Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8868
View
513
Reply

[Tempatan] Warung kopi C.I

[Copy link]

Author: FanTasyCreaTioN       Show all posts   Read mode

Post time 28-5-2019 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Selamat berpuasa selamat memenuhi 10 malam terakhir semoga kita dapat bertemu malam lailatul qadar dengan penuh pengisian kepada semua warga ci.

Yang memandu jauh2 tu pastikan setiap 2 jam berhenti rehat. bimbang tertidur  microsleep, hati2 semua

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak lepas pula nak post info tentang microsleep

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 01:25 AM | Show all posts
Otto Von Bismark masok mengadap

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts
OttoVonBismark replied at 28-5-2019 01:25 AM
Otto Von Bismark masok mengadap

Baju raya uniform Pakcik von Bismark ke tahun ni?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 01:57 AM | Show all posts
sharlenetexas replied at 27-5-2019 05:41 PM
Baju raya uniform Pakcik von Bismark ke tahun ni?

uniform SS german masa WW2. Baru rare

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 05:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahun ini beraya di malaysia saja
Walaubegitu menu raya tetap makanan dari Kazakhstan.  Rendang rendang hanyir cuma menu sampingan.  

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-5-2019 07:42 AM | Show all posts
Remyda replied at 28-5-2019 12:00 AM
Selamat Hari Raya Aidilfitri buat adik FC. Maaf Zahir Batin. Sentiasa jaga diri walau di mana saja F ...
Selamat Hari Raya juga sis Remyda ..
rasa kenal mesra dan selesa walaupun hanya di Porum saja
maaf yer kalo ada kata kata FC menyinggung hati ..


Bila balik kampung sis?


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-5-2019 07:54 AM | Show all posts
missinpiece replied at 28-5-2019 12:20 AM
Selamat berpuasa n selamat berhari raya sis FC.
Sambutan raya dibuat secara sederhana. Keperluan ke ...
Selamat menjalani ibadah puasa juga sis

tahun ni terasa juga perit nya .. sebab cuaca sangat panas  



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-5-2019 07:56 AM | Show all posts
OttoVonBismark replied at 28-5-2019 01:25 AM
Otto Von Bismark masok mengadap
Pakcik..

nak duet Raya

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 09:34 AM | Show all posts
Catpaw replied at 28-5-2019 12:47 AM
Tak lepas pula nak post info tentang microsleep

bahaya microsleep ni.

hati2 semua balik berhari raya. penat berenti la sekejap.tak lari la kg tu nak di kejar.

microsleep

microsleep

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 10:25 AM | Show all posts
dah tukar duit raya? i esok kot. gaji belum masuk. bonus takde, kene bersederhana thn ni

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 11:31 AM | Show all posts
dah takde mood nak keje dah ni. kuih raya dah dapat, duit raya dah tukar...moh ler kita balik kg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 11:55 AM | Show all posts
Selamat hari raya aidil fitri

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak sabar nk beraya.. Sepatutnya turn rumah sendiri thn ni.. Tapi sekarang kene tgk keadaan mak mertua.. Kalau kesihatan tak mengizinkan kene korbankan turn balik kg suami thn ni.. Walaupun sedih tapi takpe la.. Thn dpn leh blk kg sendiri...

Selamat hari raya semua forummer...
Hati2 di jalan raya...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 12:20 PM | Show all posts
Selamat hari raya, btw lawa bunga FC buat tu.. jual ke?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
MFR_IN replied at 28-5-2019 09:34 AM
bahaya microsleep ni.

hati2 semua balik berhari raya. penat berenti la sekejap.tak lari la kg t ...

perjalanan jadi lama sebab banyak kenderaan di jalanan... tambah dengan feel org kita ni suka nak menengok waima orang berenti tepi jalan pun nak tgk
IMG-20190524-WA0015.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 28-5-2019 07:54 AM
Selamat menjalani ibadah puasa juga sis

tahun ni terasa juga perit nya .. sebab cuaca  ...

Memang cuaca panas terik sekarang ni. tak larat nak duduk luar lama2. siram pokok pun awal pagi tak pun malam
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
coconico replied at 28-5-2019 10:25 AM
dah tukar duit raya? i esok kot. gaji belum masuk. bonus takde, kene bersederhana thn ni

Dah tukar, tukar bank mana uols? ada bank tak bagi tukar lebih dari pukul 1 tgh hari huhuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 12:27 PM | Show all posts
Catpaw replied at 28-5-2019 12:24 PM
perjalanan jadi lama sebab banyak kenderaan di jalanan... tambah dengan feel org kita ni suka nak  ...

yelar tak faham kdg2. yang accident lane belah kanan. yang jem lane kiri.

kdg2 kete berenti tepi pun boleh buat lambat. semua nak tgk.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
thanks @FanTasyCreaTioN for the tacangs kat bebenang hangat sana dan juga sini takdala byk pun tolong, sambil2 berporem

Comments

Hargai sesangat kengkawan yang bagi info dan tak buat hal  Post time 1-6-2019 12:18 AM
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.114259s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list