Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10889
View
575
Reply

[Tempatan] Warung kopi C.I

[Copy link]

Author: FanTasyCreaTioN       Show all posts   Read mode

Post time 30-5-2019 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 30-5-2019 06:00 PM
Walauwehhhh tak hajak haku pun mak nora

Nak ajak tp ko sibuk settlekan kes a b c. Hehehehej.
Jap nk tag
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 07:30 PM | Show all posts
selamat hari raya aidil fitri utk semua warga forum

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 09:03 PM | Show all posts
selamat hari raya deng, dan kpd rakan2 poremer CI sekalian

sekiranya ada salah dan silap, mohon diampunkan.

tahun ni, ai tak sambut raya sbb berkonsepkan urbanista gitu   jk, laki ai kerja di seberang lautan, so ai habiskan masa di rumah dan memenuhi jemputan rakan2 yg sudi menjamu ai makan.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2019 09:50 AM | Show all posts
Selamat hari raya semua....hati2 memandu kepada sesiapa yg balik kg. Agak2 esok pagi jem tak menghala ke pantai timur?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-6-2019 12:04 AM | Show all posts
Edited by FanTasyCreaTioN at 1-6-2019 12:05 AM
MeghanK replied at 27-5-2019 10:56 PM
hey iols pon buat kebaya kosong kain guna batik sarawak taun ni..kesah nya adik pegi sarawak 3 tau ...

Testing

batik1.jpg

batik2.jpg

yess... lepas hehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-6-2019 12:16 AM | Show all posts
nononcrux replied at 28-5-2019 12:20 PM
Selamat hari raya, btw lawa bunga FC buat tu.. jual ke?
Selamat Hari Raya

FC ambil tempahan .. tapi untuk tahun ni dah tak terima lagi Jadual padat sangat. Masa dan tangan tak cukup
Ada tutorial percuma FC buat kalau berminat

FM6.jpg

rose61.jpg

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-6-2019 12:22 AM | Show all posts
orgsepang replied at 28-5-2019 03:04 PM
Selamat hari raya fc. Akak antara peminat kerja tangan fc. Cantik2.
Akak sedih sikit pokok bunga ke ...
Selamat Hari Raya juga kak
Moga semuanya berjalan lancar seperti yang d rancangkan.. esok atau lusa baru nak buat kek ..tahun ni rasa lemau .. panas

Akak ada buat juga kerjatangan ke?
hahaha pas raya boleh nyembang lagi rancak

try siram dengan air basuhan beras kak .. insyaAllah .. sempat lagi kot nak rawat tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-6-2019 12:24 AM | Show all posts
Zacalif replied at 28-5-2019 03:20 PM
Thread baju raya tak ada ke.....suka sgt tengok baju raya nak nak yg sedondon Mood raya ni nak tengo ...
pas raya baru tunjuk kot
hehee nanti ilang glam tunjuk awal
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-6-2019 12:31 AM | Show all posts
Acikgomen replied at 28-5-2019 03:28 PM
Fuyoooo fc kretipnye
Acik kalo peti ais lama campak je beli peti ais baru
hahaha tu testing skill dalam decoupage kak
tengok tengok .. eh.. dapat la buat

kemain akak nyer program rayer
cuma ..
ayat last tu

Sesapa yg takde family nak beraya tu, singgah2 la rumah parents acik
Acik ajak memain je bukan ajak betul

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-6-2019 12:33 AM | Show all posts
noraidil_06 replied at 28-5-2019 03:30 PM
Selamat hari raya semua warga CI. kenangan masam manis jaga CI 2-3 bln membawa ke trauma x kan ku lu ...
Selamat Hari Raya juga kak ..

Agak kelam kabut juga 2-3 arini
haha mood raya mengatasi semua nya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-6-2019 12:47 AM | Show all posts
ikanmasin replied at 28-5-2019 06:36 PM
tq mod..walau pun kita suda lama disini jarang bertegur sapa gitu..
akk ucapkan s ...
Selamat Hari Raya juga kak ..

Tak kira raya kat mana pun . Jager diri bebaik yer
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-6-2019 01:01 AM | Show all posts
Air Dry Clay
Replika Laksa Sarawak

aa6.jpg



laksa9.jpg

Miniature cactus
cactus6.jpg

Resin
aq8.jpg

fishresin11.jpg

Menjahit
s4.jpg

Ribbon
ab18.jpg

Decoupage
dc9.jpg

Manik
bead13.jpg



Banyak lagi crafts lain lain
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-6-2019 01:08 AM | Show all posts
winamp05 replied at 29-5-2019 01:59 AM
oleh sebab mod nak raya, aku nak ucapkan selamat hari raya kepada guardian setia bod no 1 di cari fo ...
Terimakasih abang Winamp

Selamat Hari Raya buat abang sekeluarga.. hati hati yer drive balik kampung .. kalo ngantuk.. rehat lah dulu yer.
dan ..
maaf andai FC ada buat abang terasa .. yer la kan ..tau FC banyak melawan


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-6-2019 01:12 AM | Show all posts
OttoVonBismark replied at 30-5-2019 04:15 AM
kena lah datang beraya kerumah pakcik nak.
cam tahun lepas la pakcik..suruh si Seman bawak moto tunggu FC tepi simpang masuk rumah pakcik

takmo singgit cam tahun lepas





Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-6-2019 01:13 AM | Show all posts
Pink_Purple replied at 30-5-2019 07:30 PM
selamat hari raya aidil fitri utk semua warga forum
Selamat Hari Raya juga..
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2019 01:13 AM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 1-6-2019 12:47 AM
Selamat Hari Raya juga kak ..

Tak kira raya kat mana pun . Jager diri bebaik yer

tq mod..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-6-2019 01:17 AM | Show all posts
dani-rox replied at 30-5-2019 09:03 PM
selamat hari raya deng, dan kpd rakan2 poremer CI sekalian

sekiranya ada salah dan silap, mohon d ...
Selamat Hari Raya juak deng ..
kmk urang pun raya la2 urbanista juak
dah tua2 camtuk berik can dengan cdak adik beraya berselpie abis2an

kmk gik utang ngan dirik
pas raya kita dua settle

pa2 pun .. maaf aok deng .. mun kmk ada molah dirik terasa ati

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-6-2019 01:18 AM | Show all posts
uiks ..tak tido lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2019 01:19 AM | Show all posts

msk sahur awal dl.sng nnt panaskan saja.
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2019 01:22 AM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 31-5-2019 05:12 PM
cam tahun lepas la pakcik..suruh si Seman bawak moto tunggu FC tepi simpang masuk rumah pakcik

t ...

Si Seman tahun ni tak ada, dia apply masuk sojar tahun ni tak dapat cuti raya.


Tahun ni banyak sikit lah. tahun lepas tu kewangan pakcik tak berapa nak helok. singgit je lah dapat tahun lepas.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.082569s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list