Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
17614
View
138
Reply

LeMaK, Adik si Nopal tangkap jerung baru; anak owner Glomac.

[Copy link]

Author: ira_sindarella    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-5-2019 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by ira_sindarella at 15-5-2019 12:13 AM

Seperti yang diketahui, si Nopal baru je balik dari London for some working purpose. dan pada trip ke London lalu, adik baby kesayangannya LeMK telah ikut.

mula2 ingatkan LeMK ikut sebab manalah tahu kot nak menempel kat job kakak dia. maklumlah dia pun kan seorang "model international" jugak nyah!!!!

tapi ternyata itu semua dusta sebab dia ke London sebenarnya untuk urusan yang lain...

guesss what.....


LeMK pergi rasmikan, berdating bergumbira teste drive boyfriend baru beliau..... maklumlah setelah lama hidup bersendirian akibat putus cinta tahun lepas ngan anak Zulhasnan, dan putus cinta lagi bila Mama Nopal dan daddy tak merestui hubungan dgn anak Azeez Baling exTabung haji.

so... kite tengok adakah cinta LMK yang berkutik kali ni akan kekal lamaaa.. atau akan jadi suam suam kuku seperti brand make upnya.. atau mungkin akan menerima nasib yang sama putus ditengah jalan seperti stok BF beliau sebelum ini???

akak doakan adik bahagia.

alhamdulillah, sejuk perut Mama Nopal. pandai anak dia cari boyfriend dan berpeluk peluk ngan jerung besau.. bukan taraf budak rempit mcm taste aliff azizzz... sujudd syukur Mama Nopal.
Screenshot_2019-05-14-23-46-29-71.png

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Nopal? Camna lofa boleh jadi nopal?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg dia suka laki jenis badan teddy bear mcm ni ye..
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Nopal
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Background bf lmk plisss
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi iols rasa boleh merge dgn benang lmk sblm ni kot. Banyak sgt pasal dia
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
shahreen replied at 15-5-2019 12:45 AM
Tapi iols rasa boleh merge dgn benang lmk sblm ni kot. Banyak sgt pasal dia

Takde fungsi merge lagi
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 15-5-2019 12:47 AM
Takde fungsi merge lagi

Alahai iols dah ketinggalan zaman ni. Tulah check in kejap check outnya lama sgt
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 01:15 AM | Show all posts
zuriey replied at 15-5-2019 12:39 AM
Mmg dia suka laki jenis badan teddy bear mcm ni ye..

hahaha sama lah fikir mcm tu jugak.. badan semua sepesen je...
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 01:52 AM From the mobile phone | Show all posts
zuriey replied at 15-5-2019 12:39 AM
Mmg dia suka laki jenis badan teddy bear mcm ni ye..

Bukan teddy bear cap coach yet, teddy bear cap louis vuitton k
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 02:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedap kot peluk
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 02:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Untung la lemak klu dapat dia ni sampai kahwin. Boleh la mintak apak mertua buatkan shopping mall ke butik nnt
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 02:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Tulis alhamdulillah tu sbb berpeluk ke ape
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 03:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Setiap bfs ... ex bfs berpeluk lekap2... bagus doa2 mamatins utk anak2...  semoga berjodoh.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 07:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah..sujud syukur si tini sbb dpt menantu kaya yg bakal warisi bisnes glomak
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 07:25 AM | Show all posts
mata aku nampak luaran mamat ni nampak mcm jenis baran je. hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 07:30 AM | Show all posts
Puas aku nak inter-prate coding sib baik ada gambau..
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Moga dijauhkan drpd kita keturunan gini.dulu pggl orang pelacur kan?rasanya adik anjalna kan..
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 08:34 AM | Show all posts
aku rasa lemak tangkap jerung besar je. baran ke body bam bam ke suma tolak tepi.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 08:51 AM | Show all posts
sujud syukurla mamatin
berbangga si nopal dgn adiknya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.087965s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list