Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5789
View
161
Reply

"Kalau Aku Mati Korang Buat Party Kot,'-Kelar Tangan, Faiz Roslan Alami Kemurungan?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 27-5-2019 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Sori laa...i bet dia ni biat gitu sbb da makin sendu and the hell ko nak ckp psl depression??self-diagnosed mcm dikkikimilo n few others?sikit2 depression..ko y cari pasal,ko y depressed?bodoh ape tu?
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
oiii orang depress tak canang dia depress..attention seeker betul
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape dia ni..nk google maleh.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 28-5-2019 03:37 AM

Bitch please. Ngkau sundri yang dragged diri ngkau masuk dalam darkness realm, bukan orang lain. Stop self-pitying and blaming others for the misery you brought upon yourself. Gi baca atau tengok Youtube pasal kesah horror child trafficking survivors. Selami hapa meka alami selama jadik mangsa sexual predators bertahun2. Pehtu bandingkan dengan hidup ngkau. Fikior sejenak who had it worse, ngkau or deyols. Then baru ngkau masuk IG update IG ngkau pasal nak mati bagai.

Bodo bebudak zaman sekarang. Dasar pelacur perhatian sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah ko yg buat keje2 x berfaedah. Cuba ko baca buku dkt perpustakaan negeri atau pun mengaji. Org tak dulik pun dik. Buat baik dpt baik.

Sikit2 ngaku depress.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Pondan sangkak ni nak apa sebenarnya?
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Lula2 replied at 27-5-2019 11:50 AM
G klinik or kaunselor then they will refer u to pakar

Ok thank you
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingat Allah la faiz oiii
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Adehhh x blh hadam betul dgn org mcm ni. Sendiri cari penyakit. {:yameteh
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Neextttt.... bosan ...attension seeker
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Sendiri Cari penyakit Kan....?
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Jadilah sekental sajat berapa kali ig kena buang report ke apa still standing
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 12:47 AM | Show all posts
Adik sabar dik.. dah nak raya dah.. cuba pikir kat mak kau... sedih dia kalau tengok ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
kadang iols geram sgt dgn org mcm ni sbb iols major depresion n anxiety survivor.still fighting.yg bukan iktiraf sndri. i disahkn oleh pakar.bukan nk bangga.apa yg nak dibanggakan or much more nk jadi attention seeker tapi mmg painful healing.biasanya pesakit mental health dia takkan attention seeker gini. kita ada sifat malu nk share dgn org yg kita sakit mental.tp kalau btl dia sakit pg la jumpa pakar.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 27-5-2019 05:24 PM
Pegi je lah mati dekk..tak habis2 nak salahkan orang lain, diri sendiri yg b*****g..

Btw, kalau n ...

klinik psikiatri.i pg gomen recomended.klinik biasa akan buat surat.tp ada doc klinik yg penah amik psikologi so they can gv u gd advise
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 27-5-2019 09:17 PM
oiii orang depress tak canang dia depress..attention seeker betul

yesss betul.masa i melalui episod healing i avoid socmed n kalau post pun benda2 yg hapy je.malu tau nk crita.bila crita kita sndri tau tak smua org pecaya
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 28-5-2019 12:52 AM
kadang iols geram sgt dgn org mcm ni sbb iols major depresion n anxiety survivor.still fighting.yg b ...

Kannn. Iols tengok kawan-kawan iols yang clinically diagnose depressed, they chose to senyap je. Tak canang kt orang depa depressed. This is obviously nak seek attention je.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 28-5-2019 12:55 AM
yesss betul.masa i melalui episod healing i avoid socmed n kalau post pun benda2 yg hapy je.malu t ...

hanya attention whore self diagnosed je kulu kilir merempan ada depression bagai..bangga sangat mengaku sakit otak..kalau betul sakit kita paham..ini yang kulu kilir depress, depress..sila meninggal
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Ko murung,pastu ko merempan lg kt medsos. Org maki ko,ko marah. P duk bucu katil nun
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 01:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Just be urself faiz. YOLO
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.088382s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list