Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
78349
View
1991
Reply

Rumah Discussion Scammer MLM part 4 Edisi Selamat Hari Raya di London #RayaPerantauan

 Close [Copy link]

Author: Cleocatra    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-4-2019 03:43 PM | Show all posts
wow i dunno queen kepam tahu word bentan..sbb sheols kan what is pantang dulu
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 24-4-2019 08:34 AM
Now dia dh reti filter lutut jd halus mulus

Bila masa dia edit filter lutut jadi mulus?
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 03:57 PM | Show all posts
Thanks TT! Ada jugak tempat kami nak berkumpul walaupon tak semeriah banglo dulu2
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka betul sheols throwback yg ada gambar bersama ex lepas tu letak emotican ek... cari jelah gambar lain sis..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 24-4-2019 07:45 AM
Bila masa dia edit filter lutut jadi mulus?

Da bnyk jgak tp ada jgak yg lupa huahuahuahua
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa yg cabar kata klu betul ada bf letak lah gambar.. dia da letak
pun tp di crayonkan so tk jelas hmmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah ini bermaksud dia mengikuti perkembangan disini???? Bang bang bang hahahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 04:45 PM | Show all posts
pucuk-kelompang replied at 24-4-2019 04:30 PM
Da bnyk jgak tp ada jgak yg lupa huahuahuahua

Dia edit lutut? Semua gambar dia banyak lutut hitam
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Iya edit kaw2 tp tetap tak dpt nak cover keaslian nya huahuahuahuahua paham ke paham?
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 04:52 PM | Show all posts
pucuk-kelompang replied at 24-4-2019 04:48 PM
Iya edit kaw2 tp tetap tak dpt nak cover keaslian nya huahuahuahuahua paham ke paham?

Oh ye la ok
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 04:57 PM | Show all posts
eh ade tered baru...bolehla meols tumpang berteduh.. kemurungan sgt kalau tak dapat mengata kuinn.. huhu..bonjour
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 04:58 PM | Show all posts
betul ke dia cyst.. ke dia keguguran lg.. atau menggugurkan ops
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 05:09 PM | Show all posts
ni parking khas untuk hh ke?
i ingatkan campur-campur..
campur-campur i tak kuasa nak join..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 06:09 PM | Show all posts
Idup lagi rupanya...blh la join berkuntumm.. dh makin sendu arena porem nih
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 24-4-2019 04:58 PM
betul ke dia cyst.. ke dia keguguran lg.. atau menggugurkan ops

I baru nk tnya benda yg sama
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 08:47 PM | Show all posts
Dia ni mmg obses dgn diri sendiri. Tak abis2 la dok canang masa umur 20s rupa mcm 30s.. So skang dah 30s org puji dia 20s bangga sgt dah la tu ye?! Patutnya ko malu dgn Allah dulu ko menutupi aurat skang pakai x cukup kain
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 09:36 PM | Show all posts
black_handbag replied at 24-4-2019 04:58 PM
betul ke dia cyst.. ke dia keguguran lg.. atau menggugurkan ops

Tetiba plak cyst dia sakit sampai sakit ngalahkan org nak bersalin

Tu laa ntah2 keguguran atau menggugurkan
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa la yg sanggup jadi PA dia Demi free trip to Paris? Mesti number 1 kena prove bukan ahli porem.  Hahahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-4-2019 10:36 PM | Show all posts
pucuk-kelompang replied at 24-4-2019 04:32 PM
Siapa yg cabar kata klu betul ada bf letak lah gambar.. dia da letak
pun tp di crayonkan so tk jela ...

Mesti la uols di crayonkan. Karang polis bantuan dalam forum ni dapat tahu siapakah jantan yang terbaru ni. Takut dikantoikan seperti dulu....
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 24-4-2019 10:36 PM
Mesti la uols di crayonkan. Karang polis bantuan dalam forum ni dapat tahu siapakah jantan yang te ...

Susah nak cari siapa lelaki tu sebab watercolor.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.079969s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list