Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
16724
View
124
Reply

LeMaK, Adik si Nopal tangkap jerung baru; anak owner Glomac.

[Copy link]

Author: ira_sindarella       Show all posts   Read mode

Post time 10-8-2019 12:19 AM | Show all posts
aku tak rasa dah nikah atau mengandung..aku suspek dia teruk kena kutuk dkt IG tu..mungkin sbb ada boipren billionaire..mari kita nantikan adakah akan berakhir di jinjang pelamin..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 03:43 PM | Show all posts
diya_az replied at 9-8-2019 11:04 PM
Maybe sebab tak minat or xberapa pandai kot..kan idola dia kylie

Win gila
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
X sure but ada sekali tu mama dia ambik igs lmk n she try elak n dengar athisha ckp mama jgn nanti kak lofa marah. Could be lofa ada plan utk adik dia in future myb nak rebrand.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
benfoster45 replied at 10-8-2019 12:13 AM
tak dok aihhh...seronok bercinta dah tangkap cintun anak billionaire...terus buat pembersihan IG.. ...

Oooo. Takut kena cantasla kot kan. Haha...
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 08:55 AM | Show all posts
aku nak tgk kalau dia comeback, sama ada nak kahwin, nak launch produk baru, atau dah putus
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.062924s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list