Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
4649
View
40
Reply

"Gigih Korang Edit Gambar, Tak Apa Saya Yang Dapat Pahala..." - Emma Maembong

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-2-2019 01:02 PM | Show all posts |Read mode
Melihat keadaan yang semakin mengeruh, nampaknya lama lagilah isu Emma Maembong buka tudung akan reda.








Terbaru, ada pihak cuba menjatuhkan lagi air muka Emma atau nama sebenarnya Fatimah Rohani Ismail, 27, mengambil kesempatan menabur fitnah dengan mengedit gambarnya dalam pakaian dan situasi yang mencetuskan tanda tanya.








Bagaimanapun, ramai yang mempertikaikan kesahihan gambar tersebut kerana kelihatan jelas gadis dalam gambar berkenaan hanya seakan-akan mirip Emma.


Mungkin sudah tidak tahan dicerca sedemikian rupa, Emma akhirnya tampil bersuara mengenai isu itu dan menafikan gambar berkenaan merupakan dirinya.

















Hitamnya hati segelintir manusia hingga sanggup 'mengadakan benda yang tiada'. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantiknya emma
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
aijinmisaki: Cantiknya emma

Apa yg lawanya.. Biasa je kan.. Mcm org2 biasa je.
Dia ni cemetot dan berpeha besar. Org if cantik kurus tinggi langsing..dan spm ada hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengok igs dia td dgn adik iolsss.. Ktorg gelak je part dia dpt pahala tu {:smile
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Cehhh kalo gambar fake cepat2 kluar statement nafikan. Cuba kalo gambar betul berkutik2 dia membisu...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:40 PM | Show all posts
Gambar terang-terang fake, gigih nak explain dosa pahala.
Gambar kat celah kangkang haritu, fake juga ker timoh?
Eh lupa, pompuan blonde tu bukan chuols
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:53 PM | Show all posts
kalau dari awal tak pakai  tudung kan senang..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:59 PM | Show all posts
mieymiey replied at 12-2-2019 02:40 PM
Gambar terang-terang fake, gigih nak explain dosa pahala.
Gambar kat celah kangkang haritu, fake ju ...

Gigih timah tukar warna rambut..takut la tue celah kangkang hehhe
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
melayu low class mcm tu la perangai
kalau artis buat silap siket memgata bukan main lagi
tapi perangai buruk diri sendiri
suka aibkan, fitnah org
buat2 lupa
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:01 PM | Show all posts
Betul tu emma... pandai pulak kau kumpul pahala.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:04 PM | Show all posts
meteorspeed replied at 12-2-2019 02:59 PM
Gigih timah tukar warna rambut..takut la tue celah kangkang hehhe

Bijak sikit sebab cover muka, warna rambut boleh tukar
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Dunia akhir zaman..Manusia berlumba2 buat fitnah dn dosa..Dosa fitnah lebih besar dari membunuh..Hauzubillah..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Sesungguhnya Allah tk akan ampun dosa fitnah sesama manusia kecuali kita berjumpa dgn orang yg kita fitnah tu.. dn minta maaf dari dia sendiri..Itu pun kalau dia nk maafkan..Jgn main2 dengan fitnah ni ya..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Sharifah180175 replied at 12-2-2019 01:39 PM
Apa yg lawanya.. Biasa je kan.. Mcm org2 biasa je.
Dia ni cemetot dan berpeha besar. Org if cant ...

Jangan menghina orang..Tk baik..Ingat, setiap perbuatan kita sama baik atau buruk malaikat akan catit..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi tak lawa la chu olls emma freehair..dulu ingatkan die pakai tudung kepam,freehair lawo..ni nampak beshe beshe je..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:28 PM | Show all posts
Sham143 replied at 12-2-2019 03:20 PM
Sesungguhnya Allah tk akan ampun dosa fitnah sesama manusia kecuali kita berjumpa dgn orang yg kita  ...

Baru masuk forum ke?? kalau dosa pahala forum bukan tempatnya sis
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Mengingatkan sesama islam..Forum bukan lah tempat kita mencipta dosa..Dosa dgn orang yg tk kenal kita langsung..Bertaubatlah..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Konfiden
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
edit tu...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
kemas gambar atas tu.semenjak dh freehair macam hari2 tuka kaler tuka fesyen rambut huhuhu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.107536s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list