Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
76427
View
2007
Reply

Rumah Discussion Scammer MLM part 5 Edisi Merempan di pagi raya

 Close [Copy link]

Author: joy_ah    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 6-6-2019 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
somehow i percaya je kalau kakpam paksa bini mat yo tu beli handbag tu.. dulu pun ada customer penah kena benda yg sama.. nak handbag lain, bila kakpam xdpt cari bag tu dia paksa customer beli bag yg available.. sbb dia xnak refund duit.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2019 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 6-6-2019 01:54 AM
sengal kepam dok merempan kt instagram.

dia nak malukan bini matyo tu, tup2 bodoh dia jugak yang ...

Israel pprt mana lah yg beli barang dengan kakpam
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2019 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
takde org sc ke rempanan dua-dua pihak..
i tak follow kedua-dua nya..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2019 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 6-6-2019 01:38 PM
somehow i percaya je kalau kakpam paksa bini mat yo tu beli handbag tu.. dulu pun ada customer penah ...

Yeke? Celaka nya meniaga mcmni. Kalau brg murah2 takpe gak ni barang ribu- ribu
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2019 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by friedfishsoup at 6-6-2019 02:40 PM
prettyuglybabe replied at 6-6-2019 02:31 PM
takde org sc ke rempanan dua-dua pihak..
i tak follow kedua-dua nya..


Rempanan educated vs educated (not!)

quicksquarenew_201966142227941.jpg
quicksquarenew_20196614232956.jpg IMG_20190606_142704.jpg quicksquarenew_201966142545185.jpg


as for bini Matyo, ig dia private and hanya 45 followers.

meaning request ig bini matyo pun tak guna sebab dia akan tapis followers request kaw2

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2019 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
As for me, anak ko yang takde adab. Bukannya dia honest atau genuine. Macam kurang ajar kot soalan dia tu?
2DE868BF-1A47-4F3A-88A4-F3E36A6913FF.png

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2019 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
sitiaria replied at 6-6-2019 04:15 PM
As for me, anak ko yang takde adab. Bukannya dia honest atau genuine. Macam kurang ajar kot soalan d ...

Mak kurang ajar. Anak pun tak cukup ajar.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-6-2019 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
sitiaria replied at 6-6-2019 04:15 PM
As for me, anak ko yang takde adab. Bukannya dia honest atau genuine. Macam kurang ajar kot soalan d ...

mak dia gemok macam gajah bengkak tak kira pulak
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2019 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk gambo raya raz n bini n baby n 2 sons tu
Rasa kesian kat rayyan
Sensorg layan mak mental kat sana
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2019 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
joy_ah replied at 6-6-2019 04:34 PM
mak dia gemok macam gajah bengkak tak kira pulak

si hanis tu ada tanya Rayyan am i fat. 2 kali dia tanya Rayyan. Rayyan kata Yes!!!
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2019 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
lol dia kata ex dia kawin someone uglier than her. ayo. sah2 bini baru raz cantik putih sweet gile kepam oi. wayyy cantik from u! siannya kau perasan kau lah plg cantik in the world!
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2019 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Lemonadelover replied at 6-6-2019 05:38 PM
lol dia kata ex dia kawin someone uglier than her. ayo. sah2 bini baru raz cantik putih sweet gile k ...

mu gosh kepam. perasan tahap petala ke-7. sah2 bini baru rajeli tu lagi gojes dan sweet dr kepam.

Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2019 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Lemonadelover replied at 6-6-2019 05:38 PM
lol dia kata ex dia kawin someone uglier than her. ayo. sah2 bini baru raz cantik putih sweet gile k ...

Die dah awal2 letak disclaimer someone send to me
Kalau kau takde niat nape kau pegi upload? Perasan cantik nak mati. Harapkan filter je lebih.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2019 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
mobic replied at 6-6-2019 08:30 AM
Lagi 1, yang iols pelik kenapa kak pam tak kira tax siap2. Kalau dah memang boleh agak beg bakal ken ...

Eh betul kan..Setau i kje personal shopper ni tak berakhir selagi customer tak dpt brgnya..and they should inform any surcharge kalau ada..ko takleh expect semua org tau prosedur awal smpai akhir..mybe ada 1st timer yg tak aware bab2 ni..lenkali kasi clear betul term n condition masa nak amik order tu..jgn sebok eksaited nak amik duit org je then lepas tgn..pastu citer psl customer kat swak tu ada yg caya ke?knowing kakpam i rasa kalo citer tu betul dia akan selfie n let the world know yg dia dpt client ikan jaws..and tak penah pulak nmpak dia post pegi swak nun
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2019 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
melinda_kerr replied at 6-6-2019 06:29 PM
Die dah awal2 letak disclaimer someone send to me
Kalau kau takde niat nape kau pegi upload?  ...

nmpk naaakakpam masuh belum move on.. asal ada peluang je mesti nak relate dgn raz. suda la kakpam.. yg premature ejaculation tu jugak yg hang terkenang2 sampai skrg. kesiaannnn
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2019 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
KakaKiah replied at 6-6-2019 06:29 PM
Eh betul kan..Setau i kje personal shopper ni tak berakhir selagi customer tak dpt brgnya..and the ...

IMG_20190606_190030_687.jpg
IMG_20190606_190718.jpg

ni masa end of March
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2019 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Lemonadelover replied at 6-6-2019 05:38 PM
lol dia kata ex dia kawin someone uglier than her. ayo. sah2 bini baru raz cantik putih sweet gile k ...

Kat mana dia tulis
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2019 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
sitiaria replied at 6-6-2019 04:15 PM
As for me, anak ko yang takde adab. Bukannya dia honest atau genuine. Macam kurang ajar kot soalan d ...

kuramg ajar nye anak nkau kepam.. malunya kat nanny tu, knowing omputeh it is a big no nak komen physical dorang directly camtu.. soalan anak nkau pun soalan lembam insulting gila. Ternyata kepam ni bodoh duduk ulang alik paris london tapi tak tau manners, anak pun ikut bodoh sekali. Dia boleh gelak2 je ingat kelakar ke padahal nanny tu rasanya mau je dia cekik2 je budak kurang ajar camtu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2019 08:47 PM | Show all posts
sitiaria replied at 6-6-2019 04:15 PM
As for me, anak ko yang takde adab. Bukannya dia honest atau genuine. Macam kurang ajar kot soalan d ...

dasar mak pun bengap gini la jadinya

anak kau tu biadap, kurang ajar, tak comel, tak ada manners, annoying... sama mcm kau

i can go on and on... geram tgk benda mcm ni dia rasa kelakar

same case anak dia kencing kt longkang dia gi record n gelak2.

bodoh piang namanya

tak apa la tok mid pun ckp sheols ni ada masalah mental kan..layankan je la
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2019 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak sgt edit muka tu dgn sengaja tunjuk bra pad. Tak classy langsung
3E10EA64-2B87-487F-88F5-5A9C192C2F95.png
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.354069s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list