JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
16215
View
238
Reply

"Who Wanna F*ck With Me?"- Panas! Fathia Latiff Letak Gambar Bercium Pula

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-4-2019 11:15 AM | Show all posts |Read mode
Belum lagi reda kontroversi buka tudung, pelakon Fathia Latiff sekali lagi menimbulkan kerisauan para peminat apabila dia memuat naik status berbaur lucah serta gambar dirinya dicium oleh seorang lelaki yang tidak dikenali di media sosial miliknya semalam.




"Ayuh buat saya lebih terkenal! Saya perlukan lebih lagi (perhatian)," tulisnya pada salah satu status insta story di akaun Instagram seolah-olah mahu memerli netizen yang mengecam tindakannya tidak bertudung baru-baru ini.



Kredit foto : Twitter


Melibatkan agama..



Kredit foto : Twitter



Sedihnya, apabila Fathia turut bertanya sekiranya ada sesiapa yang mahu melakukan hubungan intim dengannya.




Kredit foto : Twitter




Walaupun status tersebut telah dipadam oleh pelakon yang popular dalam drama Ariana Rose ini, tetapi screenshot status tersebut telah pun tersebar di Twitter.


Pengguna Twitter yang dikenali sebagai Kak Jah Sungai Dua berkongsi screenshot yang dimuat naik oleh pelakon cantik itu dan percaya yang Fathia kini sedang melalui saat sukar sehingga menyebabkan dia bertindak sedemikian.



Kredit foto : Twitter




Keadaan Fathia tersebut membuatkan pelbagai andaian dan spekulasi timbul.


Tertekan kerana putus cinta..


Kredit foto : Twitter




Menderita sakit mental, 'bipolar'..


Kredit foto: Twitter




Kalau betul Fathia tengah menderita sakit mental, ada baiknya sekiranya teman rapat dan keluarganya cepat-cepat bawa dia pergi berubat sebelum semakin melarat. Semoga diberi hidayah dan ketenangan hati kepada Fathia. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols hny tumpang sedih aje sbb tuan bdn pun x keshah akan iols pulak nk lebih2 kan..x gittuh
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by coyote_ugly0911 at 1-5-2019 12:25 AM

Adoiii laa prangai.. malu n ksian kt mak pak.. mintk simpg 44 malaikat, jgn laa ank2 kite sume jadik gini..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 11:54 AM | Show all posts
she's a cousin of my ex-schoolmate. tapi segan pulak nak tanya2 psl fathia nie. takut sensitive.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Sayang seribu kali sayang...
Family dia senyap jer kan..
Kesian mak ayah
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 11:56 AM | Show all posts
So, inilah perangai die yg sebenar... yg tak hipokrit katanya... pity on you fathia...
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia rebel ni. Lagi korg kutuk, lagi la dia buat benda2 tak senonoh. Tpi dia ni dh 3 series kot lain la set2 remaja nk rebel bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Nanti dah tua, pi search nama sendiri kat google mau malu nyorok kat cengkerang kura2 kot dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 11:58 AM | Show all posts
Edited by Orix at 26-4-2019 12:00 PM

sapa laki yg cium sheols tu?
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Jauhi benda terlarang... Set2 iqram tingtong jugak ni. Muka pun dah lain sangat. Emma tu buka tudung sebab dia rasa gaya hidup dia dah tak selari dengan imej bertudung dia. Tapi yang ni nampak macam kurang waras. Get help please. Kesian mak bapak.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:05 PM | Show all posts

Cmne la malunye mak ayh sheolss...paknye manager bank kan? cmne la staf2 ayahnye membwang psl fathia neh...jgn ayh dia sakit lg dah laa...dlu da msuk sepital kan...

sian fathiaa...rebel teruk nehh....sedih nengokk......haihh...doa yg baik2 jelaa,,moga dia cpt sedar..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:12 PM | Show all posts
Orix replied at 26-4-2019 11:58 AM
sapa laki yg cium sheols tu?

Nampak sedap jgk kan?
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas ni kalau masih nak kata depression ke rebel ke..nko bogel je mcm kawan ko si anju tu.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengah stim la tu...sampah industri...mohon jgn recycle
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Smlm buat live selamba je dk smoking..ckp pn mcm xbtul je..kesian lahai umur bkn bbnu pn,dh 30an kot..fatiya fatiya..siapa yg nk tlg kcuali dri sdri.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni mmg depressed rasanya. Tambah tgk X tgh berbahagia
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:24 PM | Show all posts
kesian tapi tuan punya badan tak kesian kt diri sendiri...
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan eman yang cium sheols tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Stupid girl. Tengok pun macam tengah high
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:43 PM | Show all posts
kesiannya ko tia

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.081715s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list