CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 4063|Reply: 26

[Tempatan] BSH RM100 : Generasi muda dah bersuara, NAK DUIT KERJALAH

[Copy link]
Post time 19-2-2019 11:45 PM | Show all posts |Read mode






Sekarang dah tahu berusaha, dah tahu bersyukur

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-2-2019 11:51 PM | Show all posts
XXY_daen ke tu..sentap tak habih kome leha......wakakakakakakakaka

rm100 setahun pun kecoh..wakakakakakakakakakaka

yang isi rumah rm4000 pun dapat bantuan tu jubor ape nye...deme tu tak reti nak keroje lebih kuat ke nak harap bantuan........wakakakakakaakkakaka
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
yang i nampak semua yg bash tu kaum jantan..
punya haprak jantan malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 03:56 AM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 20-2-2019 01:06 AM
yang i nampak semua yg bash tu kaum jantan..
punya haprak jantan malaysia

Melayu ....
Me LAyu...
Da malas...bodoh pula
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 04:15 AM From the mobile phone | Show all posts
100 her apahal bising2
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 06:23 AM From the mobile phone | Show all posts
100rgt agak agak boleh kurangkan tak cina kaum pemalas mundur yang ligat mintak sedekah dari melayu luar sana ? Kalo india pemalas semua aku tau tetap ramai gak mengemis
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 20-2-2019 06:27 AM From the mobile phone | Show all posts
ninja boy replied at 19-2-2019 08:15 PM
100 her apahal bising2

Ntah. Tiap kali ada marhaen bising terus nak jadikan isu semasa
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 06:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Katak sial. Hidup dah cukup lama pun masih tak tau lagi ka dugaan hidup ? Esok lusa mungkin giliran engkau pulak la bodoh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-2-2019 06:47 AM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 19-2-2019 05:06 PM
yang i nampak semua yg bash tu kaum jantan..
punya haprak jantan malaysia

Engko mengemis dari mereka maka engkau laaagi la haprak
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Nokiaman replied at 20-2-2019 03:56 AM
Melayu ....
Me LAyu...
Da malas...bodoh pula


Lupa benda ni..
Bangsa yang berlagak pandai padahal sebenarnya
Sapa kata sst turun harga..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 07:21 AM | Show all posts
Edited by Simunggu at 20-2-2019 07:37 AM

hahaha..baguslah dia tulis tu..."nak duit kerja''...jangan lupa, PTPTN bayar ya...
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
mrlayu
melayu
melayu

puas hati meratip
duk dalam gua kot?
kt sarikei ni cong ceng yg berebut borang kemaskini brim hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 08:01 AM | Show all posts

jangankan di Sarikei...di Malaya ni pun sepet dan rentung le yang berebut beratur masa br1m diperkeneikan..wakakakakkakakakaa
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Tuan-tuan , apa beza budak sekolah dengan golongan bujang ?

Takde beza . Dua-dua dapat rm100

Terima kasih Lim Guan Eng
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 08:18 AM | Show all posts
ok la tu..jd la utk topup tipon
atau pun maybe ckup utk seminggu
aku jugak yg x layak utk mana2 kategori pun
tolong mohon utk sedara mara je sejak diperkenalkan
ok la permudahkn rezeki org lain kan...
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 08:37 AM | Show all posts
hahaha ada lak suruh Melayu ni kerja, denial kuat tu asalkan diaorg takyah kerja. lebih rela harapkan duit pencen mak bapak dan kerja upah hari daripada upgrade diri pastu dapat kerja tetap dan stabil.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-2-2019 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Bersyukur la dpt 100 tu...shoping t boleh penuh 2 troli
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 08:50 AM | Show all posts
haryatie replied at 20-2-2019 08:18 AM
ok la tu..jd la utk topup tipon
atau pun maybe ckup utk seminggu
aku jugak yg x layak utk mana2 ka ...

sama la kita... just mohonkan untuk org lain je..
tapi tahun ni tak dapat la nak tolong,.,, sbb nk ber tac bagai.. leceh..
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 09:04 AM | Show all posts
gujiwa replied at 20-2-2019 08:50 AM
sama la kita... just mohonkan untuk org lain je..
tapi tahun ni tak dapat la nak tolong,.,, sbb  ...

owwh yer ker...
yg thun ni x tengok pun mcam mana rupa nya
dia org da bleh buat sendiri kut

Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Zaman aku pembangkang dulu..aku x hadap pon bantuan kerajaan..kasi la berapa ribu pun..klu layak pun aku x apply.. nasib baik mmg tak layak..

Kau pulak pembangkang baru hadap sgt pasal apa? Hari2 kau kutuk kerajaan..tapi bantuan kerajaan jugak kau hadap..

Nak duit kerja lah kuat2..dh kaya barulah kau boleh maki kerajaan..

Mcm aku.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

5-3-2024 11:38 AM GMT+8 , Processed in 0.087685 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list