Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
76346
View
2007
Reply

Rumah Discussion Scammer MLM part 5 Edisi Merempan di pagi raya

 Close [Copy link]

Author: joy_ah    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 6-6-2019 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
eedoraa replied at 6-6-2019 09:36 PM
Nampak sgt edit muka tu dgn sengaja tunjuk bra pad. Tak classy langsung


Tengok ajelah mug2 senget kat subang chanel dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2019 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 6-6-2019 07:08 PM
ni masa end of March

Nak tayang jugak peha gedabak tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2019 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 6-6-2019 06:36 PM
nmpk naaakakpam masuh belum move on.. asal ada peluang je mesti nak relate dgn raz. suda la kakpa ...

Dia tu lohong longgar black hole
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2019 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde sesape boleh letak gambar raya raz dgn new wife kat sini ke
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2019 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 6-6-2019 02:38 PM
Rempanan educated vs educated (not!)



thank you fried..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2019 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 6-6-2019 09:44 PM
Dia tu lohong longgar black hole

sbb tu lps divorce terus telan jamu setiap hari!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-6-2019 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 6-6-2019 10:47 PM
sbb tu lps divorce terus telan jamu setiap hari!

I ada soklan bodoh nak tanya

Cemana boleh jadi longgar ya?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-6-2019 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 6-6-2019 09:44 PM
Nak tayang jugak peha gedabak tu

Macam kfc kan

Beliau sangat triggered dgn perkataan kfc sampai meroyan pasal kfc satu ketika dulu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-6-2019 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 6-6-2019 01:43 PM
Israel pprt mana lah yg beli barang dengan kakpam

I tak percaya lah israel tu
Sembang je memandangkan dia tu semua nak show off, tentunya show off sapa yg order dari yisroel tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2019 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 6-6-2019 01:38 PM
somehow i percaya je kalau kakpam paksa bini mat yo tu beli handbag tu.. dulu pun ada customer penah ...

Kenapa ada polisi tak nak refund or tak boleh refund ni eh chuolss.,i kalau dah ada beg yang berkenan.,tak nak dah tukar beg lain.,
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2019 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
sitiaria replied at 6-6-2019 04:15 PM
As for me, anak ko yang takde adab. Bukannya dia honest atau genuine. Macam kurang ajar kot soalan d ...

Honest berpada berpada la.,tu pun nak bangga ke anak cakap honest
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2019 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 6-6-2019 04:59 PM
Tgk gambo raya raz n bini n baby n 2 sons tu
Rasa kesian kat rayyan
Sensorg layan mak mental kat s ...

Kan u.,nampak happy jah diorang berdua tue.,rayyan kena hadap mak sewel nye
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2019 01:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Ape tu

Screenshot_2019-06-07-01-27-59.jpg
Screenshot_2019-06-07-01-28-13.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2019 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 6-6-2019 11:21 AM
Sakit ati bebenor le tu
Yang si ex plak..dh ada yang mengadu..lagi la dia suka badmouth
Mmg tu m ...

I ada few times berdm dgn raz. Nmpk mcm raz lgsg xnk buka cerita n sll cover2 je xtaul klu dgn bmy dia membawang. The way i nmpak raz cuba move on dan x bcakap kisah lalu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2019 04:34 AM From the mobile phone | Show all posts
eedoraa replied at 6-6-2019 09:36 PM
Nampak sgt edit muka tu dgn sengaja tunjuk bra pad. Tak classy langsung

Tak classy and ugly too. Edit muka pon nmpk cam kartun. With that bra pad, she looks cheap. Hormatlah diri kau sikit, kepam.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2019 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Nadiabella replied at 7-6-2019 04:34 AM
Tak classy and ugly too. Edit muka pon nmpk cam kartun. With that bra pad, she looks cheap. Hormat ...

Takkan lah dia x perasan bra pad dia tu terkeluar... apa je dia nak tunjuk....
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2019 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 6-6-2019 04:59 PM
Tgk gambo raya raz n bini n baby n 2 sons tu
Rasa kesian kat rayyan
Sensorg layan mak mental kat s ...

Apa IG bini dia dgn Raz?
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2019 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa lah motif dia tunjuk bra pad tu
Pasni mungkin dia tunjuk period dia plak
Kepam kepam... jijik betul
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2019 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Korang jgn tengok yg bra tersentil tu tp korang tgk rak cawan kat blkg kepala dia tu.. Habis senget benget sbb nak nmpk muka kurus punya pasal
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2019 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 6-6-2019 11:22 AM
Means tax tu mmg fix la ek?
Iols xtau..sebab xpenah order beg high end ober the sea neh..
Slalu ...

Actually pasal tax ni a bit confusing. I pernah order 1 Morphe palette from US tetiba DHL tax i rm50. Dia kata if we refuse to pay they wont deliver parcel tu. Then i ordered kasut from net a porter mmg dah standby for the tax. Tetiba elok lak sampai depan rumah takyah byr any tax. So whether the custom pick at random ke apa im not sure.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
9.079986s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list