Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
17334
View
136
Reply

LeMaK, Adik si Nopal tangkap jerung baru; anak owner Glomac.

[Copy link]

Author: ira_sindarella    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-5-2019 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 15-5-2019 09:56 PM
Ramos pun lagi muda dari hajah
Semoga hajah kapel dengan budak mail izani

Ameen! semoga tilljannah! hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
CikDaNdeLi0n replied at 15-5-2019 10:29 PM
Means mak or pak sedare idzham ni la?

yerrr...abangnya pun bengang sbb si BIL biawak hidup
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 11:40 AM | Show all posts
eyansss replied at 15-5-2019 04:25 PM
kenapa makpak dia tak bagi dengan anak azeez?

azeez dah jatuh miskin kot hehe.. dia ingat pamily kaya-kaya pandang ker bakal menantu mcm tue..kompirm check segala mala tok nenek background. fo geli geli boleh la
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
zuriey replied at 15-5-2019 12:39 AM
Mmg dia suka laki jenis badan teddy bear mcm ni ye..

Iolls baru nak mentioned gini
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2019 01:51 AM | Show all posts
untungler LMK..
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2019 09:31 PM | Show all posts
Berapa lama pulak boleh tahan dengan yang ni?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 01:51 AM | Show all posts
one thing je nak cakap, her cosmetic line tu so syok sendiri

Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Silih berganti boyfriends si lmk ni. Lepas ni sapa pulak?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 10:44 AM | Show all posts
aku wonder.tkkan lmk je bersilih gnti jantan jd bf.akaknya lopa xde org msuk line ke ape?ke lopa ni jenis memilih jual mhl?blambak kot org kaya jutawan bisnesman takkan satu pn takleh tackle si lopa.eh
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 15-5-2019 09:24 AM
aah ada baca komen jugak this guy was with erin before.. erin ni bff si jah lop kan. ke dah x bff  ...

Macam passing baton je.. Akak x lalu kalau berbfkan ex org yg akak kenal..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 03:50 PM | Show all posts
311gurl replied at 20-5-2019 01:51 AM
one thing je nak cakap, her cosmetic line tu so syok sendiri

jangan main-main, made in france hokay?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 02:28 PM | Show all posts
goss79 replied at 15-5-2019 10:12 AM
hebat betul hasil tangkapan dia semua.. walaupun wajah semua nan hado tp mmg berkepuk lah..

bukan dia pernah nak try yg bongsu ke...si aazief tu ?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 03:04 PM | Show all posts
rotijohanz replied at 20-5-2019 10:44 AM
aku wonder.tkkan lmk je bersilih gnti jantan jd bf.akaknya lopa xde org msuk line ke ape?ke lopa ni  ...

lopa nak anak raja.. byk dah dia try

Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 03:05 PM | Show all posts
limau_lemon replied at 23-5-2019 02:28 PM
bukan dia pernah nak try yg bongsu ke...si aazief tu ?

oh ye? x perasan plak sbb aazief tu bukan dah kapel sejak forever dgn gf dia tu ke?

Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 03:15 PM | Show all posts
goss79 replied at 23-5-2019 03:05 PM
oh ye? x perasan plak sbb aazief tu bukan dah kapel sejak forever dgn gf dia tu ke?

lol ...xde la ...dia dgn si tyra tu baru berapa tahun...mula2 dulu cintan2 monyet dgn adik anzalna si maggie tu ..masa tu umur dalam form2 ke form3 mcm tu la ...lepas tu ada sorg ni ..tp tu tak tahu gf ke tak ..lepas tu baru tyra ...

yang lmk ni kan ada keluar family lmk ni satu family pegi rumah tokti ..kalau tgk gmbar lmk time tu ..suci sgt uols
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 03:17 PM | Show all posts
limau_lemon replied at 23-5-2019 03:15 PM
lol ...xde la ...dia dgn si tyra tu baru berapa tahun...mula2 dulu cintan2 monyet dgn adik anzalna ...

oooo gitu... masa tu belum fetish pada jenis2 jejaka beruang barangkali

Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 10:01 AM | Show all posts
Edited by friedfishsoup at 10-8-2019 09:34 PM


HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
I bet their relationship wont last.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 12:02 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
snowfairy replied at 23-5-2019 10:04 PM
Sape tgk ig live mama tini smlm
Ada follower komen pasal fd idzham anak billionaire
Then mama tin ...

Berlagak kau yee mama tini
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.081997s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list