JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
123Next
Return to list New
4578
View
41
Reply

Tiz Zaqyah Semakin Berani Tayang Boyfriend, Berkepit Sana Sini

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-2-2019 11:42 AM | Show all posts |Read mode

Foto: Instagram Tiz



Lama menyepi pelakon jelita Tiz Zaqyah dalam industri hiburan tanah air, namun menerusi posting terbaru nampaknya pelakon itu sudah ada kekasih baru.

Menerusi gambar yang dimuat naik di Instagram Tiz, nampak bahagia sekali mereka berdua. Teman lelakinya dikenali sebagai Syed Hafiz dan mereka sudah berkenalan hampir setahun.


Kata-kata sweet seperti "Sayang Awak"  dibalas dengan "Sayang Awak Jugak" dimuat naik tanpa segan silu oleh mereka berdua, nampak sangat yang mereka tengah hangat bercinta.




Foto: IG Tiz Zaqyah



Ramai peminat Tiz yang mendoakan mereka bahagia. Tidak kurang juga ada yang turut mencipta hashtag #HaTiz simbolik gabungan nama Tiz dan Hafiz.


Didoakan agar hubungan mereka sampai ke jinjang pelamin.


  

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Eloklah tu sama cantik sama padan semoga selamat ke jinjang pelamin.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:58 AM | Show all posts
muka boyfriend dia macam bossned + ardy (laki betty)
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:30 PM | Show all posts
goss79 replied at 12-2-2019 11:58 AM
muka boyfriend dia macam bossned + ardy (laki betty)

ahaha...aku pun terkejut sekali imbas mcm ned..

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:31 PM | Show all posts
bila la nk kawen. dok kepit sane sini. dh makin npk kertu dah
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:31 PM | Show all posts
igtkan tiz caras ned dr nowa..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:38 PM | Show all posts
semoga selamat ke jinjang pelamin.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:45 PM | Show all posts
kawen jer lah lepas ni.. xyh tgu lelama..
dah byk kali sheols keciwa khenn.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Tayang bf pun salah....tak tayang kang kate tak laku....dia bujang bukan bini orang...ape yg peliknya. ..netizen dah gila membawang
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:31 PM | Show all posts
makton replied at 12-2-2019 12:31 PM
igtkan tiz caras ned dr nowa..

ko jangan macam2.....
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:33 PM | Show all posts

hahahahha
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoha tahun ni tahun Tiz..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Nikah je lah tizz oiiii
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:52 PM | Show all posts
Macam muka laki si nowa..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga berjodohan tizz
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:58 PM | Show all posts
semoga berjodohan tiz

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:45 PM | Show all posts
Laki Nowa Danish dan laki Amyra Rosli bergabung
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
goss79 replied at 12-2-2019 11:58 AM
muka boyfriend dia macam bossned + ardy (laki betty)

Boss ned + pu azman jugeeeekk
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:51 PM | Show all posts
ok jap. ada tak sesape rasa muka bf sheols ada iras husband kris dayanti tu? tp yg ni versi muda lah
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:51 PM | Show all posts
ala nak kisah apa setakat tz

dari dulu sheols memang pemurah bab menayang bf
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.137982s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list