Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
13513
View
118
Reply

BabeySHa @ Nazreem Musa

[Copy link]

Author: nazzse       Show all posts   Read mode

Post time 18-5-2019 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Mata i tak rasa pon dia jadi pempuan tu lawa.. tang mana lawonya pon taktahu. Dengan dress up serabut like kanak kanak terperangkap dalam badan dewasa. kalau jd lelaki tu not bad lah... harap ada duit jah.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2019 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
I pon tengok kalau dia dress up as pompuan tu tak lawa. Pelik2 je style nya.
Tapi bila jadi laki agak hensem!
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2019 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 17-5-2019 11:32 PM
adik dia tu pun acah2 bagus sbb jd bini doktor kononnya.tp sama bangang bila bg statement.tgk je l ...

Kaka prems, thread umi ni dekat mana.
Sorry mintak di spoon feed sebab i cari tak jumpa
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2019 09:18 PM | Show all posts
weezerfan replied at 17-5-2019 11:19 PM
Feeling2 jefree star ke apa mamat ni. Jd pompuan x lawa pon.. Mcm bapok gak. Baiklah jd jantan je..

Ya.. Sorry la cakap memang scary sebagai perempuan.. Nampak lelaki jugak make-up macam mana pun.. Semoga berubah dan berbalik ke pangkal jalan.. Tak payah la jadi Hj. Barbie lagi.. So weird..
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2019 10:40 PM | Show all posts
forumer ke ni?
babysha du du dudududu babysha du du dududududu
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 03:52 AM From the mobile phone | Show all posts
minah_selekeh replied at 18-5-2019 09:18 PM
Ya.. Sorry la cakap memang scary sebagai perempuan.. Nampak lelaki jugak make-up macam mana pun..  ...

Tahnya.. Xpaham jenis yg puji lawa. Agaknya taste depa ni muka drag kot.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 04:43 PM | Show all posts
mmg fesyen dia pelik2...tapi entah kenapa suka pulak tgk fesyen2 yg digayakan...
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 05:12 PM | Show all posts
Mungkin bleh masuk Drag Ru Paul S13?💋
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
lately tengok macam pelik pose2 dia kat france tu
semacam tak kena
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 06:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik tu subjektif tp akak tengok dia x cantik jadi perempuan. Dilahirkan sebagai lelaki, kenapa nak jadi perempuan? And seriously Mak dia pun bagi sokongan? Based on the picture with the black nappy bag his mother given to him.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 06:28 AM From the mobile phone | Show all posts
melinda_kerr replied at 18-5-2019 04:02 AM
Celaru sungguhhh... sesuai masuk rancangan the queer eye jd host. Ada sorang host tu bejambang dan m ...

Akak confused tengok host yg confused tu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 06:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu2 nmpk lawa gak jadi perempuan. Tapi sekarang muka dia ke arah kejantanan. Mcm muka jantan bamjat.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 02:25 PM | Show all posts

lama dah dia tak bersiaran kat IG. tup2 lately ni hari2 up status. macam lepas rehab dari depression? iols ingatkan dia dah tak ngam dengan BFF dia Fazura sebab lama tak nampak dua2 ni komen/pic each other. Tapi sejak Nazzy ni aktif balik kat IG, ada ternampak Fazura komen.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 03:41 PM | Show all posts
wadiunong replied at 20-5-2019 02:25 PM
lama dah dia tak bersiaran kat IG. tup2 lately ni hari2 up status. macam lepas rehab dari depressi ...

a'ah kan.. lama tak nampak dia comment kat ig Faz jugak. ingatkan diorang ni gaduh.. kot la nazzy ni jeles ngan FA ke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2019 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
wadiunong replied at 20-5-2019 06:25 AM
lama dah dia tak bersiaran kat IG. tup2 lately ni hari2 up status. macam lepas rehab dari depressi ...

Dekat satu gambar dia ada cakap, dia busy sangat dgn business dari awal tahun sampai sebelum dia g france..cuti ni utk release stress la kiranya..

Tapi yes dia nampak 'sakit', penat..makin kurus & raut wajah dia tu semacam..

Masa tak aktif  nampak heshe banyak komen dkt ig ayra anak buahnya tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2019 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
weezerfan replied at 18-5-2019 07:52 PM
Tahnya.. Xpaham jenis yg puji lawa. Agaknya taste depa ni muka drag kot.

Dulu tak nampak jantan sangat, yg latest ni obvious jantan..dah masuk 30 muka pun dah over matured, jangan haraplah nak nampak mcm pompuan
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
I igt dia ni ada pink hummer dlm tvshow fazzy..masa tu muka ada lain sket..quite chubby & dark
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 17-5-2019 09:27 PM
serious ke kaka, patutlah mudah sentap dia tu..ada sejarah rupanya..
Klu tengok ig dia, dia ada c ...

Rizalman dlu very the pompuan uols...rambut panjang n dressing pompuan habis. Tp sbb tu mak die kecik hati ngan die sampai kan mak die kate jgn balik jumpe die selagi tak berubah. Rasanye kalau x silap die tak dpt jumpe masa mak die meninggal. Sbb tu lpas mak die meninggal die berubah sbb terkilan sgt x ikut ckp mak die.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 12:11 PM | Show all posts
noraidil_06 replied at 17-5-2019 08:18 PM
Untunglah. Jd lelaki ensem, jd perempuan cantik

Hahaha. Kannnn?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 12:22 PM | Show all posts
suiskipas replied at 23-5-2019 12:51 AM
Rizalman dlu very the pompuan uols...rambut panjang n dressing pompuan habis. Tp sbb tu mak die ke ...

cabaran untuk orang orang mcmni ni sebab naluri tu ada ciri girl..kena kuat utk lawan..kita bersyukur tak diuji mcm tu..sbb rata rata tgk ramai yg sudah nak straight kan...tapi yg dah berubah tu baguslah.. mmg mujahadah sungguh la tu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.071385s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list