Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
77661
View
1991
Reply

Rumah Discussion Scammer MLM part 4 Edisi Selamat Hari Raya di London #RayaPerantauan

 Close [Copy link]

Author: Cleocatra       Show all posts   Read mode

Post time 4-6-2019 09:50 PM | Show all posts
Zasss777 replied at 4-6-2019 09:00 PM
Salam aidilfitri buat semua acik2 forum. Chuols tgh kacau dodol ke tu?- kak keps

Kepam tampal sticker ke kat puting tu? Haha nak upload gmbr pun belek la elok2 kepam oii. Tak senonoh btol nengoknya boleh berdarah mata ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2019 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 4-6-2019 09:07 PM
tak pakai bra

Layutt tetao confident
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2019 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 4-6-2019 09:07 PM
tak pakai bra

Suka la dia pagi raya dpt pakai tunjuk lurah seluas highway tu! Kalau kat msia tak merasa nk pakai camtu! Giler!
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2019 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 4-6-2019 09:28 PM
Hujung2 die nak jua mention suami die tak boleh jagakan anak2 walaupon dirumah...die sebenarmye na ...

Haha ye ke? Tak perasan lak part tu. I cuma ingat yang dia tulis stress stress lepas tu ulang balik masuk kl pi mall sana sini dgn anak 2 orang dalam keta bising nak itu ini. Itu je  I ingat.
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2019 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Zasss777 replied at 4-6-2019 09:00 PM
Salam aidilfitri buat semua acik2 forum. Chuols tgh kacau dodol ke tu?- kak keps

Awat sampai penyek kak keps oi?
Kut ya pun nak pakai lagu ni, hang tak buat mirror check ka kak keps oi sebelum keluaq?
Saja je tau mentang2 dah habih remdan, hang bagi lagi satu modai utk kutuk hang
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2019 10:38 PM | Show all posts
Ewwww kenapa gmbr tetek tu..mcm saja tarik baju ke bawah.tu padding bra ke tampal sticker edit picture?
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2019 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Follower punya la ramai 30k tapi Yang like post tak sampai 100
Kegilaan apakah ini
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2019 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Tetek kepam bergaduh tak bertegur ke weh?  Satu hadap kekiri satu hadap kekanan  

Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2019 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Meiizu replied at 4-6-2019 10:38 PM
Ewwww kenapa gmbr tetek tu..mcm saja tarik baju ke bawah.tu padding bra ke tampal sticker edit pictu ...

Macam bucu bra nude color

Tapi mana la tau kepam dah pandai pakai stick on backless silicone bra tu buat cover nipples jah
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2019 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
truesonic replied at 4-6-2019 10:40 PM
Follower punya la ramai 30k tapi Yang like post tak sampai 100
Kegilaan apakah ini

Follower macam kita2 la. Folow untuk bahan ngumpat
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2019 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Geli betul tengok tek dia yg layut tu
Dia pakai dress camisole satin tu lagu gems
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2019 12:32 AM | Show all posts
ok 100pages closed.
sila buka next MLM scammers thread.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.070728s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list