Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
13582
View
118
Reply

BabeySHa @ Nazreem Musa

[Copy link]

Author: nazzse    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 17-5-2019 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 17-5-2019 03:32 PM
adik dia tu pun acah2 bagus sbb jd bini doktor kononnya.tp sama bangang bila bg statement.tgk je l ...

Sheols awal2 dah gitu , dari drama Nur lagi..lepas kes dgn remy senyap takut kena kecam, balik overseas labuh tutup segala, kawen jer terus singkat ketat segalanya

Meols sokong komen forumer pasal abang dia kat benang sana..
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2019 04:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Celaru sungguhhh... sesuai masuk rancangan the queer eye jd host. Ada sorang host tu bejambang dan mcm jantan tp pkai skirt dan heels.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2019 06:03 AM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 17-5-2019 11:42 PM
Sheols awal2 dah gitu , dari drama Nur lagi..lepas kes dgn remy senyap takut kena kecam, balik ove ...

I igt zmn dia clashed dgn remi sehak tu kan ada kes ckp remi naik tgn kt dia.

Siap pgil maid jd saksi.

Maid: saya nampak cik muda (Ummi) blablabla.

Ha gitu. Maid pggil dia cik muda.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2019 07:06 AM | Show all posts
apa pekerjaan dia ni?

hidup lavish..
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2019 07:26 AM From the mobile phone | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 18-5-2019 07:06 AM
apa pekerjaan dia ni?

hidup lavish..

Dia one of the directors dekat Pointray kalau x silap.
Kerja kuat jugak mamat ni. He won awards for his work.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2019 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
brookemcqueen replied at 18-5-2019 07:26 AM
Dia one of the directors dekat Pointray kalau x silap.
Kerja kuat jugak mamat ni. He won awards f ...

i see.. tq sis..
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2019 09:50 AM | Show all posts
macam mane ye bh krisis identiti teruk mcm ni.. mmg dari kecik or what... syg nye lahai..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-5-2019 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 17-5-2019 11:06 PM
apa pekerjaan dia ni?

hidup lavish..

Kerja dgn his mom, ceo pointray
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2019 10:23 AM | Show all posts
nazzse replied at 18-5-2019 10:22 AM
Kerja dgn his mom, ceo pointray

ok sis.. tq..
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2019 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni disebabkan mak dia je dia jd jantan...kalo perasan dia hanya pakai mcm pompuan kalo dia hangout dgn kwn2 je, kalo dgn family mmg dressup lelaki...mungkin mak dia garang nk mampos tp dlm masa yg sama xmo kehilangan anak2, sbb itu je la family yg dia ada, anak lelaki & anak pompuan sbg pewaris harta
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2019 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
lee_sakura replied at 18-5-2019 10:31 AM
Dia ni disebabkan mak dia je dia jd jantan...kalo perasan dia hanya pakai mcm pompuan kalo dia hango ...

I rasa depends on occasions jugak kot. Hahah ni dgn mak dia pun pakai mcm pompuan jugak. Untung lah dia ni jadi laki hensem jadi pompuan pun not bad
617EB34E-4E87-4C94-A76F-713EA60A193F.png
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2019 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm nazeem ni queer kan. Dia in between. If x lama dah dia jd trans mcm sajat.

Ni mcm jeffrey star james charles etc. Jiwa feminine tp ada part nk menjantan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-5-2019 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
lee_sakura replied at 18-5-2019 02:31 AM
Dia ni disebabkan mak dia je dia jd jantan...kalo perasan dia hanya pakai mcm pompuan kalo dia hango ...

Before ni ye, tak pernah nampak he pakak perempuan kalau mak dia ada..recent ni je dah berani especially dkt France ni..mak dia pun dah terima agaknya, have to accept as long as perform time kerja
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2019 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 18-5-2019 11:28 AM
Before ni ye, tak pernah nampak he pakak perempuan kalau mak dia ada..recent ni je dah berani espe ...

Iols pun baru ni tgok ig heols di france ada maknya. Iols yg noob ni ingat ada advertising job atau tambah port folio

Tp heshe is nice. Anak orka yg kuat kerja sayang family. Cuma bab kecelaruan tu iols tak tahu kenapa. Semoga terus dijalanNya.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2019 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahaha fesyen apekah ni.. Seperti mutant orang hutan merah jambu. Sado jah...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-5-2019 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 18-5-2019 05:42 AM
Iols pun baru ni tgok ig heols di france ada maknya. Iols yg noob ni ingat ada advertising job ata ...

That's why iols taknak kecam heshe. Dalam pada mcm tu pun still jaga hubungan dgn kawan2, parents & family dia.. Masa birthday majlis yg dia buat sendiri jemput anak2 yatim bdak tahfiz eventhough ada parti2 lain yg agak wild (kawan organise)

Dia suka layan komen2 follower dia, retis pun suka komen gambar2 dia..jenis baik ler tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2019 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak dia citer I tuan muda sangat pengemas tertib compared to Ummi. I was like wahhh tuan muda. Mak dia soooo lemah lembut. Segan kalau borak ngan Datuk Azi ni.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2019 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Entahhh. Speechless tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2019 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik kaya kalau miskin beranganlaaa ko nak bergaya gittu dek.. berkeraklah jugak
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2019 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila dia post pic pompuan jadian tu terus i skip je. Kalu kuar gambar gender betul dia je baru i jamu mata, helokk.
Suara dia pun best, very manly. Tuannye je tuuuuu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.111431s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list