JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
123Next
Return to list New
5336
View
55
Reply

"Bawa Boyfriend Masuk Rumah, Abah Ada Ke Tak Ni Elly Mazlein?"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-2-2019 01:31 PM | Show all posts |Read mode
Amboi Semakin bahagia nampaknya Elly Mazlein. Berseri-seri sejak ada kekasih hati.


Tapi sayangnya sampai sekarang peminat masih tertanya-tanya lagi siapakah gerangannya.


  



  



Tiada satu pun gambar yang menunjukkan wajah sebenar lelaki tersebut, sebaliknya hanya dari pandangan belakang sahaja.


Terbaru di Instagram, Elly atau lebih mesra dipanggil Kak lina Pom Pom memuat naik gambar kekasihnya sedang solat di rumahnya.


  



Kapsyennya, "Bahagiaku. Kalau ada yang bertanya la ya.Ya, Abah ada di rumah masa ni. Habis je kerja tadi, kak pommm terus memasak ,bertukang di dapur untuk jamu 2 hero kakak lina ni mamam."


Alahai manis betul tak begitu? Dah siap-siap bagi jawapan sebab takut nanti orang fitnah bukan-bukan.


Foto: IG Elly Mazlein?"


Di ruangan komen, rata-ratanya mendoakan agar Elly dan pasangannya cepat-cepat kahwin.


Dah lama Kak Lina Pom Pom sendiri sejak diceraikan ketika hamil empat bulan pada 15 Oktober 2015 lepas. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga berjodohan kak lina
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
tekojut tengok muka gambo pakai blazer tu..umo dkt 40 sudah2 la buat gaya comel
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:13 PM | Show all posts
iols nampak macam shuib sepahtu
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
JHANNNN JIIII.....
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo tgk gmbar-  lawa dia nie. Tak dimakan dek umur. Tapi dia pun cam ada alter muka kan?  Very d korean look nowadays.  Ke filter?

And bijik mata dia tu mmg besar lawa camtu ke? Or bantuan contact lense?

1 lagi - nmpak mewah Elly nie. Laku keras ke dia nie?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Mintak2 la mental dia dh habis dan boleh move on mak dia sudah meninggal..tdk laki yg baru ni pn bleh lari dgn prangai mental dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:35 PM | Show all posts
ya allah..terkimput i nengok gambo yg last tu dah rupa hantu
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:38 PM | Show all posts
Dengan kuasa mekap, akan menghukummu
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayah dia dah menikah aritu kan? Lepas dari tu xde pulak kakline sebut2 pasal makciknye. Lepas tu nmpk mcm ayahnye still duk ngan kaklina lagi.  Dah becerai ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp rumah dia cantik..walaupn nampak sipi2 aje.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:57 PM | Show all posts
sape ek bf nya tu ...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:03 PM | Show all posts
suka tgk umah dia...cantik n kemas ja
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Yessszaaa...very the nice deco rumah..hope kak lina pompom berbahagia and cpt2 le langsungkan majlis..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik rumah kak lina ni walaupun sheols lama menyepi tapi masih mampu beli rumah besar
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:26 PM | Show all posts
kelesss kakpompom
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:37 PM | Show all posts
MrsKobis replied at 12-2-2019 02:54 PM
Ayah dia dah menikah aritu kan? Lepas dari tu xde pulak kakline sebut2 pasal makciknye. Lepas tu nmp ...

dh cerai le kot
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
mentel tgk dia ni kdg. aiyoo..tahan ke tok laki nnti..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
lawa rumah kak lina
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:29 PM | Show all posts
berlakon mesti gedik2 tapi menjadi je dia berlakon..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.137328s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list