Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
17440
View
136
Reply

LeMaK, Adik si Nopal tangkap jerung baru; anak owner Glomac.

[Copy link]

Author: ira_sindarella    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-5-2019 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Untung lah
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Maz_Jeffri replied at 15-5-2019 10:58 AM
aku perasan betapa beruntungnya org2 yg kaya ni walaupun rupa kekadang nan hado tetap bole dpt awek  ...

Enggang terbang dengan enggang, pipit terbang dengan pipit. Eloklah sheols tangkap orang kaya sis. Kalau sheols end up dengan orang biasa-biasa nanti, kesian pula dengan lelaki tu rasa inferior and kena Queen control.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolss tengok kat igs lmk, geli yachh lihat lelaki itu dari belakang. Pakai seluar ketat pendek atas lutut, tak sesuai hoccay dgn badan nya yg besar itu
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 04:01 PM | Show all posts
mrsjones replied at 15-5-2019 01:52 PM
apa maksud fd dlm nama family diaorg?? lps ni selalu la lemak masuk tatler bagai ngekor family fd ni ...

FD = Fateh Din
x silap famili derg carry nama atuk moyang Fateh Din tu...maap kalo silap  
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 04:03 PM | Show all posts
aunty_onion replied at 15-5-2019 02:11 PM
haruslah tangkap yang kaya sebab nak sama level..
lagipon certain orang kaya ni makin kaya makin ...

FD Idzham who is currently finishing his studies abroad is a young entrepreneur and a rugby union player for Saracens F.C. based in London, England. The young gentleman enjoys playing musical instruments and working with children in need during his spare time.


#donecopypastedariwikipedia
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 04:09 PM | Show all posts
taste dia ni semua laki f*cboys n kaya...

sure dia tahu kan all this guys pun layan je girls yg terhegeh2 kt dorang

Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 04:25 PM | Show all posts
kenapa makpak dia tak bagi dengan anak azeez?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Bahenolnya bf sheols..

(bahenol tu chubby kan)
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
neve4881 replied at 15-5-2019 04:01 PM
FD = Fateh Din
x silap famili derg carry nama atuk moyang Fateh Din tu...maap kalo silap

ooo baru le tahu skrg.. tq kaka neve!!
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 05:54 PM | Show all posts
neve4881 replied at 15-5-2019 09:33 AM
haa iols x salah paham la kan? lately ni mmg x nmpk kelibat erin ngn shalma lam idup jahlop..n jah ...

Lepas bang Ramos terlepas dari sasaran. Dua dua ni dh takde fungsi.

So apa lagi. Buang lah jauh2
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa lemak clash dgn anak zulhasnan dan anak azeez?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
CikDaNdeLi0n replied at 15-5-2019 10:34 AM
Nah.. info psl Glomac ai cedok dari web www.glomac.com.my

Glomac traces its corporate history bac ...

aku kenal je adik si tokey glomak ni....terkawen sama biawak hidup
malas nk cite lelebih.nanti org tau aku sapa lak
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
aunty_onion replied at 15-5-2019 02:11 PM
haruslah tangkap yang kaya sebab nak sama level..
lagipon certain orang kaya ni makin kaya makin ...

Hajah dulu katanya nk belajar kt US tapi family x nak lepas. Lemak ni boleh lepas pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 15-5-2019 07:10 PM
Hajah dulu katanya nk belajar kt US tapi family x nak lepas. Lemak ni boleh lepas pulak.

Lmk belaja ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Statement perli la ni..si nopal dengan si bahenol
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
aunty_onion replied at 15-5-2019 02:11 PM
haruslah tangkap yang kaya sebab nak sama level..
lagipon certain orang kaya ni makin kaya makin ...

kalau tgk kat  ig heols baru 22 tahun.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
silver_acid replied at 15-5-2019 10:49 AM
Takde orang screencap ke yg Lopa perli Erin tu?

#teamErin hahahha

ada kat thread kat gosip tempatan. bitchy sgt komen jah lop..padahal dulu dia penah gak acah2 couple (2 minggu) dgn si fatah yg muda drpd dia
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 15-5-2019 09:31 PM
ada kat thread kat gosip tempatan. bitchy sgt komen jah lop..padahal dulu dia penah gak acah2 coup ...

Ramos pun lagi muda dari hajah
Semoga hajah kapel dengan budak mail izani
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni ada jumpa skit kat wiki..

Their eldest son, FD Idzham is always seen in the public eye as following his father's footsteps. FD Idzham who is currently finishing his studies abroad, is a young entrepreneur and a rugby union player for Saracens F.C. based in London, England. The young gentleman enjoys playing musical instruments and working with children in need during his spare time.

Pemain ragbi.. patutla body cenggitu hah.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 15-5-2019 06:24 PM
aku kenal je adik si tokey glomak ni....terkawen sama biawak hidup
malas nk cite lelebih.na ...

Means mak or pak sedare idzham ni la?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.076053s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list