Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
17330
View
136
Reply

LeMaK, Adik si Nopal tangkap jerung baru; anak owner Glomac.

[Copy link]

Author: ira_sindarella       Show all posts   Read mode

Post time 30-7-2019 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
So ig lemak ni da muncul ke belum di alam maya?hari tu sape kata tetiba dia deactivates kan?
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2019 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Iklan lazada ni menyibuk
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2019 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Iklan lazada ni menyibuk
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2019 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Ptt la da lame i xtgk erin edlina up pasal bf die nie. Da break rupenye..
But die bdk lg kan. Erin da 30 kan..
Ngn lmk nti serasi je. Lol
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2019 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
silver_acid replied at 15-5-2019 10:49 AM
Takde orang screencap ke yg Lopa perli Erin tu?

#teamErin hahahha

#TeamErin jugak..suka dia sbb dia mmg sejenis frenly tau..masa zaman zaman dia kekanak hingusan dlu zaman twtup..hahahahahahaha..tp x sesuai lgsg dia dgn karrot gold tu, dah lah x hensem karrot tu
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Untung dpt bf kaya
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Mna pg minah ni ? Hilang dr radar. Dgn family pun tk nnpk kelibat sheols. Dah sambung blaja kot ek agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 02:21 AM From the mobile phone | Show all posts
melinda_kerr replied at 30-7-2019 05:34 PM
Mna pg minah ni ? Hilang dr radar. Dgn family pun tk nnpk kelibat sheols. Dah sambung blaja kot ek a ...

Mengandung persis Kylie Jenner ke?
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 07:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Sharifah180175 replied at 26-5-2019 07:39 PM
Rsnya sb anak orka kut. Cukup makan makanan bervitamin. Maybe...

Susu dutch lady enfagrow chees ...

Dutch lady, enfagrow tu susu rkyat marhaen ni kurang2 pediasure , xpon karihome
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
bolamata replied at 30-5-2019 02:52 PM
i setuju... i rasa endup hidup dia macam neelofa still unmarried..

Nnti kahwin di umur 40an dgn lelaki biasa je
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
hidet replied at 3-8-2019 07:19 AM
aritu lmk ade cakap nak rest from sosial media beberapa purnama


I still speku dia dah nikah dan mengandung. Kylie Jenner kan hahahahahahah #jangansamansis
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2019 10:45 PM | Show all posts
aldilla_zahraa replied at 3-8-2019 03:22 PM
I still speku dia dah nikah dan mengandung. Kylie Jenner kan hahahahahahah #jangansamansis

exactly.. Tak tahu kenapa I pikir dia termengandung Sebab semua majlis keluarga memang tak nampak pun kelibat nya. keluarga sek kito ni kan bersatu padu semua.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 04:34 PM | Show all posts
jess1205 replied at 4-8-2019 10:45 PM
exactly.. Tak tahu kenapa I pikir dia termengandung  Sebab semua majlis keluarga memang  ...

elok je muncul kat ig sepupu dia tu  xde pulak perut besar
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi lemak ni spm pun lepas ke tidak pun tak tahu .. habis la business glomac
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
bukan_ustazah replied at 9-8-2019 11:39 AM
Tapi lemak ni spm pun lepas ke tidak pun tak tahu .. habis la business glomac

Dia duduk rumah habiskan duit ja..xperlu pandai sangat
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape insta dia dh x ad gmbar? Dah putus ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Bulanbaru replied at 30-7-2019 05:11 AM
Boipren Athisha pulak, hasil sperma keluarga billionaire jugak ye???

Apesal tisha tak kene buat mcm yg lemak ni kene buat... Tisha helok ja enjoy teenagers die punye time.. Nape lemak ni kene kerje se awal usia... Family dah kaya pon kene carik duit jua ka...? Family kaya pergila sambong study... Gunala kekayaan parent tu tuk kebaikan mcm tisha buat tu...
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 9-8-2019 10:46 PM
Apesal tisha tak kene buat mcm yg lemak ni kene buat... Tisha helok ja enjoy teenagers die punye t ...

Maybe sebab tak minat or xberapa pandai kot..kan idola dia kylie
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 11:53 PM | Show all posts
Tapi mi pikir macam perniagaan si Lemak pun macham hangat hangat tahi ayam je. Banyak komplen barang tak terima, emel tak jawab. Official insta bisnes si Lemak pun berkurun tak update. Ni sign on de way nak gulung tikar.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 12:13 AM | Show all posts
sayahantu replied at 9-8-2019 10:36 PM
Nape insta dia dh x ad gmbar? Dah putus ke?

tak dok aihhh...seronok bercinta dah tangkap cintun anak billionaire...terus buat pembersihan IG..ada je nampak boipren dia dkt sambutan ulang tahun mama lopa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080969s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list