Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
78616
View
1991
Reply

Rumah Discussion Scammer MLM part 4 Edisi Selamat Hari Raya di London #RayaPerantauan

 Close [Copy link]

Author: Cleocatra       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-4-2019 05:27 AM | Show all posts |Read mode
Edited by friedfishsoup at 4-6-2019 05:51 PM

Bonjour untuk pembaca setia di tered ini. Rumah lama dah 100 pages dah, moh la kita membawang di tered baru ini.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Wow!! Ada version baru. Lama tak ikut perkembangan td ternampak ig kueen. Oh no. Nak pitam.. Dress with sneakers all way and ternampak lutut hitam gila.. Kenapa tak check dulu betol2 before post. Whoarghhh
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
ardilna30 replied at 24-4-2019 07:05 AM
Wow!! Ada version baru. Lama tak ikut perkembangan td ternampak ig kueen. Oh no. Nak pitam.. Dress w ...

Now dia dh reti filter lutut jd halus mulus
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Lah! Tak abis2 lagi cari pasangan hidup kepam ni? takda ke sapa2 yang sudi? Lama bebenar dah kisah dia ni rasanya. iol pun dah move on nak cerca sebab fed up ingatkan dah tone down. Sewel betul
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-4-2019 08:45 AM | Show all posts
234126 replied at 24-4-2019 08:38 AM
Lah! Tak abis2 lagi cari pasangan hidup kepam ni?  takda ke sapa2 yang sudi? Lama bebenar dah kisa ...

Jangan la fed up uols. Mari la kita berjemaah mencerca dia, moga cercaan kita akan menyedarkan dia dari lamunan bbnu..wakakaa
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 08:57 AM | Show all posts
Amboi tajukkk
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Bertingkat jgak hahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
dia mmg dah kurus ke, tgk mcm kurus banding dulu, mcm bosan je life dia skrg
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
tq TT buat rumah tumpangan baru.. boleh lah kami couchsurfing kat rumah baru scammer kepam ni... sakit2 duk melepak forum ke sis? sampai private ig pastu merempan kat haters katanya.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 09:59 AM | Show all posts
Lama iols x mencemar duli komen kat thread c buntal ni.. Hairan iols, engko masi kembang terhalang + kegersangan melampau

Macamana engko bole yakin sangat sarung baju nangka kuning itu? TAK CANTIK.



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-4-2019 10:44 AM | Show all posts
miracle_forever replied at 24-4-2019 09:36 AM
tq TT buat rumah tumpangan baru.. boleh lah kami couchsurfing kat rumah baru scammer kepam ni... sak ...

Hehee...moh kita memeriahkan rumah baru versi Parisian ni.... parisian la sangat....puiii
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 24-4-2019 09:34 AM
dia mmg dah kurus ke, tgk mcm kurus banding dulu, mcm bosan je life dia skrg

Nak tengokk.. iol lepas kes rumah lepas2 karam tak follow ig dia and now dah private pulak. Jenuh juga menunggu dia kurus LOL
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 24-4-2019 08:45 AM
Jangan la fed up uols. Mari la kita berjemaah mencerca dia, moga cercaan kita akan menyedarkan dia ...

Benda sama je pun dia buat. Muak rasa. Tak sedar2 buih2 mulut nasihat/cerca. Muka tembok juge sampai sekarang hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 11:40 AM | Show all posts
Ala, dia dah privatekan ig dia.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 24-4-2019 09:34 AM
dia mmg dah kurus ke, tgk mcm kurus banding dulu, mcm bosan je life dia skrg

Jgn tertipu uols.. banyak edit kurus
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 12:49 PM | Show all posts
masih hidup dalam halusinasi yg tiada berketepian...gitohh
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Pandai pulak kakpam sebut bentan ye. Bukan ke dia sejenis wottt is pantang? Bungkus ajelah dengan korset pb yang dia overclaim tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 24-4-2019 01:12 PM
Pandai pulak kakpam sebut bentan ye. Bukan ke dia sejenis wottt is pantang? Bungkus ajelah dengan ko ...

Haha, iols pun nak cakap benda sama. Awat tak pakai PB bagi ilang bentan tu. Infrared bagai kan
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 02:51 PM | Show all posts
babynina30 replied at 24-4-2019 08:34 AM
Now dia dh reti filter lutut jd halus mulus

ohhh...bukan muka aja yang boleh filter ya? adoiii!! i ketinggalan zaman betul pasal beauty application ni!
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 03:15 PM | Show all posts
I yg xtau dia ni pun jadi tau dah skrg.. murung
PS: banyak sangat ke haters dia ni, korang semua terkena scam MLM dia ni ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.084147s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list