Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
78423
View
1991
Reply

Rumah Discussion Scammer MLM part 4 Edisi Selamat Hari Raya di London #RayaPerantauan

 Close [Copy link]

Author: Cleocatra    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 25-4-2019 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
xmynnx replied at 25-4-2019 09:43 AM
eh tak tau dah dibenarkan bina semula flat kuin kepams ni.
I lepas trauma tgk igs dia pakai baju ka ...

Tak. Ni bukan benang khas utk dia.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:23 AM | Show all posts
friedfishsoup replied at 25-4-2019 09:48 AM
Tak. Ni bukan benang khas utk dia.

ni rumah borak2 ke u?
sorry, i jarang jengah benang lain selain benang blogger dgn tinbo.
then nampak tajuk rumah ni lapar jantan terus pappp i terbayang queen red ke apa nama yg jahat dlm movie alice in wonderland tu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Dalam banyak2 gmbr umur 21t tu gmbr tu je ke yg ade sampai nak kene crop bagai...ko hidop sahari 2 ja ka mase umur 21t...rengsa dgn perangai kepams...mengundang sgt masalah...ni sbb banyak sgt mase terbuang...mase lapang banyak sgt...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Hotatei replied at 24-4-2019 10:17 PM
Sapa la yg sanggup jadi PA dia Demi free trip to Paris? Mesti number 1 kena prove bukan ahli porem.  ...

Forumer takde yg apply ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:41 AM | Show all posts
black_handbag replied at 25-4-2019 09:28 AM
sape baca datinamyra komen perasannya u sis? kat ig kuin... bahahahahaahah.. gelak meols baca ...

kenapa dia komen gitu..
bukan tin rempit ni client beliau ke..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 24-4-2019 08:34 AM
Now dia dh reti filter lutut jd halus mulus

Sorry lambat masuk.. Oh yeker. Kipidap buat dirinya. Mungkin gambar yg iols tgk tu terlepas dgn tak sengaja.

Lama tak nampak nick chuols.. Dulu selalu jadi SR kat benang kueen.. lepas roboh benang dia, dh kurang nk lalu lintas di Media Sosial..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 24-4-2019 03:45 PM
Bila masa dia edit filter lutut jadi mulus?

Hahahaa.. Momod sup ikan pun ada perasan lutut kerak pam ya? Tepuk dahi bila ternampak gambar kat Ig.. Huuu
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 25-4-2019 11:38 AM
Forumer takde yg apply ke?

forummer dia cop gang bawang katanya.. so disqualified. hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
ardilna30 replied at 25-4-2019 12:18 PM
Hahahaa.. Momod sup ikan pun ada perasan lutut kerak pam ya? Tepuk dahi bila ternampak gambar kat  ...

Dia bangga dark knees dia uols lihat la kerak i celah2 mana pun. Ketiak, celah peha, kepala lutut berdusty kehitaman
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
xmynnx replied at 25-4-2019 10:23 AM
ni rumah borak2 ke u?
sorry, i jarang jengah benang lain selain benang blogger dgn tinbo.
then n ...

Sort of rumah borak pasal penipuan scammers. Tapi mostly pasal Spongebob Squarepants
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
karpetmerahbiru replied at 25-4-2019 08:29 AM
inikah beliau??? hmmmmm.. macam bukan jer..

Rasa macam bukan.
Kurus, muka lain sikit walaupun ada iras tapi lain sangat aih.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by melinda_kerr at 25-4-2019 05:18 PM

Gigihnya watercolour gambar org lain semata- mata nk org assume dia dgn bf ke tu??? Sedihnya... kata xlapar jantan tpi asyik up quote psal lelaki manjang. Ada baca komen dr die katanya org European yg ingat dia umur muda remaja. Please lah. Tgk bontot labuh pun dah tahu anak ramai.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 04:36 PM | Show all posts
Sapa yg sharifah sakinah perli tu. #tanyaje
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 05:51 PM | Show all posts
melinda_kerr replied at 25-4-2019 04:08 PM
Gigihnya watercolour gambar org lain semata- mata nk org assume dia dgn bf ke tu??? Sedihnya... kata ...

dah ada bf parisian tu pon tak tunggu lama terus kuin jadikan heols tukang amik gambar bontot labuh dia..hahahah geli tgk
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
sedih la life kepam nih
as usual, gigih sgt acah2 ada bf walau halimunan jah
ujung2 mmg gambo dr gugel jah

kemon kepam...show us your parisian bf yg clear dgn gambo uols..tp bukan stok2 sauk di tepi jalanan yach
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 07:38 PM | Show all posts
semalam i tengok 60 minutes australia... kisah belle gibson... pmpn ni jadi influencer femes kt sana atas modal sheols cancer survivor... cancer semua yg terminal..

tup2 dh bertahun membohong n scamming warga sana, sheols terkantoi dan kena fine ratus ribu n mungkin kena jail

tapi sheols ni sejenis tak rasa bersalah tipu kt org n siap pertahan kan 'facts' yg sheols ada cancer tu..ala2 so delusional...dah biasa menipu sampai reality sebenar sheols tak boleh terima.. sheols hidup dgn 'reality' sendiri.. no remorse at all

sampai kan umur pun dia tipu.

the journalist grill scammer ni "YOUR reality is actually NOT THE reality"...tapi scammer ni mati2 tak cakap dia salah..

sbb everything is abt her..dia suka the attention..the sympathy dia dapat.

teringat i dekat kepam ni... everything is about you....

lepas tu hidup tak cermin diri dan dalam fantasi sendiri.

utk sesiapa nak tgk interview with belle gibson-- gi sini

https://www.youtube.com/watch?v=tCN2Uvyz72k
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 08:59 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 25-4-2019 06:22 PM
sedih la life kepam nih
as usual, gigih sgt acah2 ada bf walau halimunan jah
ujung2 mmg gambo dr g ...

kemon kuin...bukan takat gambar..i nak video ngn bf parisian plis...bukan takat merci boucoup je

gamba water color xnak...tu pon ntah gambo sesapa di curiknya..runcing sgt jari
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 25-4-2019 09:11 AM
Beauty plus, cymera. Or google je apps edit. Banyak bersepah. Just because careful though. bila nk ...

that is so not her. if thats her, xde nye dia nk blurkan. kalau betul dia kurus cmtu, mmg dia tayang je. she's so delusional and her scamming ways are so juvenile. dia kan kaki show off and the fact that shes being secretive abt the boyfriend tak logic.if betul mamat tu ada, dh canang satu dunia.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
nikkibee replied at 25-4-2019 10:30 PM
that is so not her. if thats her, xde nye dia nk blurkan. kalau betul dia kurus cmtu, mmg dia taya ...

Mmg la bukan dia.. yg gambar kereta tu, gambar couple watercolor mmg dari Pinterest. Ada bukti pun mmg dari Pinterest. Yg I explain pasal edit photos pakai app tu, i refer to most of her photos. Banyak bengkok tiang/ tembok sekeliling. Not referring to those pictures yg dia watercolor
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
nikkibee replied at 25-4-2019 10:30 PM
that is so not her. if thats her, xde nye dia nk blurkan. kalau betul dia kurus cmtu, mmg dia taya ...

Malu kantoi bf halimunan dave wekwek gaygay
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080969s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list