Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8709
View
507
Reply

[Tempatan] Warung kopi C.I

[Copy link]

Author: FanTasyCreaTioN       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-5-2019 08:02 PM | Show all posts |Read mode
Edited by FanTasyCreaTioN at 7-7-2019 07:37 AM
Memandang kan ramai yang nyembang kosong tanpa hala tuju kat Thread yang tengah hangat .. atau O.T sampai kena Report.. korang nyembang la sini puas puas ..
Untuk yang nak kumpul tacang .. berborak la sini.

FC mulakan dengan Rose yang FC buat sendiri


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
first.

selamat hari raya maaf zahir dan batin dik FC.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Pokchik cuma nak pesan pada semua sistur sistur yg balik raya yg menggunakkan hiway-hiway PLUS North...PLUS South...Lekas dan LPT 1 serta LPT 2.... Hati hati la dijalanraya...Bawa kereta berhemah. Penat singgah la R&R atau Hentian Rehat.

Banyakkan bersabar masa bawa kereta...

Keseronokkan beraya bermula dari rumah dalam perjalanan ke kampung....maka nikmatilah keseronokkan itu dgn selamat.

Itu jerr pesan Pokchik

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Selamat hari raya
Makan berpada-pada
Bermaafan sesama kita
Ukhuwah kekal terpelihara

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepada yg nak balik beraya, berhati-hati di jalanraya. Dapatkan rehat secukupnya sebelum memulakan perjalanan jauh. Semoga sampai ke tempat tujuan dgn selamat.
Iols tahun ni raya di rumah sendiri jer. Dah plan nak baring makan popia simpul sambil tengok TV jer hari raya nanti.Minggu ketiga nanti baru balik beraya kat kampung, selagi masih Syawal kan.
Selamat mengejar Lailatul Qadar dan Salam Aidilfitri dari iols yg berada di seberang tambak.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak goreng kulit popia tabur serbuk keju. Ni kudapan raya paling malas

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-5-2019 09:40 PM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 27-5-2019 08:44 PM
first.

selamat hari raya maaf zahir dan batin dik FC.
Selamat Hari Raya juga bang .. maaf andai ada terkutuk sengaja tak sengaja

dengan pertanyaan ..
bila sanding nya

Khas untuk abang



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-5-2019 09:42 PM | Show all posts
Dah cuti Raya sis? Bila balik kampng? @MeghanK  

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 27-5-2019 09:42 PM
Dah cuti Raya sis? Bila balik kampng? @MeghanK

hai dik FC..

iols dah start cuti hari ni sampai minggu raya..balik kampung mungkin khamis kot, ada lagi benda nak settle kat sini sikit2

persiapan raya dik FC camne..dah settle ke

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-5-2019 09:45 PM | Show all posts
PristineOne replied at 27-5-2019 08:46 PM
Pokchik cuma nak pesan pada semua sistur sistur yg balik raya yg menggunakkan hiway-hiway PLUS North ...
aiseh
selama ni kita pikir pompuan

Terimakasih utuk nasihat tu ..




Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-5-2019 09:50 PM | Show all posts
MeghanK replied at 27-5-2019 09:44 PM
hai dik FC..

iols dah start cuti hari ni sampai minggu raya..balik kampung mungkin khamis kot,  ...
boleh la porum sampai lebam
tapi tu la kan .. kes terhangat kat C.I ni tertangguh la pulak kan


sabtu / ahad baru mula buat kek kuks
biskut takmo da buat .. letih remeh buat tapi tetamu tengok jer huhuhu

baju raya tinggal baju FC jer lagi lom berjahit .. baju untuk mak dan adik2 siap dah.. lelaki semua beli



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-5-2019 09:51 PM | Show all posts
Ayabad replied at 27-5-2019 09:11 PM
Selamat hari raya
Makan berpada-pada
Bermaafan sesama kita
Selamat Hari Raya gak .. maaf tau kot ada terkasar bahasa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-5-2019 09:55 PM | Show all posts
ilacantik replied at 27-5-2019 09:19 PM
Kepada yg nak balik beraya, berhati-hati di jalanraya. Dapatkan rehat secukupnya sebelum memulakan p ...
Lambaian Salam Aidilfitri dari Sarawak ..
hehe esok pun nak buat popia inti serunding halia dan ikan bilis dan popia inti serunding ayam.. haha seperti biasa .. 1/2 akn habis sblom raya lagi

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 27-5-2019 09:45 PM
aiseh  
selama ni kita pikir pompuan


Iouls bukan pompuan la chouls....tapi Iouls Pencinta dan Penjaga Hati Pompuan 's..

Kih..kih..kih

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-5-2019 10:16 PM | Show all posts
PristineOne replied at 27-5-2019 09:57 PM
Iouls bukan pompuan la chouls....tapi Iouls Pencinta dan Penjaga Hati Pompuan 's..

Kih..kih..ki ...
hahahahamboi kemain na~

hati pompuan's tu

Salam Perkenalan dari kejauhan ..

Tahun ni undian balik Raya menang kat mana?



Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 27-5-2019 10:16 PM
hahahahamboi kemain na~

hati pompuan's tu

Pokchik kena bertugas raya pertama sis...Raya kedua baru mula beraya bersama keluarga..

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 27-5-2019 09:50 PM
boleh la porum sampai lebam
tapi tu la kan .. kes terhangat kat C.I ni tertangguh la pulak k ...

wah untung nya fc pandai jahit..buat baju fesyen2 ke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-5-2019 10:47 PM | Show all posts
PristineOne replied at 27-5-2019 10:39 PM
Pokchik kena bertugas raya pertama sis...Raya kedua baru mula beraya bersama keluarga..

:loveli ...
Sekarang ni.. idak ler terasa sangat walaupun kena bertugas ... kot

boleh bideo col


Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Tq fc bukak thread utk weol ni

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
ilacantik replied at 27-5-2019 09:19 PM
Kepada yg nak balik beraya, berhati-hati di jalanraya. Dapatkan rehat secukupnya sebelum memulakan p ...

Tq u, selamat hari raya juga
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.097150s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list