Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4753
View
82
Reply

[Politik] jeng... jeng....Australian Society of Accountants sudah respond kepada our beloved Finance Minister Mr Guan Eng

[Copy link]

Author: tobby       Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2019 02:05 PM | Show all posts
What do u expect from liars???...Tapi ada mahacai kata tak pe tipu degree asal ada integrity...what????????????? Mana letaknya integrity kalau dah menipu...sifir mudah yang mahacai tak boleh paham..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Seperti expectations wana semalam jika email ni Benar
Sebab untuk dapat qualified professionals agak sukar.. takat graduate member senong yo..lepas grad daftar dengan board..
Macam wana cakap semalam, nak dapat usaha banyak tahun gak..kalo wana, kena buat log book, kena ada industry experience..semua settle baru boleh ambil exam..tu pun belum tentu lepas..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:16 PM | Show all posts
ade lagi ke melayu nak sokong cina DAP LGE ni?.. udah2 laa tu sokong.. xde faedah..
baik tolong BN kempen semenyih for BN..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
bodoh giler siapa yg ingat lge ni pandai

sekian
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Wakakkaka habis lencun beb DAPig kene kencing!! Pegi malay mail. Xhabis2 suruh najib tnjuk sijil. Katanya guan eng dah tunjuk. Rupanya yg palsu!!!
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:54 PM | Show all posts
Sejak menjak ni isu sijil la pulok..ah sudah ..kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:58 PM | Show all posts
penting sgt ka qualification ni, yg penting pakatan bagus bekerja, amanah dan integeriti, cuba tengok berapa banyak isu kos sara hidup tinggi telah diselesaikan oleh pakatan yg superbbb ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:59 PM | Show all posts
totokreturn. replied at 12-2-2019 02:58 PM
penting sgt ka qualification ni, yg penting pakatan bagus bekerja, amanah dan integeriti, cuba tengo ...

integriti apa kalu sijil pun menipu?  otak kat lutut ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:01 PM | Show all posts
harisbee replied at 12-2-2019 02:59 PM
integriti apa kalu sijil pun menipu?  otak kat lutut ke?

sabar, sabar jgn kalut2, dia mesti ada reason tersendiri tu, yg penting dia baguih buat keja sampai tak tido mlm mcm anak dia cakap fikirkan masalah rakyat. Huh tak tahu la betapa mulia nye kita dpt pemimpin mcm ni. Sanggup rakyat diutamakan
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
harisbee replied at 12-2-2019 02:59 PM
integriti apa kalu sijil pun menipu?  otak kat lutut ke?

Sebusuk-busuk najib dikatakan perompak..(masih dalam court lagi) pun tidak menipu level pendidikan dia.. Ayo.. basic jah..mana sikap amanah dan intergriti uols dalam hal ni..malu yo..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:25 PM | Show all posts
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaberapa bnyk ha daaaaaaaa....hahaha kan aku dah ckp chartered ker cpa ker bukannya grad terus dapat hahahaha...engkorang ni teruk aaarrr tun tu dah ler pakai battery engkau buat terkezut terkezut cenggini banyak heart beat dia hilang...silap2 hilang terus bipppppppppppppppppppppppp hahahahaha....bak kata pepatah dont defend the undefendable...rumah terbakar nampak asapnya, hati terbakar siapalahhhhhhhhh yg tahuuuuuu hahahahaha...ku sangka 7 rupanya 8 hahahahaha...aku yakin pasukan bawang rangers sedang sibuk cross check degree mp yang lain hahahaha...wat a day...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:38 PM | Show all posts
tak jadi la LGE ugut nak saman
alih2 kantoi awal
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
wana89 replied at 12-2-2019 03:02 PM
Sebusuk-busuk najib dikatakan perompak..(masih dalam court lagi) pun tidak menipu level pendidikan ...

Puak dapig asik main isu pencuri jah. Hahha. Xde point lain
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada berani ka chedet nk tukaq semua menteri sijil pelesu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2019 03:43 PM | Show all posts
R2D2 replied at 12-2-2019 03:38 PM
tak jadi la LGE ugut nak saman
alih2 kantoi awal

x jadi nampaknya.  australian society of acc pun dah sahkan nama dia xde.  nak belit apa lagi
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
totokreturn. replied at 12-2-2019 03:01 PM
sabar, sabar jgn kalut2, dia mesti ada reason tersendiri tu, yg penting dia baguih buat keja sampa ...

Ini klon totokreturn ke
semacam je komen lol
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2019 03:46 PM | Show all posts
Siti_Mustaqim replied at 12-2-2019 02:54 PM
Sejak menjak ni isu sijil la pulok..ah sudah ..kahkahkah

1 menteri kantoi punya pasal, 7 lagi menteri/yb sangkut disiasat dek netizen.  

marzuki
guan eng
zuraidah
mat sabu
mahfuz
mb perak
mb johor
yb DAP tronoh



Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:47 PM | Show all posts
apa2 ajelahhh...asalahkan LGE berenti cakap time azan..cukup membuatkan mahacai DAPig terpesona
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2019 03:50 PM | Show all posts
gingerbreaf replied at 12-2-2019 03:40 PM
Ada berani ka chedet nk tukaq semua menteri sijil pelesu

x berani, sbb dia cuma pm 13 kerusi.  sbb tu dia tubuhkan satu lagi panel ekonomi yg x perlu report kpd lim guan eng.

Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad, menubuhkan Majlis Tindakan Ekonomi kerana beliau tidak gembira atau puas hati dengan prestasi anggota Kabinet, kata Penasihat Media Perdana Menteri, Datuk A Kadir Jasin.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2019 03:52 PM | Show all posts
arnauld replied at 12-2-2019 03:25 PM
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaberapa bnyk ha daaaa ...

ni taip pakai fon ke typewriter...  lain mcm je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080275s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list