Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
34987
View
350
Reply

Pasangan Pujaan Malaysia Dah Putus? Aazief Khalid Ke Tyra Kamaruzzaman Yang Curang?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-6-2019 04:42 PM | Show all posts |Read mode
Foto: IG


Aazief Khalid dan Tyra Kamaruzzaman, antara pasangan popular dan sentiasa dipuja oleh peminat di Malaysia.


Sweet, paling secocok, serasi bersama, memang kalau tengok semuanya sempurnalah serba serbi. Katanya...




Foto: Google





Yang tak tahu, Aazief adalah anak tiri Aazief adalah anak tiri kepada Datuk Seri Siti Nurhaliza manakala Tyra pula pengasas produk kosmetik, BeauTyra.
                                                                                                                                             
Senang cerita macam power couple. Ramai yang jadikan mereka sebagai pasangan contoh.


Tapi tengah kecoh sekarang ini bila ada yang kata hubungan mereka sedang bermasalah.




Katanya masing-masing dah temui pengganti baru. Tyra dengan Amin Daniel, anak kepada Jamal Yunos. Aazief pula dengan Hannah. Biar betul ni? Dah ke sana ke mari macam belangkas pun boleh putus?


  



Foto: Twitter


Lagi pun keluarga dah rapat. Apa agaknya punca krisis kali ni ya?


Tengok di IG Aazief, gambar-gambar Tyra dah kena buang. Tengok di IG Tyra pun gambar Aazief dah tak ada!




Foto: Twitter



Itulah orang kata, bahagia tu janganlah nak tunjuk lebih-lebih.


Kalau belum kahwin jagalah batas. Tapi iyalah bila nasihat budak muda sekarang bukan nak dengar kata kan.


Kalau masih bersama baguslah cepat-cepatlah halalkan ya? Tak manis usung sana sini tanpa sebarang ikatan.

Kalau dah putus reda jelah. Jodoh sampai di situ je. -CARI
                          
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow! Putus akhirnya. Both menumpang glamour tok ti je. Kalau tak, haram aku tak kenal. Product tyra ni pun famous sebab aku tahu dia couple dengan anak tiri tok ti. Takpe la, both muda lagi kot..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 04:53 PM | Show all posts
heols couple ngan hannah mana

Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 04:55 PM | Show all posts
Eh.. Biar betik.. Mcm br je tokti post gmbr msk2.. Siap tag bdk 2 org ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 04:55 PM | Show all posts
Eh.. Biar betik.. Mcm br je tokti post gmbr msk2.. Siap tag bdk 2 org ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang cucu cicit artis pun boleh masuk bahagian gosip ke? Sumpah tak kenal dua ekor ni astagaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Power couple, ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
jadinya kita perlu buat apa sekarang??
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Terlalu muda nak d kata power couple tilljannah ke kalau baru early 20s. Sebab mcm sepanjang 20an nak ke hujung tu mcm2 leh jadi k. Agak mustahil ko akan stay dgn pasangan yg sama
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
"Antara pasangan popular dan sentiasa dipuja oleh peminat di Malaysia"
"Sweet, paling secocok, serasi bersama, memang kalau tengok semuanya sempurnalah serba serbi"

Muntahhhhhhhhhh dikkkk first time entry sebegitu over utk couple sendu. Tumpang popularity tokti? Tetap aku who r yusss kan
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Over ahh depa berdua... Mcm org dah kawen. Padahal couple je pon...
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 05:00 PM | Show all posts
so siapakah hannah itu
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 05:01 PM | Show all posts
?????????????
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 05:01 PM | Show all posts
Bila Jamal balik? ahahaha aku berminat dengan kemunculan Jamal je. Aritu kemain lari.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 05:01 PM | Show all posts
baru couple dah kecoh gini..belum kawen cerai lagi..

bahasa budak2 twideeerrrrrrr susah acik nak faham..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Retis kah depa ni?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Powerful couple?
Power couple kan?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
kapel je pun kan..bkn laki bini..anak jamal tu bkn anak yg dikatekan samseng mcm bapak die jugak ke? pnh bace sape tah chite dlm porum jugak

takkan tyra downgrade?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Memetik kata kata Ash di Curious Cat

"How is this any of our business?"
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 05:07 PM | Show all posts
apedehal replied at 24-6-2019 04:58 PM
jadinya kita perlu buat apa sekarang??


aah..skrg kita perlu buat apa skrg..? tak paham aku.. hahaha

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.540634s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list