Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
77657
View
1991
Reply

Rumah Discussion Scammer MLM part 4 Edisi Selamat Hari Raya di London #RayaPerantauan

 Close [Copy link]

Author: Cleocatra    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-4-2019 09:19 AM | Show all posts
sape cakap dress dia buruk.. betul2 macam kain alas meja mak aku kat kampung.. apehal ko pakai dress kat dpn eiffel tower.. buruk betul taste ko.. klu pakai gitu kat pulau2 ke aku leh maafkan lg..pastu claim fashion moghul seumpama beras moghul
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 09:33 AM | Show all posts
black_handbag replied at 26-4-2019 09:17 AM
tinrempit komen : perasannya u ni .. hahahah
pastu kuin reply..bukan i yg cakap u, orang yang cak ...

Dah terang lagi bersuluh tinrempit tu luahkan apa yang terbuku dalam hati dia, tapi si kueen tu dengan konfidennya ingatkan si tinrempit tu bergurau. Padahal memang ko PERASAN yer kueen!
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 09:44 AM | Show all posts
My first impression pun rasa dia duk hire org n sewa ferrari tu. ntah kenapa mcm fake betul. cringe.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by friedfishsoup at 26-4-2019 09:48 AM

Hello darling.

KANTOI he is ur ex PA!!!!!!!

IMG_20190426_094804.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 09:58 AM | Show all posts
owh, dah ada lelaki hot berferari ke? kemain tau kepam. apa lagi kepam... up your game please. bila nak dibawa naik heli pusing2 kota. dinner di atas yatch yang dihias indah dengan bunga2 segar ditengah2 laut Mediterranean sambil menikmati caviar lalu solat isyak bersama2?
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 26-4-2019 09:46 AM
Hello darling.

KANTOI he is ur ex PA!!!!!!!

Haha she silap besar laa sebab ramai CSI yg hebat2 dalam ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 10:26 AM | Show all posts
hihihihi.. geli hati betul i dengan dia ni..
buat apa je mesti kantoi..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 26-4-2019 09:46 AM
Hello darling.

KANTOI he is ur ex PA!!!!!!!

loser nya kakpam! mesti kakpam stress dah edit watercolour pun kantoi juaaaaa!
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 26-4-2019 09:12 AM
hahah serius laa.... aku gelak terbahak2 kot tengah2 mlm tgk kuin berlari2 gajah depan eiffel towe ...

kelakar sgt kan
gigihnyaaa kepam nk tunjuk yg dia mmg laku sgt

so kepam, lps dah dating ni so takkan stakat dating jahhh...uols kan lapar jantan.so bring this r/ships to the next level
kemon kepam.....raz pun bakal dpt anak baru
takkan uols x hengen nk anak lotsss of mixxxxx afgan(wani bader claim) +armenian (kepam penah claim dia armenian) +french (or arab nigga refugees kat yurop)
kemon kepam..yu ken duwittttt
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 26-4-2019 09:46 AM
Hello darling.

KANTOI he is ur ex PA!!!!!!!

oh my lord
kantoiiiiii again
sedih la ko ni kepam
david wekwek..bf khayalan ko lak ekceli gay
mamat french lak rupanya macai balaci suruhan ko je
sedihhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
kata tak suka jantan melayu
jadahnya pi dating sewa ferrari dgn jantan melayu yg sah2 ko la bayarkan semua kan

serius, i kenot brain with her stupidity
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
aku syak kepam mesti bengang lantass suruh mamat meleis ni NYAHHHHH BERAMBUSSS pi balik msia cepat
sia2 je investmnt ko kepam
mamat ni pun x beragak nk tayang ferrari depan eiffel tower
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 10:47 AM | Show all posts
hotmak replied at 24-4-2019 09:34 AM
dia mmg dah kurus ke, tgk mcm kurus banding dulu, mcm bosan je life dia skrg

a'ah kadang nampak macam kurus skikit dia ni skrg..tp tu la..xtau betul kurus atau filter.. hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 10:49 AM | Show all posts
Cleocatra replied at 24-4-2019 10:44 AM
Hehee...moh kita memeriahkan rumah baru versi Parisian ni.... parisian la sangat....puiii

dia dah berapa kali balik msia then g paris..balik msia then paris..dia mmg xboleh masuk UK dah ke? awl2 pegi UK dulu i ingt lagi dia kelek file konon2 nak bisnes kat sana
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 10:51 AM | Show all posts
Lagubestbest replied at 24-4-2019 03:15 PM
I yg xtau dia ni pun jadi tau dah skrg.. murung
PS: banyak sangat ke haters dia ni, korang semua ...

hehehe xla..ramai haters dia sbb menyampah dia scam n dia berlagak.. i terjebak at first sbb i rasa dia make fun of her life.. potray mcm2 tp sbnrnya jauh panggang dari api..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-4-2019 11:09 AM | Show all posts
Padan la tutup muka jantan bagai nak rak... rupa nyehhhhh.... eeii malu, sorok muka laa ko kuin kepam
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Omg! Kepams kantoi big time like always. Boleh fikir cara lain nak meriak lepas ni. Kehkehkeh.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 26-4-2019 11:09 AM
Padan la tutup muka jantan bagai nak rak... rupa nyehhhhh.... eeii malu, sorok muka laa ko kuin kepa ...

Sorry ye TT i tukar tajuk. Maaf
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-4-2019 12:30 PM | Show all posts
friedfishsoup replied at 26-4-2019 12:21 PM
Sorry ye TT i tukar tajuk. Maaf

Eh, tak ape pun. Tajuk kena la bersesuaian dengan perkembangan terkini kannnn...
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:33 PM | Show all posts
pcr13 replied at 24-4-2019 02:48 PM
Haha, iols pun nak cakap benda sama. Awat tak pakai PB bagi ilang bentan tu. Infrared bagai kan

nak lagi ok
lekat la pad bioseleza yang hebat sangat tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.083926s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list