Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
78411
View
1991
Reply

Rumah Discussion Scammer MLM part 4 Edisi Selamat Hari Raya di London #RayaPerantauan

 Close [Copy link]

Author: Cleocatra       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 24-4-2019 10:49 PM | Show all posts
black_handbag replied at 24-4-2019 04:58 PM
betul ke dia cyst.. ke dia keguguran lg.. atau menggugurkan ops

Cek sekali takut sakit kelamin! Mana tahu, kan gendut kan....
Sakit untuk penghapus dosa dosa ko....ingat tu....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-4-2019 10:52 PM | Show all posts
friedfishsoup replied at 24-4-2019 10:47 PM
Susah nak cari siapa lelaki tu sebab watercolor.

Kan! Sebab tu dia watercolorkan. Tapi tetap nak tunjuk kat warga sini, dia sudah ada jantan parisian.... lol sangat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-4-2019 11:00 PM | Show all posts
Kalau la jantan audi tu tahu gf baru ni scammer, banyak orang kena tipu, kena aniaya, banyak hutang... silap2 jantan audi kena bayar hutang diaa.... hmmmmm kes aniaya lagi
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah mcm2 sakit dah tuu...bawak2lah tobat kepams..ingat asal usul mu kepams...syurga mu....bawak2la beringat sikit....
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 24-4-2019 11:00 PM
Kalau la jantan audi tu tahu gf baru ni scammer, banyak orang kena tipu, kena aniaya, banyak hutang. ...

Jantan Audi? Yg watercolor tu ke? Pinterest je sissss
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Terima kasih la sebab bina banglo baru. Aku Salah sorang yang tertinggal kereta api sampai tak tahu apa jadi kat banglo lama2 dia dulu. Huhuhu.

Sebenarnya sebab apa dia cerai? Dan dia kena cerai lepas kena buang haiyo ke? Sebab dah tak kaya ke? Sorry la sebab betul2 lost. Aku baru tau dia dah tukar imej baru2 ni je....
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Bknke pantyliner hai o mampu ubat kan cyst / fibroid???
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2019 05:29 AM | Show all posts
friedfishsoup replied at 24-4-2019 11:39 PM
Jantan Audi? Yg watercolor tu ke? Pinterest je sissss

Ohhh pinterest kerrrr..... sebab ingat gampo kepam. Sebab lengan beso balak, pegang tangan jantan tu sambil bawak audi.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 05:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu macam makcik, sekarang pun very makcik pinoy lah Pam. What makes u think u look younger? Please lah.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 07:24 AM From the mobile phone | Show all posts
pucuk-kelompang replied at 24-4-2019 04:32 PM
Siapa yg cabar kata klu betul ada bf letak lah gambar.. dia da letak
pun tp di crayonkan so tk jela ...

i tak rs tu dia. pompuan dlm tu kurus naw naw. ntah2 google pic je. kalau ye gmbr dia, takdenye buat gmbr cmtu. paling2 dia cover muka jantan tu. propa je lebih gundu parisian ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2019 07:35 AM | Show all posts
friedfishsoup replied at 24-4-2019 11:39 PM
Jantan Audi? Yg watercolor tu ke? Pinterest je sissss

Lepas si kepam baca komen you, terus upload gambo berdua ngan jantan bawak audi tu. Nampak si kepam merangkul leher jantan dengan ganas. Tapi tetap dia letak sticker kat muka jantan tu... tak pe, lambat laun kita orang tahu...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
riantika replied at 24-4-2019 02:51 PM
ohhh...bukan muka aja yang boleh filter ya? adoiii!! i ketinggalan zaman betul pasal beauty applic ...

Any one here boleh share tak apps apa yg best utk edit2 body and badan ni? iols pun nak cantik juge
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Lagubestbest replied at 24-4-2019 03:15 PM
I yg xtau dia ni pun jadi tau dah skrg.. murung
PS: banyak sangat ke haters dia ni, korang semua ...

I pernah beli korset ribu riban dia tu.... tak kurus pun... lemak2 masih degil...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 08:29 AM | Show all posts
inikah beliau??? hmmmmm.. macam bukan jer..
unnamed.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 25-4-2019 08:00 AM
Any one here boleh share tak apps apa yg best utk edit2 body and badan ni? iols pun nak cantik jug ...

Beauty plus, cymera. Or google je apps edit. Banyak bersepah. Just because careful though. bila nk edit. Especially ada tembok, tiang sekeliling. Nanti boleh nampak senget and bengkok. Hanis edit senget benget tiang sekeliling.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 25-4-2019 07:35 AM
Lepas si kepam baca komen you, terus upload gambo berdua ngan jantan bawak audi tu. Nampak si kepa ...

Bukan la. Muka tu stok2 Pinterest gambar. Lengan perempuan watercolor tu kurus.Jangan tertipu. Banyak dari Pinterest
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 09:28 AM | Show all posts
niena90 replied at 24-4-2019 08:47 PM
Dia ni mmg obses dgn diri sendiri. Tak abis2 la dok canang masa umur 20s rupa mcm 30s.. So skang dah ...

sape baca datinamyra komen perasannya u sis? kat ig kuin... bahahahahaahah.. gelak meols baca
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 09:30 AM | Show all posts
karpetmerahbiru replied at 25-4-2019 08:29 AM
inikah beliau??? hmmmmm.. macam bukan jer..

ni mesti bukan kuinn.. sbb lengan kurus.. lengan kuin spt batang balak.. nak jugak tayang ada bf baru.. parisian pulak.. dahtu tak malu betul asyik dok post gmbr dgn quote lapar jantan.. siap xnak beraya tahun ni sbb ade family dgn anak je.. abis ko nak ape? cakap ajelah ade JANTAN baru nak raya kuin
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
karpetmerahbiru replied at 25-4-2019 08:29 AM
inikah beliau??? hmmmmm.. macam bukan jer..

kakpam ke ni? lengan tak cukup flabby.. i rasa dia curi gmbr org juga ni. kalau x, xde gigih edit mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 09:43 AM | Show all posts
eh tak tau dah dibenarkan bina semula flat kuin kepams ni.
I lepas trauma tgk igs dia pakai baju kaler pink/purple yg ketat pastu rambut toncet mcm jin tu terus I jarang bukak igs dia.
trauma I tgk dia mcm alien.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.082709s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list