Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
13510
View
118
Reply

BabeySHa @ Nazreem Musa

[Copy link]

Author: nazzse    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 27-6-2019 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 31-5-2019 10:50 PM
I try lah cari gambar dia masa memondan..takda langsung ok

Dulu2 mana ada social media chu olls .. tu yg susah nk dig up balik .. yang i olls dgr sebijik cantik mcm kuza .. chu olls kalau google kuza muda2 agaknya bley npk sipi2 cmna
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-6-2019 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
faint_heart replied at 26-6-2019 04:06 PM
Dulu2 mana ada social media chu olls .. tu yg susah nk dig up balik .. yang i olls dgr sebijik can ...

Cantik tu memang percaya la..tengok kakak2 dia, berumur pun lawa lagi..heols skrg pun skin bukan main gebu lagi kalah yg perempuan ni..
But yes now pun still nampak lembut heshe tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 11:34 AM | Show all posts

oh tq babe, i dari smlm dok fikir jatuh kategori apa yg buatkan dia tak boleh jadi wali
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-6-2019 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Confirm la kan...dalam benang instafamous pernah tunjuk BF  heols rasanya

Screenshot_2019-06-28-21-22-44-48.png
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2019 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
joy_ah replied at 31-5-2019 10:15 PM
Mari kemari kedalam dakapanku bang

Handsomenya...
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2019 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 28-6-2019 09:25 PM
Confirm la kan...dalam benang instafamous pernah tunjuk BF  heols rasanya

Warna lgbt sangaddd
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2019 05:45 AM From the mobile phone | Show all posts
cronix replied at 29-6-2019 12:43 AM
Handsomenya...

Macam drama pukul 7 kan? Hensem, kaya, belum kawen, lead a company

Realitinya laki2 gini in real life macam nazreem ni la "patah riuk" pulak
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2019 07:16 AM From the mobile phone | Show all posts
joy_ah replied at 29-6-2019 05:45 AM
Macam drama pukul 7 kan? Hensem, kaya, belum kawen, lead a company

Realitinya laki2 gini in rea ...

Patut ada director buat kisah gini utk slot akasia. Kekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2019 03:46 PM | Show all posts
kim heechul malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2019 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Jadi pompuan cantik jadi lelaki hensem. Tapi ni lah puak2 lgbtqrstuvwxz. Confuse tak tau nak jadi apa.
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2019 01:41 PM | Show all posts
Handsome nokkk dia ni jadi laki
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2019 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Jadi pompuan cantek yer jd jantan pun merembes nyah.. haiyooo.. nervous iols
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2019 03:58 PM | Show all posts
nazzse replied at 26-6-2019 11:21 AM
Oo dapat ilmu baru..thanks u
So abangnya lepas ummi kawen baru nampak berani tunjuk kecelaruan he ...

dah lama dah heols ni dok tukar2 cara berpakaian.. Tapi upload gambar pastu dua tiga hari delete.. Mungkin heols tak berani kot sebab beradikkan retis.. Iols folo mamat ni lama la jugak.. Suka sangat tengok muka dia bila jadi jantan.. Hensem.. hahahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2019 04:51 PM | Show all posts
mmg dia ni hensem betul kalau dress up jantan...kalau jadi perempuan tu, sisi gedik tu menyerlah...awal2 follow dia hari tu terkejut tgok dia dgn barbie conceptnya...hahahahhha
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2019 04:53 PM | Show all posts
harap2 one day dia boleh tetapkan hati jadi lelaki tak tukar2 personaliti dah
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2019 02:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Please jadi lelaki sepenuhnya. Soo handsome
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2019 02:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Kecepohnau replied at 6-7-2019 02:08 AM
Please jadi lelaki sepenuhnya. Soo handsome

betulllll...nsem sangat..dgn his voice tu. tapi kadang in girl mode langsung 360. tapi refined lah his style jgn in girl mode.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2019 03:07 PM | Show all posts
suiskipas replied at 23-5-2019 12:51 AM
Rizalman dlu very the pompuan uols...rambut panjang n dressing pompuan habis. Tp sbb tu mak die ke ...



ye kalau dulu majalah RIAS byk gambar perempuan dia.tapi syukur alhamdulillah, berubah kebaikan dah dia.duniawi pon ye, akhirat pon dia igt.suka sgt tgk IG dia.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2019 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 17-5-2019 11:30 PM
muka heshe mcm adiknya..muka klasik
Untungnya kaya..takda org kecam..puji manjang lagi susah nak  ...

Hahaha uols punya ayat zupp terus menusuk ke hati
Realiti kan. Tp scary la kawen ngn org gini. Tkt la nafsu xde kt gugurl
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.085971s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list