Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
13804
View
118
Reply

BabeySHa @ Nazreem Musa

[Copy link]

Author: nazzse    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 23-5-2019 02:38 PM | Show all posts
dia ni aku nampak time dinner kt hotel. dia pakai suit. MAK DATO! Hensem merembes
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 11:33 AM | Show all posts
jadi perempuan muka macam adiknya
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu kelek hbag mak dia katanya hbag tu buat letak pampers ummi nazeera jah mse kecik dlu paten2 zmn dlu..chanel
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 06:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Yang video photoshoot kat oversea sume tu utk promo brg ke atau syok sendiri je
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 11:00 AM | Show all posts
iols selalu tertanya2..dia ni lelaki ke perempuan...confius...mula2 nampak dia dressing pompuan..ingatkan ummi....sebijik muka sama...macam twin...nape dia jadi camni ye...dia khunsa ke?
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2019 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Die dok lama kat oversea... Masuk rehab ka???? mesti masuk rehab.. Tgk lain mcm ja....
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2019 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
amboi diapers bag mak dia chanel tu, mampu

jadi lelaki hensem, jadi perempuan lawa, tak mcm sajat, pudin

patutlah tak boleh jadi wali adik bernikah dulu
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2019 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
ilacantik replied at 17-5-2019 09:23 PM
Semoga nanti dia jadi lelaki sejati. Teringat dulu2 masa iols kecik2, Rizalman tu siap pakai baju ku ...

ye, masuk majalah buat talk, siap berambut palsu, mekap semua
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2019 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni hensem kalo menjantan.
I ok jah kalau dia pun sama nak cintakan i

I sanggup bang
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2019 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Mari kemari kedalam dakapanku bang

Screenshot_20190531_161136.png
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-5-2019 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 31-5-2019 12:51 PM
ye, masuk majalah buat talk, siap berambut palsu, mekap semua

I try lah cari gambar dia masa memondan..takda langsung ok
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-5-2019 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
gopal replied at 27-5-2019 03:00 AM
iols selalu tertanya2..dia ni lelaki ke perempuan...confius...mula2 nampak dia dressing pompuan..ing ...

kalau khunsa awal2 kena pilih yang dominant uols, ni dua2 sekali dia tapau..identity crisis
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2019 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 31-5-2019 10:50 PM
I try lah cari gambar dia masa memondan..takda langsung ok

zaman tu kan internet tak meluas u, i ada tgk sebab kakak beli magazine tu, siap kuku bercat tu LOL

mujur lah dah insaf
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2019 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 2-6-2019 11:32 PM
zaman tu kan internet tak meluas u, i ada tgk sebab kakak beli magazine tu, siap kuku bercat tu LO ...

Dlu rizalman ada blog. Dlm tu ada edisi sila . Skrg mcm xjumpa blog itu
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2019 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
TT, nazreem ni ada lg satu ig. Yg private punya. Kwn2 rapat die je ada dlm tu. Yg u lkt ig ni mybe utk public.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-6-2019 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
masnona replied at 4-6-2019 03:07 PM
TT, nazreem ni ada lg satu ig. Yg private punya. Kwn2 rapat die je ada dlm tu. Yg u lkt ig ni mybe u ...

Yes tau, babesha ag satu lagi tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 08:47 AM | Show all posts
nazzse replied at 31-5-2019 10:50 PM
I try lah cari gambar dia masa memondan..takda langsung ok

nak tengokkkkk............... google tak jumpa. hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 09:56 AM | Show all posts
joy_ah replied at 31-5-2019 10:15 PM
Mari kemari kedalam dakapanku bang

nasib la i  dah berlaki chuols kalau x i pon rela jadi modal coverline heouls.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Minat tgk mamat ni mmg hensem, rambut cantik pulak tu

Tapi bila jadi gegirl.. ish! turn off feeling. why oh why?
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 11:43 AM | Show all posts
ai ols follow ig heshe tapi mcm rasa berdosa pulakkkk..heshe ni kategori apa yach
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.107405s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list