Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
78348
View
1991
Reply

Rumah Discussion Scammer MLM part 4 Edisi Selamat Hari Raya di London #RayaPerantauan

 Close [Copy link]

Author: Cleocatra       Show all posts   Read mode

Post time 26-4-2019 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
sukma88 replied at 25-4-2019 08:59 PM
kemon kuin...bukan takat gambar..i nak video ngn bf parisian plis...bukan takat merci boucoup je
...

Dia dah tunjuk kat u tu naik kereta ferrari.. gigih kot rental sehari nak show off kt acik- acik forum. Muahahah.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 02:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Haha.. tu dia! Kuin membaca rintihan acik2 sekalian. Nah, lihatlah parisian bf i bwk i jln2 naik Ferrari.. ko ada?!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-4-2019 02:15 AM | Show all posts
Edited by Cleocatra at 26-4-2019 04:20 AM
CurKath replied at 26-4-2019 02:01 AM
Haha.. tu dia! Kuin membaca rintihan acik2 sekalian. Nah, lihatlah parisian bf i bwk i jln2 naik Fer ...
Si kepam, tayang la selagi bole yang orang punya. Tayang la sampai abang jamil mampus. Last last ko ditinggalkan. Marah bila orang cakap ko lapar jantan. Tapi mmg reality ko mmg sangap jantan pun.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-4-2019 02:20 AM | Show all posts
Apa kejadah ko berlari anak kat Eiffel tower tu,  sambil pandang belakang. Pastu suruh bf rekod. Wtf sangat. Kau ni nak bergaya, tapi tak kena ke gaya. With your body shape/ketinggian, mana sesuai kau pakai maxi dress macam tu. Lagi menampakkan kau pendek dan badak.....duhhhh!
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 02:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Buruknya dress... janji berjenama. Mcm dress murah2 kat padang besar je. Hamba fesyen, hamba nafsu, hamba perut yg asyik lapar kopi, lapar sweet things n betul la lapar jantan. Mcmna pun dia nafikan tp body language dan otak memjerit3 lapar jantan please... iman dah hilang mcm ni la jadinya


Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 03:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols tgk story dia lari2 depan Eiffel tower tu macam geli sangat. Acah comel padahal nampak like si tua yg try hard nak jadi bbnu. Akhirnya berjaya juga tangkap jerung ada ferrari ni. Nak tengok la lama mana.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-4-2019 04:27 AM | Show all posts
Yang tak tahan tu, lari sambil pandang kamera, pastu stop sebab nak tanya bf, dah rekod dah. Nak tayang kat acik forum cari.... Malunya janda anak 3 berkelakuan begini
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-4-2019 04:29 AM | Show all posts
Penting ye igs dalam keta, tunjuk steering bagai, kalau tak acik forum x tahu. Yang lelaki biasa je, tak segelenyar queen kepam
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 06:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Malang sungguh iols xde ig n x follow kak pam. Sebelum private ig ritu dpt gak tgk..skarang mengharap cerita uols kt sini jela
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Nape hati aku suspect yg queen ni  sewa ferrari tu utk beberapa jam,kat eifel tower tu ferrari/lamboghini byk jer parking tunggu org sewa.lg plak si bf tu cam driver jer lagaknye..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
I rasa dia hire bf ni, same like the car. Kan sekarang you nak hire someone to pretend to be your boyfriend pun boleh.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 25-4-2019 02:16 PM
Dia bangga dark knees dia uols lihat la kerak i celah2 mana pun. Ketiak, celah peha, kepala lutut  ...

Whoarghhhh. Nak menangis tgk kerak everywhere.. Arghhhh, org lain i tak kisah sangat. Tp dia ni cant digest sbb tahap poyo n perasan dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
melinda_kerr replied at 26-4-2019 12:32 AM
Dia dah tunjuk kat u tu naik kereta ferrari.. gigih kot rental sehari nak show off kt acik- acik f ...

We have the same thinking.

Sorry la Kepam, we know lelaki yg drive ferrari takkan nak dgn perempuan yg pakai dress and sneaker shoes all e time.

Try harder next time, kay?
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 08:28 AM | Show all posts
kahkahkahkah... lawak r kepam ni..

confirm baca forum... terus tayang teman lelaki upahan merangkap driver sewa ferrari..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Bibik pinoy dgn grab driver algerian acah2 bwk ferrari tepi eiffel.. nampak tak dia cuba recreate gambar2 romance yg dia selalu browse konon dia dah realise her dreams omg..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Hotatei replied at 26-4-2019 07:54 AM
I rasa dia hire bf ni, same like the car. Kan sekarang you nak hire someone to pretend to be your bo ...

mmg dia hire pun
mmg driver punn..sedih la life ko kepam
so bila nk tunjuk kat acik porem yg bf ko melutut propose ko kawen depan eiffel tower???
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 09:11 AM | Show all posts
black_handbag replied at 25-4-2019 09:28 AM
sape baca datinamyra komen perasannya u sis? kat ig kuin... bahahahahaahah.. gelak meols baca ...

Datin rempit tu komen apa chuols?
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 09:12 AM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 26-4-2019 08:36 AM
mmg dia hire pun
mmg driver punn..sedih la life ko kepam
so bila nk tunjuk kat acik porem yg bf  ...

hahah serius laa.... aku gelak terbahak2 kot tengah2 mlm tgk kuin berlari2 gajah depan eiffel tower pastu toleh2 pandang2 blkg seperti marion berlari2.... meols mcm helllooooww??? ko sedar x badan ko nak lari2 buat video gini? ade tak ko bandingkan badan ko dgn marion kalau ye pon ko nak tayang kat acik2 poremmmmmmm.... mmg mintak maki jelah tingkah laku kuin... sanggup sewa ferrari semata nak tayang kat acik porem.. org lain xde nak canang2 bagai tau2 kawin... ko lak cane kepammm
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 09:13 AM | Show all posts
Iols nak join membawang sama tapi kueen dah private ig.
Iols tunggu esok lusa la.
Confirm kueen publickan balik ig dia.
Dia kan tak tahan kalau tak menayang.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 09:17 AM | Show all posts
mieymiey replied at 26-4-2019 09:11 AM
Datin rempit tu komen apa chuols?

tinrempit komen : perasannya u ni .. hahahah
pastu kuin reply..bukan i yg cakap u, orang yang cakap. i bgtau apa org ckp je

allahaaaahuakbarrrr... perasan betul.. klu tinamyra tu nak perasan dia 20an or late 20's aku leh maafkan lagi.. ade jgk rupa dia badan pon ok lg... kalau nak perasan pun.. tp kuin ni mak ai.. dilusional betul
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.092686s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list