Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8567
View
300
Reply

[Tempatan] Nottingham Uni sahkan Najib graduate dari sana

[Copy link]

Author: Voyagers    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2019 02:40 PM | Show all posts
kedaikain replied at 12-2-2019 05:39 AM
la igtkan dh upload degree td... koh3

mahacai DAPig mcm nko, uplod la gambar apa pun..hati kencing LGE..nak buat apa
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Remyda replied at 12-2-2019 02:11 PM
Saya terbaca satu laporan media pagi ini.

Media menulis kepada Universiti Nottingham di England d ...

Gud job jibun... mcm ni la... dr 2017 lg kitaorg soh tjk sijil... dah2 bising2 ni baru nk cari... xpe2 yg penting jibun kate minggu dpn dia nk tjk... ok bagus
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:40 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
dekat thread sini nottingham u sahkan najib graduate dpd sana. dekat thread lim guan eng mangkuk hayun perasan dia prof accountant tu, cpa australia nafi mangkuk tu member

najib 1 mangkuk2 ph 0



Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:42 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunggu 1 minggu chuols.. beriya pasal sijil ahhahahahhahahhahhahahha betul kata dsn tak berani plak media tanya menteri ph kat university depa claim.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:44 PM | Show all posts
kedaikain replied at 12-2-2019 02:05 PM
"Mystery Remains" - malay mail yg kate... dia pon was2... koh3

Mat Sabu dan menteri2 lain graduated from university of Nottinghave.   

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2019 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
YBlava replied at 12-2-2019 02:42 PM
btw, bukan si no adil je terpeleot COUGHT. si beruk ni pun sama bodoh

COUGHT COUGHT

cuba scroll page ni

berulang ulang kali alumuni

https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1146029&extra=&page=7&mobile=2
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:48 PM | Show all posts
Sapa yang dalam CI ni kutuk kutuk sijil Najib fake? Sore loser betul. kena setepuk..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:48 PM | Show all posts
YBlava replied at 12-2-2019 02:42 PM
btw, bukan si no adil je terpeleot COUGHT. si beruk ni pun sama bodoh

COUGHT COUGHT

NAT_11 ni english dia level mahfuz graduan Belford University, Pokok Sena
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha.... Macai Hanching Bodoh dah kalahhhhh....slam dunk... Mana nak letak kemaluan korang....
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:51 PM | Show all posts
Voyagers replied at 12-2-2019 02:45 PM
cuba scroll page ni

berulang ulang kali alumuni

dah tgk, memang samdol beruk tu


Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:53 PM | Show all posts
Edited by harisbee at 12-2-2019 02:54 PM

choi...dulu pun aku terpedaya najib x habis belajar.....napa najib x lawan balas masa tu...kalu tidak x der la lingkup pru14..
ph ni penuh dgn fitnah utk pengaruhi org ramai sokong depa dan jauhi PAS dan BN...keji sgt...dok kata BN keji...depa bertiang2 menghampiri pintu neraka kejinya
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:53 PM | Show all posts
Siti_Mustaqim replied at 12-2-2019 02:48 PM
Sapa yang dalam CI ni kutuk kutuk sijil Najib fake? Sore loser betul. kena setepuk..

Kesiannya kat penyokong PH, mau terkencing tercirit2 dah. Try hard sangat nak fitnah DSN punya degree palsu. Elok korang tulis surat kat National University Spore & CPA Australia tanya pasal sijil menteri2 haprak korang.  lepas tu jgn lupa tulis juga ke Belford University tanya degree si Mahfuz.  
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:54 PM | Show all posts
harizs replied at 12-2-2019 02:48 PM
NAT_11 ni english dia level mahfuz graduan Belford University, Pokok Sena

dah offline beruk tu

mesti dia geremmmm sangat2 dgn aku




Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:58 PM | Show all posts
harisbee replied at 12-2-2019 02:53 PM
choi...dulu pun aku terpedaya najib x habis belajar.....napa najib x lawan balas masa tu...kalu tida ...

masa jadi PM mana DSN ada masa nak balas membalas fesbuk. terlalu sibuk urus tadbir negara nak naikkan rizab BNM berbilion2. meeting saja sehari 7 kali....rasmi majlis sana sini. lawatan sana sini. skrg baru boleh all out full time mcm org pencen layan socmed.  bukan mcm menteri2 PH, dah jadi menteri masih sibuk main fesbuk siang malam kerja x buat, dah 9 bulan masih x jumpa negara yg nak beli sawit msia.

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
pengesahan dari university mcm ni yg penting.pegawai dorang dah sahkan. kira legit lah tu degree heols.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:03 PM | Show all posts
tapi pos najib ni mmg lawak tahap dewa la.. bengong betul.. dah balik dari mahkamah ke dia hahahahahahahahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Voyagers replied at 12-2-2019 02:45 PM
cuba scroll page ni

berulang ulang kali alumuni

sbb tu komen mana gambo konvo dgn family... bkn nak hina la...
tp cara tulis tu mcm tahu sgt2....
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
hanakikan replied at 12-2-2019 03:03 PM
pengesahan dari university mcm ni yg penting.pegawai dorang dah sahkan. kira legit lah tu degree heo ...

isu dah selesai... tp mahacai maintain bengap haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084427s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list