Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5806
View
161
Reply

"Kalau Aku Mati Korang Buat Party Kot,'-Kelar Tangan, Faiz Roslan Alami Kemurungan?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 28-5-2019 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Last week penah ternmpk sorang lelaki yg kt tgn dia penuh kesan parut kelar mcmni.., tgk muka dia kudos je., tp xsgka sggup toreh tgn sendiri cmtu., xsakit ke masa dorang buat tu?
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
{:laughsejenis memendam ye? Memendam apa kalau hidup seperti mencabar Tuhan {:freak orang dah tegur tak nak dengar {:stress
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 05:06 AM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 27-5-2019 04:54 PM
klinik psikiatri.i pg gomen recomended.klinik biasa akan buat surat.tp ada doc klinik yg penah ami ...

Ohh ok, klinik psikiatri ni ada kat hospital2 gov je kan klinik2 kesihatan ada tak?
Kena tunggu lama tak utk jumpa pakar tu?
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 05:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dia self proclaimed dia depresses, skit pn aku x caya. Kalau dr yg diagnosis dia under depression baru aku caya. Selain tu, aku ttp rsa dia attention seeker
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 05:54 AM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 27-5-2019 05:24 PM
Pegi je lah mati dekk..tak habis2 nak salahkan orang lain, diri sendiri yg b*****g..

Btw, kalau n ...

Boleh jumpa clinical psychologist dulu utk dptkn consultation. Then kalau proven lepas diagnose baru dia akan bg cadangan intervention or medical solution (ubat) tak silap iols.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 07:24 AM | Show all posts
munchkin replied at 27-5-2019 04:37 PM
Alah setakat superficial gitu. Attention seeker

Baru nak cakap... macam kene cakor kucing jer.. nak jer aku cakap

"Wahat are you waiting for.. haa.. what aru you waiting for"
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg elok pi mati. Acah2 depress. Org lain ada real problem lg. Ni semua dtg dari problem yg ko create!! Klau depression jenis mcm ni, klau dekat dgn Allah, solat xtggal, xde nya fikir nk kelar tgn. Nadi bkn kat situ dik.

Attention seeker!! Klau ko rasa depressed off la semua med soc. dah berubah jd jantan balik ko on
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 27-5-2019 04:50 PM
hp dia guna kodak ke? tarikh kat gambar tu stail pilem dulu2 je..

Guna filter jah
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 07:39 AM | Show all posts
Kau yang jual diri di media sosial..menayang segala benda kebodohan,
kemudian salahkan netijen buat kau depresi.
Bodoh begini kalau mampus pun tak dirindui.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 08:04 AM From the mobile phone | Show all posts
nyampahnya dgn ko nie dik.. xreti2 nak bt treatment ke.?? kdg2 bkn sbb murung pon.. tp, over nk jd org murung..
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 08:17 AM | Show all posts
senangnya lah nak dptkan simpati org, terus claimed diri tu depression, anxiety... tp perangai memondan gedik tu elok je plak still ada. malas nak layan org camni.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 08:19 AM | Show all posts
B.O.S.A.N

next
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 08:35 AM | Show all posts
Susah kalau sendiri pun tak nak berubah.  
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 08:42 AM | Show all posts
Dari analisis seorang yang buat suicide attempt through cuts, boleh iouls katakan kucing iouls cakar pon lagi dasyat dari gambar tangan berdarah tu. orang kalau nak bunuh diri through cut akan potong kat pergelangan tangan & tengok vein ok. blade kena tajam habis untuk clean cut, supaya boleh mati cepat. berlainan pulak orang yang self-harm untuk attention seeking, acah2 nak rasa sakit untuk tahu erti kehidupan (koser).

hello faiz, hidup ko bukan teruk sangat. ko bukan seorang yang mengalami diagnosed mental disorder, mangsa cabul yang kehilangan bapa di usia muda &hidup susah sampai xde duit nak makan. aku dulu nak bernafas pon x sanggup, inikan pulak nak post acah2 kat ig.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 27-5-2019 05:00 PM
eleh, ingatkan kelar kat nadi tu...  ni namanya hiris2 manja gatal telur dua bijik mintak perhatian. ...

Kalau aku la aku dah siap2 start enjin p je menyerah diri kat spital, ada duit lebih terus engage specialist, drps duk justify is there a need to do so, diri sendiri tu la dulu p cr ubatnya adoiiii
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 09:10 AM | Show all posts
bawa bawa berjumpa doktor dik. bincang dengan yang pakar. bawa ke media sosial, mustahil boleh jumpa jalan keluar
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Sendiri buat bodoh.. Pastu nak depressed... Mendapatlah
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 09:21 AM | Show all posts
kalau ada masalah anxiety ke depression ke, first thing you kene buat stay away from socmed. kalau tu pun susah nk buat, benda lain pn nampak susah nk buat
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Abih laa tangan berparut.. me no like scars..
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 09:33 AM | Show all posts
hekeleh mcm org kesah sgt... org x buat party pun, orang buat dunno je kt hang , semak aku tengok hg faiz oi

paham le pasepa depress tu, atas pakai liptik, bawah ada totey, mmg clash sgt kan... siannn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.090222s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list