Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
13764
View
118
Reply

BabeySHa @ Nazreem Musa

[Copy link]

Author: nazzse       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-5-2019 06:44 PM | Show all posts |Read mode
Edited by nazzse at 17-5-2019 01:48 PM

Saja nak gosip pasal Nazreem Musa, abang kepada Ummi Nazeera. Lama heols menyepi sebelum ni, Ig tak berupdate 3 4 bulan jugak until recently dia upload gambar2 dia France holiday, sekarang pun kat sana lagi. Ko mampu gi holiday bawak MUA  sedangkan ko tu lelaki.

Nak kata nyah ada gambar 'semasa lelaki' ada. Makin galak berfashion 'perempuan' sekarang, maknya nampak ok adiknya mcm takda pape.

Heols seorang Haji & Dato'. Based on igs yg diupload masa MetGala heols bolehlah dikatakan sebagai penyokong LGBT

Iols suka dia tapi macam tak elok plak berpesyen lagu tu di bulan ramadhan ni..caption igs islamik

Tapi tapi tapi iols still follow ig heols, handsome weh & suara very the jantan
Iols suka(matilah kena kecam)

Nah enjoy tengok gambar2 heols semasa menjadi lelaki & perempuan..
  

  

  

  

  
  
  

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian.. moga beliau kembali ke pangkal jalan..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Krisis identiti teruk
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Untunglah. Jd lelaki ensem, jd perempuan cantik
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Berseni nya... hihihi ..kepuasan diri dia.
Hidayah milik semua.. insyaallah.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2019 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 17-5-2019 12:18 PM
Untunglah. Jd lelaki ensem, jd perempuan cantik

Tu tetap follow ig him kak, buat jamu mata
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2019 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Piramida replied at 17-5-2019 12:37 PM
Berseni nya... hihihi ..kepuasan diri dia.
Hidayah milik semua.. insyaallah.

Inshallah, based on ig, boleh agak heols baik & yes utk kepuasan diri..

Tapi bulan2 puasa ni kurangkan la sikit at least utk hormat
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 08:52 PM | Show all posts
dia kan ada bipolar
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
so buat video camtu kat ig dapat jadi intl model ke
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry tt tp iolls rembes sama heolls, iolls ala2 team barbie gitu  
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga nanti dia jadi lelaki sejati. Teringat dulu2 masa iols kecik2, Rizalman tu siap pakai baju kurung kedah bagai. Tak silap iols, dia berubah lepas mak dia meninggal, terus takde berpakaian seperti perempuan lagi. Semoga masa akan merubah dia menjadi lebih baik. Dia ni memang jadi lelaki hensem, jadi pompuan pun edgy habis.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2019 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
setori_mori replied at 17-5-2019 01:11 PM
Sorry tt tp iolls rembes sama heolls, iolls ala2 team barbie gitu

I follow heols lagi uols..tak sanggup nak unfollow..hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2019 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
ilacantik replied at 17-5-2019 01:23 PM
Semoga nanti dia jadi lelaki sejati. Teringat dulu2 masa iols kecik2, Rizalman tu siap pakai baju ku ...

serious ke kaka, patutlah mudah sentap dia tu..ada sejarah rupanya..
Klu tengok ig dia, dia ada cakap twman serumah semua lelaki, adi dgn faizul tu, selain anak2 & maid
Walau apapun baguslah skrg dia dah makin dekatkan diri dgn agama..anak2 pun elok..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 09:35 PM | Show all posts
Edited by sleepyfish at 17-5-2019 09:37 PM

I know Naz sigh.... he is such a good son, sangat perihatin ngan mak dia. Memang cair tengok how he treat his mom.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2019 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepyfish replied at 17-5-2019 01:35 PM
I know Naz sigh.... he is such a good son, sangat perihatin ngan mak dia. Memang cair tengok how he  ...

Ya, nampak he sayang & protective towards his mom & sister..now turn Ayra plak
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by weezerfan at 17-5-2019 11:22 PM

Feeling2 jefree star ke apa mamat ni. Jd pompuan x lawa pon.. Mcm bapok gak. Baiklah jd jantan je..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 11:22 PM | Show all posts
dia ni masa drag cantik, jadi jantan pun hensem.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
kuku pun siap berkaler pink
siap eyeshadow pink
kowserr laa jantan celaru jantina nih
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2019 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 17-5-2019 03:26 PM
kuku pun siap berkaler pink
siap eyeshadow pink
kowserr laa jantan celaru jantina nih

muka heshe mcm adiknya..muka klasik
Untungnya kaya..takda org kecam..puji manjang lagi susah nak sedor
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 17-5-2019 11:30 PM
muka heshe mcm adiknya..muka klasik
Untungnya kaya..takda org kecam..puji manjang lagi susah nak  ...

adik dia tu pun acah2 bagus sbb jd bini doktor kononnya.tp sama bangang bila bg statement.tgk je la tred sheols kt bod sblh sana
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.091621s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list