Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
13509
View
118
Reply

BabeySHa @ Nazreem Musa

[Copy link]

Author: nazzse    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 21-6-2019 11:53 AM | Show all posts
epalsearch replied at 21-6-2019 03:43 AM
ai ols follow ig heshe tapi mcm rasa berdosa pulakkkk..heshe ni kategori apa yach

dunno..identiti jantan & perempuan x tau mana lagi dominan..dua2 sama je dominan
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 01:42 PM | Show all posts
jadi jantan lebih hensem berbanding perempuan

apa2 pun suka dia sebab sgt loving dgn family
untung la ayra aneesah dah uncle mcm ni
harta 7 keturunan tak habis
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-6-2019 02:43 PM | Show all posts
alepmama replied at 21-6-2019 05:42 AM
jadi jantan lebih hensem berbanding perempuan

apa2 pun suka dia sebab sgt loving dgn family

he looks sick sekarang, losing too much weight kot
masa jadi jantan tak nampak sangat, bertukar je jadi pompuan nampak cengkung, kurus kering tu..
put on weight sikit confirm elok
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada x kemungkinan effect kesan psikologi.  Kalau x salah.. Bapak diorang ni jahat kan.  Mmg mak dia struggle besarkan diorang. So nazreem ni maybe rs celaru.. Rasa benci pada lelaki??  Sampai dia ada 2 watak. Sbb mak dia pun support je anak dia.  Umi masa fasa2 insof dulu adalah cuba2 nak sorok gamba abg dia ni.  Kalau tag pun.. Dia akan tag ig nazreem yg x bapa aktif.. Dalam tu smua gamba kelakian je. lpasd a bertudung pendek balik b4 kawen lagi tu...  je ummi start tag akaun asal.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-6-2019 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Duta lover replied at 21-6-2019 04:00 PM
Ada x kemungkinan effect kesan psikologi.  Kalau x salah.. Bapak diorang ni jahat kan.  Mmg mak dia  ...

Setahu I bapak dia ada family lain, kiranya mak dia ni bini no2...so dia duduk dgn mak dia. But dato maziah ni naik by herself, company pun buka dgn adik beradik dia..salah seorg adik ke abang dia kawen dgn kerabat Tganu. Tak sure parents dieorg ni dah cerai ke belum lepas court case dulu..
Sebabnya, gambar raya haritu Naz ada post pic dieorg 1 family, include 1 old man dok tengah2, naz tag the musas'...I speku tu ayah dia.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 22-6-2019 12:25 PM
Setahu I bapak dia ada family lain, kiranya mak dia ni bini no2...so dia duduk dgn mak dia. But da ...


MuSa tu kalau x silap nama family belah mak dia kan.
Selalu adik beradik diorang ni hint kat gamba mak diorang..dialah ibu.. Dialah ayah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2019 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Very jantan
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 31-5-2019 10:50 PM
I try lah cari gambar dia masa memondan..takda langsung ok

Samalah kita.
I pun cari zaman gelap dia di google lgsg tak jumpa.
Tp ingat lg magazine dulu2 mmg selalu nmpk rizalman gegirl.
Pernah baca, start ja dia berubah, ziana zain pun mula segan nak fitting baju dgn rizalman.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 02:26 AM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 31-5-2019 08:51 PM
amboi diapers bag mak dia chanel tu, mampu

jadi lelaki hensem, jadi perempuan lawa, tak mcm sa ...

Aik..napa xboleh u..kan dia wali kuat
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 02:53 PM | Show all posts
suka sgt dia layan ayra  

takkan beliau sakit macam Mamajee jugak kan makin kurus
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 02:56 PM | Show all posts
mizZue replied at 24-6-2019 02:26 AM
Aik..napa xboleh u..kan dia wali kuat

kalau tak silap sebab dia kecelaruan identiiti tu, sebab tu tak boleh jadi wali
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak dia mcm ok je dia dressup pmpuan skrg. Layan je dia duk wat video dkt france bagai. Tp skrg air muka dia sedih bila jadi lelaki. Pic masa raya sgt obvious. Heshe sakit ke ek.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 03:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg latest kemahen pink pink dia jd pompuan berpakaian
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 04:35 PM | Show all posts
split personality maybe? masa bulan mengambang dia jadi perempuan
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian die...die hanye boleh pakai cam pompuan tu kat oversea ja...kat malaysia skrg xbole dah sbb dah ade anak buah...noot good la kan...pening ayra nanti...uncle ke auntie...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-6-2019 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
toxicated replied at 24-6-2019 03:17 PM
Mak dia mcm ok je dia dressup pmpuan skrg. Layan je dia duk wat video dkt france bagai. Tp skrg air  ...

Dia letih iols rasa..heshe adamention dari akhir tahun lps smpi baru2 ni heols so busy, ig tak berupdate, anak buah pun x sempat tgok..g france tu lah heols baru cuti & raya baru free jumpa ayra
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-6-2019 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 24-6-2019 06:56 AM
kalau tak silap sebab dia kecelaruan identiiti tu, sebab tu tak boleh jadi wali

boleh ke gitu..lepas2 wali?
Ayah ada lg, abg pun ada..yg walikan umi dulu sapa?
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 10:36 AM | Show all posts
nazzse replied at 25-6-2019 04:50 PM
boleh ke gitu..lepas2 wali?
Ayah ada lg, abg pun ada..yg walikan umi dulu sapa?

tak silap pakcik dia, sebab tu dorang nikah sesenyap, malas kecoh benda ni kot, kan umum dah nikah je ummi tu

boleh u, i rasa mungkin jgk atas advise pejabat agama tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-6-2019 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 26-6-2019 02:36 AM
tak silap pakcik dia, sebab tu dorang nikah sesenyap, malas kecoh benda ni kot, kan umum dah nikah ...

Oo dapat ilmu baru..thanks u
So abangnya lepas ummi kawen baru nampak berani tunjuk kecelaruan heshe..before ni sangat private, close friends je yg tau..sekarang mak pun dah terima hakikat agaknya anak lelaki dia tak sempurna
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 24-6-2019 02:56 PM
kalau tak silap sebab dia kecelaruan identiiti tu, sebab tu tak boleh jadi wali

Ya org munafik tak boleh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.078742s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list