Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8871
View
513
Reply

[Tempatan] Warung kopi C.I

[Copy link]

Author: FanTasyCreaTioN    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 27-5-2019 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Tangan FC berseninyaaa, kagum
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-5-2019 10:52 PM | Show all posts
MeghanK replied at 27-5-2019 10:46 PM
wah untung nya fc pandai jahit..buat baju fesyen2 ke
hahaha dan2 berpesen2 nya
baju kurung moden ja smple .. janji ada bentuk ada zip

jimat abes tahun ni.. wat dari kain batik jer ..
jimat sebab hujung tahun nanti nak bergaya wat baju baru sebab abang long kawin

masalah la nak Upload gambar kat Porum malam ni
jadi kejung pastu crash ..

kot2 ada porumer lain yang yang guna lappy / pc baca ni .. boleh bgtau mengalami masalah sama ke tak?



Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 27-5-2019 10:52 PM
hahaha dan2 berpesen2 nya  
baju kurung moden ja  smple .. janji ada bentuk ada zip ...

hey iols pon buat kebaya kosong kain guna batik sarawak taun ni..kesah nya adik pegi sarawak 3 taun lepas kot tak silap, belikan batik..haritu tengok masih dalam plastik, terus g beli kain hantar tailor..jimat satu baju

pasal porem ni, kalau yang pakai hempon start pukul 12 japg dia gila la..sampai pukul 7 pagi..kata nya ada momod dah report kat admin..admin tak fix lagi ke

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-5-2019 11:10 PM | Show all posts
MeghanK replied at 27-5-2019 10:56 PM
hey iols pon buat kebaya kosong kain guna batik sarawak taun ni..kesah nya adik pegi sarawak 3 tau ...
FC report dah ..
Pihak Pengurusan kata nanti dia inform kat IT Team Cari
bertabah lah sementara nunggu tu

try lagi upload gambar tadi ..takleh .. hang terus

huhuhu punya la nak meriak
Tuhan tak bagi la tu

kalo yang 3 tahun lepas pesen corak kita tak sama
yang ni terbaru yer ..
kawan kata kalo dah sampai sana paling murah rm35
sini rm15 ja


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-5-2019 11:16 PM | Show all posts
Blackestpink replied at 27-5-2019 10:50 PM
Tangan FC berseninyaaa, kagum
Terimakasih

Memula tu hobi jer .. untuk ilang stress ..
sekarang hobi ni salah satu side income


Nak Upload gambar baru tak leh .. Porum ada masalah nak upload gambar sekarang
ni gambar lama dari Porum ni juga

Yang awal tadi tu .. Rose hasil dari Air Dry Clay

yang ni hasil Decoupage .. petiais lama d hias dengan kertas tisu bercorak



Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 27-5-2019 11:10 PM
FC report dah ..
Pihak Pengurusan kata nanti dia inform kat IT Team Cari
bertabah lah sementara n ...


oo corak tukar2 ke iols konsep nya dah dua taun beli ready made..mahal tapi pakai nya sekali je, sayang betul..taun ni back to basic la, kita beli cotton buat baju..boleh pakai g opis..baju2 taun lepas kalau pakai g opis orang kata buang tebiat

nanti dah boleh upload gamba letak la..suka tengok hasil kraftangan dik fc
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-5-2019 11:18 PM | Show all posts
Blackestpink replied at 27-5-2019 10:50 PM
Tangan FC berseninyaaa, kagum
nyembang2 lah sini yer ..

tak kira lah apa topik sekali pun



Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 27-5-2019 09:57 PM
Iouls bukan pompuan la chouls....tapi Iouls Pencinta dan Penjaga Hati Pompuan 's..

Kih..kih..ki ...

Awwwww

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang buang kita kutip. Your trash is my treasure. Nak buat raya
Orkid takde satu pun berbunga Nak buat macamana ni?
20190525_182902.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-5-2019 11:28 PM | Show all posts
MeghanK replied at 27-5-2019 11:17 PM
oo corak tukar2 ke  iols konsep nya dah dua taun beli ready made..mahal tapi pakai nya sekali  ...
ha`ah .. lain corak nyer ..
nanti2 try lagi .. tak puashati ni
dah try godek2 pakcik Google .. tak jumpa2




Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahun ni zinnia jadi penyeri di hari raya
Tu pun tak cukup koleksi lagi. Nak bunga jenis bersusun IMG_20190523_133025_775.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-5-2019 11:32 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 27-5-2019 11:26 PM
Orang buang kita kutip. Your trash is my treasure. Nak buat raya
Orkid takde satu pun b ...
huhuhu .. bunga FC apa ntah cerita
Terpaksa tinggal sebab tahun ni beraya rumah abang



Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 27-5-2019 11:16 PM
Terimakasih

Memula tu hobi jer .. untuk ilang stress ..

Gila la lawa..dah mcm peti es vantage..gud job fc

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-5-2019 11:34 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 27-5-2019 11:29 PM
Tahun ni zinnia jadi penyeri di hari raya
Tu pun tak cukup koleksi lagi. Nak bunga jeni ...
haaaaaa .. kita ada tanam yang ni juga .. tapi tu la..ntah apa cerita kat rumah sekarang .. dah la musim panas

cantik kan .. berseri laman rumah d buat nya



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-5-2019 11:38 PM | Show all posts
Blackestpink replied at 27-5-2019 11:32 PM
Gila la lawa..dah mcm peti es vantage..gud job fc
ouch
kalo otai decoupage nengok .. kompom kena gelak jer tu
FC baru lagi dalam Decoupage ni

bukan Porum jer tau newbie kena buli
kat kraf pun ada

otai2 pakat gelak jer kerjatangan newbie

Kongsi yer apa jer
nyembang kosong pun boleh ..



Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 27-5-2019 11:38 PM
ouch
kalo otai decoupage nengok .. kompom kena gelak jer tu
FC baru lagi dalam Dec ...

Dari i yg terus kejung tgn ni kire cantik sgt dah tu fc..practice makes perfect

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 27-5-2019 11:26 PM
Orang buang kita kutip. Your trash is my treasure. Nak buat raya
Orkid takde satu pun b ...

Sis lene.....siram ngan air beras dan air basuhan ikan...Masa bersihkan ikan yg nak goreng tu dgn air...tadah air basuhan tu...dan siram orkid

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Xde mood nk raya sbb balik belah sane..as usual,seminggu ddk sane smggu la xdpt tido..balik umah sakit sane sakit sni

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Selamat Hari Raya Aidilfitri buat adik FC. Maaf Zahir Batin. Sentiasa jaga diri walau di mana saja FC berada


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Selamat berpuasa n selamat berhari raya sis FC.
Sambutan raya dibuat secara sederhana. Keperluan keluarga diutamakan. Diri sendiri xde hal coz sepanjang tahun membeli baju je.
Kuih muih tunjuk je la. Berketupat rendang serba sedikit. Tahun ni x berlemang coz pakcik raya kt spital. Seminggu raya tu berkumpul bersama keluarga, lepas tu dah sibuk bekerja.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.090514s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list