show all posts
alahaiii.. gigih bukak aib org watpa.
bende da lepas kot.

lagipom sama ja perangai retis dgn rakyat marhein.
apa nk terkejut nya?

duk zaman paleolitik kah?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:41 PM | Show all posts
masingx2 ada kisah tersendiri. dia pun x claim diri dia sesuci embun. sembahyang tanggungjawab memasing.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:45 PM | Show all posts
selagi blm leaked gmbo naked kt tumbler akak ok
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 12-2-2019 02:41 PM
bini obesiti? omg. kenapa klu chuols susah yach

Yang skrg tengah berpantang tu kotttt. Yang suaminya dpt dato dari pahang tu agaknyaaaa.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:03 PM | Show all posts
nw111 replied at 12-2-2019 06:58 AM
Husnuzon chuols.. Tu jaman gelap depa.. Now dah bertaubat kekdahnya.. Hahaha

hahaha! iols x kesah pun. akaun akhirat memasing kan. not going to judge pun cuma tak suka elemen terkejut tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:03 PM | Show all posts
MadameOnion replied at 12-2-2019 07:26 AM
tak lama lagi berangkut pc jugak mak teh ni..btw i rasa mak teh ni mekap artist kot

meols pun rasa benda sama! hahahaha. berani naw naw expose
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:06 PM | Show all posts
eely_shana replied at 12-2-2019 07:31 AM
Aidil n Adam hero nurkasih 2009

#10yearschallenge

now i feel old. hahahaha!
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:06 PM | Show all posts
ALDRIN replied at 12-2-2019 07:31 AM
Alahai chuols...bini obesiti cinta kolesterol tu ler....dulu terbertunang tunangan orang..

ok dah dpt tebak dah
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:08 PM | Show all posts
KhunJee replied at 12-2-2019 07:50 AM
Yang skrg tengah berpantang tu kotttt. Yang suaminya dpt dato dari pahang tu agaknyaaaa.

haah dh dpt tebak dh chuols
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
gujiwa replied at 12-2-2019 11:44 AM
alahai mane kilang gosip cari mcm dulu2x.. now banyak cedok dari twitter jah...

Iols pun nak ckp benda sama. Boring sgt gosip kat forum cari sekarang ni. Semua cedok dari twitter, dari ig.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:14 PM | Show all posts
awanearisu replied at 12-2-2019 02:12 PM
Kita tak nafikan sejarah remy tu. Yang kita risau kerana tuduhan dadah ini tuduhan serius. Lebih ...

Tu laa kan.... Orang2 ni, kalau bercakap tak hati2, suka2 je mereka dan sebarkan berita yg tak sohih.  Lupa kpd tulah apa yg dicakapkan.  Buatnya  Remy baca posting ini, petik apa yg tertulis di benang sbg bkti untuk saman,  nahas TT dgn kawannya ygmemposting dm trs.  Hati2....

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:15 PM | Show all posts
kacang^soya replied at 12-2-2019 03:35 PM
so euw yach pabila mmg consent plkon itu..muka dh la tak hensem

tak perlu muka ensem uols
yang muka besher2 pon macam suhaimi saad bewok komodo
ada rakyat marhaen aka makcik2 kegersangan yang dok ship

camno lah derang tak ambil kesempatan


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.133331s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list