CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: 311gurl

All About Sultanahs and Princesses Fashion style

  [Copy link]
Post time 22-4-2019 04:04 PM | Show all posts
Kiahlemau replied at 20-4-2019 10:05 PM
CPK tu apa..TTA tu apa...sorry kak kiah br kluar gua

CPK - Che Puan Khaleeda wife Tengku Ismail, TMJ
TTA - Tunku Tun Aminah anak Sultan Johor

Sekian, terima kasih.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-4-2019 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
tzerya replied at 22-4-2019 01:36 PM
Sheols yang menantu datuk k kan?

Betul betul, yang kahwin dengan Anas Dato K.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:25 PM | Show all posts
Permaisuri Selangor & Perak cantikkkk
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Tuanku Zara mmg nampak regal... Maybe because dia mmg ada royal blood and plus mix blood... So elegant.. TZ the epitome of elegance.. Suka baju2 radzuan radzwill buat for TZ
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
mizziaz replied at 21-4-2019 08:42 PM
Tengku Amalin Aishah Putri.
Antara Princess yg consistent pakai outfit yg comply dgn requirement ne ...

sorry la
tak penah nmpk lawa dia ni
imej kg.com
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
mizziaz replied at 21-4-2019 08:42 PM
Tengku Amalin Aishah Putri.
Antara Princess yg consistent pakai outfit yg comply dgn requirement ne ...

Damn kampung.com
Yawn. Mcm yindon despite all the wealth.
Next!!
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 23-4-2019 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 23-4-2019 08:25 AM
sorry la
tak penah nmpk lawa dia ni
imej kg.com

Dah style sheols macam tu. Tak stylo sgt. Maybe mengikut style brunei princess. Part tudung tu okay la dari....
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 10:47 AM | Show all posts
311gurl replied at 20-4-2019 01:14 AM
Mari kita mulakan dengan Selangor

Tengku Permaisuri Norashikin

aku paling suka pakaian Permaisuri Selangor.cantik dan simple (tau la mahal)
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-4-2019 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
ais_kosong replied at 24-4-2019 10:47 AM
aku paling suka pakaian Permaisuri Selangor.cantik dan simple (tau la mahal)

Kan uolsss... yg simple tu la sebenarnya yg mahal. Mcm tu jgk dgn makeup..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 10:53 AM | Show all posts
kembangbunga replied at 24-4-2019 10:52 AM
Kan uolsss... yg simple tu la sebenarnya yg mahal. Mcm tu jgk dgn makeup..

tu la. semuanya terletak cantik dengan makeup pun cantik.
i is jealous
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
ais_kosong replied at 24-4-2019 10:53 AM
tu la. semuanya terletak cantik dengan makeup pun cantik.
i is jealous

Yg dipakai & dimakeupkan pun dah sedia cantik uols.. kalau iols la, pakai la cantik or mahal mana, tetap nmpk sendu.. hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 10:59 AM | Show all posts
kembangbunga replied at 24-4-2019 10:55 AM
Yg dipakai & dimakeupkan pun dah sedia cantik uols.. kalau iols la, pakai la cantik or mahal mana, ...

iols juga cuols.. selangor dan perak buat iols terpesona tengokcantiknya..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 12:16 PM | Show all posts
mizziaz replied at 20-4-2019 10:45 AM
Bila laaaa Sultsnah Terengganu nk tukar style tudung Dah kurang sesuai pakai style itu...

setia dengan tudung sarung, apa salahnya walaupun dah outdated sangat.

cantik je pun, kira lain dari yang lain.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 01:01 PM | Show all posts
Cantiknya Permaisuri Selangor, baju pun tak melarat2.. simple tapi terletak & kena aje dgn gaya dia. Seronok tengok, eye candy sungguh
tak sangka boleh jadi secantik & se elegant ini, dulu kat rtm cam sendu aje hehehe
sama cam CP azrinaz.. dulu kat tv3, dipandang sepi. tapi bila jadi queen cantik pulak, kena aje baju2 dgn dia.

Tuanku Zara pun sama... simple tapi sungguh regal
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 21-4-2019 05:28 PM
Sultanah Nur Zahirah with princess, tg nadhirah
tg nadhirah aka naddy mmg tinggi

Dah kurus princess ni..dah stop main sport agaknya, boleh jaga makan
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 21-4-2019 12:54 PM
TPS nanti sambung. Byk sangat outfit dia

Meols sambung dgn TZS. Tapi xbyk sgt outfit dia yg ...

kaka taknak up fashion tuanku ampuan NS ke? Tuanku dah start bertudung sekarang kan..fesyen dia mak2 sangat, makeup pun tak..so simple
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-4-2019 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
mizziaz replied at 21-4-2019 12:42 PM
Tengku Amalin Aishah Putri.
Antara Princess yg consistent pakai outfit yg comply dgn requirement ne ...

Simple but look regal...
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 03:45 PM | Show all posts
tq tt buka yistana ni.. baju-baju TPS mmg cantik sgt, simple yet elegent, dulu pernah tgk dia pakai dress kot masa lawatan ke NST kalau tak silap.. iols tgk tak berkedip doakan iols pon dpt body gini bila dah 40s nanti huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 04:22 PM | Show all posts
cantik2 baju diorang.. boleh la tiru buat baju raya tahun depan
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 06:10 PM | Show all posts
I jealous dgn baju baju permaisuri Selangor! Kalau i lah ada banyak baju kurung moden gitu, mahu hari hari i pergi office pakai itu je.

*Iolls pun suka style permaisuri Perak & Selangor. Moden, tapi masih ada unsur tradisional dan simple je yet still manage to look elegant and regal. Idokler rupa datin wannabe kan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 04:52 AM GMT+8 , Processed in 0.533273 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list