Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5791
View
161
Reply

"Kalau Aku Mati Korang Buat Party Kot,'-Kelar Tangan, Faiz Roslan Alami Kemurungan?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 30-5-2019 02:10 PM | Show all posts
tunkoo replied at 28-5-2019 04:09 PM
setuju. doakan dia dapat hidayah dan awek nama hidayah. kembali ke jalan yang lurus

Aminnn, hidayah dan yang seiring dengannya.

Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 02:16 PM | Show all posts
Edited by fidra at 30-5-2019 02:22 PM
sofi88 replied at 30-5-2019 11:26 AM
Lahaii nak dekat2 raya dah ni dia boleh murung pulak. Chill la..
Dengar lagu raya dulu ke iklan ray ...

Entah, share sikit lagu - lagu raya and iklan raya biar kurang sikit depression si faiz ni.

Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 02:34 PM | Show all posts
sofi88 replied at 30-5-2019 11:26 AM
Lahaii nak dekat2 raya dah ni dia boleh murung pulak. Chill la..
Dengar lagu raya dulu ke iklan ray ...

betul3. murung2 time ni hempuk je pakai bantal banyak2 mcm dalam video iklan tm tu.. baru padan muka..
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 04:38 PM | Show all posts
azharali replied at 30-5-2019 02:34 PM
betul3. murung2 time ni hempuk je pakai bantal banyak2 mcm dalam video iklan tm tu.. baru padan mu ...

eh.. ni yang dorang baru post kat fb yek? serious satisfying bunyi dia kena hempuk bantal tu.. asmr betul..
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2019 09:48 AM | Show all posts
Alaaahhh!! nak menaip ada pulak masa kau paiz...
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2019 11:32 AM | Show all posts
tantan888 replied at 30-5-2019 04:38 PM
eh.. ni yang dorang baru post kat fb yek? serious satisfying bunyi dia kena hempuk bantal tu.. asm ...

tula. tau la lebihuntukmu tapi melampau lampau lebih bantal mak dia dapat hahaha..

tak sabar nak tau apa yg lebih untukmunya aku sampai bookmark link video tm.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2019 02:43 PM | Show all posts
azharali replied at 31-5-2019 11:32 AM
tula. tau la lebihuntukmu tapi melampau lampau lebih bantal mak dia dapat hahaha..

tak sabar na ...

eh.. adik dia lah.. bukan ke perempuan tu kakak dia? entah lah.. tapi memang puas hati lah buk buk buk.. bunyi bantal.. nanti aku tunggu apa yang kena bookmark  
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2019 02:59 PM | Show all posts
tantan888 replied at 31-5-2019 02:43 PM
eh.. adik dia lah.. bukan ke perempuan tu kakak dia? entah lah.. tapi memang puas hati lah buk buk ...

tu teaser untuk tm raya kan? banyak betul teaser dorang... Aku dah tak sabar nak raya ni... tapi iklan raya tak keluar lagi macam mana?
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2019 08:31 AM | Show all posts
abnegation replied at 31-5-2019 02:59 PM
tu teaser untuk tm raya kan? banyak betul teaser dorang... Aku dah tak sabar nak raya ni... tapi i ...

Sudah keluar, boleh pergi search kat video, mana video ni sangat menyedihkan orang....
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2019 08:33 AM | Show all posts
Knowlee replied at 28-5-2019 01:48 PM
Orang betul betul depression, dia bukan attention seeker. Cederakan diri, bunuh diri, semua dia buat ...

Tapi, apa mereka yang depression, hanya nak dapat orang tolong dia, mendengar mereka apa mereka nak...
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2019 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
acikbajuhijau replied at 29-5-2019 08:59 AM
dia ni budget nak jadi jeffree star ke macamna ni?

Jefree star buatbself harm pon x pernah ngaku kat org. Dh penuh tatoo satu bdn baru dia ngaku. Dia siap nk hide lagi semua scar tu. Budak ni mmg attention seeker
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2019 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
I hrp di bulan mulia ni, faiz roslan sempat bertaubat dan kembali ke fitral asl. Kwn dia pun sorg tu instafamous, 4reff si pengkid tu pun hrp dia sempatla berubah. Geli betul tgk perempuan duk komen handsome la siap pggl abg semua. Yihhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2019 11:01 PM | Show all posts
campellsup replied at 2-6-2019 08:33 AM
Tapi, apa mereka yang depression, hanya nak dapat orang tolong dia, mendengar mereka apa mereka na ...

zaman skrg nak perlu tolong daripada keluarga, keluarga main role yang penting perlu tolong anak punya...
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2019 03:13 PM | Show all posts
semoga diberikan hidayah kepadanya...sayangnya dia masih lagi muda..
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2019 11:48 PM | Show all posts
Kehidupan kami memang setiap hari menghadapi masalah yang berbeza tapi sila berfikir dengan perasaan dan hati keluarga anda yang sayangi anda banyak ni.
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2019 11:50 PM | Show all posts
Cara yang lebih baik ni adalah berkongsikan perasaan anda dengan keluarga atau kawan untuk melepaskan fikiran yang negatif ni dengan percaya harapan dekat hidup kami.
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2019 11:48 AM | Show all posts
ifasahaje03 replied at 2-6-2019 07:03 PM
I hrp di bulan mulia ni, faiz roslan sempat bertaubat dan kembali ke fitral asl. Kwn dia pun sorg tu ...

ye ke? Ish takut pulak I. Macam - macam la zaman skang ni kan. Dugaan - dugaan.

Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2019 12:03 PM | Show all posts
ifasahaje03 replied at 2-6-2019 07:03 PM
I hrp di bulan mulia ni, faiz roslan sempat bertaubat dan kembali ke fitral asl. Kwn dia pun sorg tu ...

Bagi aku, guna lah kemudahan teknologi utk share bende baik2. Buat apa fitnah ni semua.. Membazir mase.
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2019 10:36 PM | Show all posts
Sebenarnya masyarakat kami mempunyai banyak kasih sayang dengan kawan yang menghargai kami dan menyokong kami jika bunuh diri untuk hal yang kecil memang kerugian negara kami.
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2019 10:39 PM | Show all posts
Jika dah lama tidak boleh jalan keluar dari masalah tu lebih baik pergi tengok doktor atau kaunselor dengan mereka mempunyai ubat dan cara yang berkesan untuk penyakit macam ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.092214s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list