Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
34598
View
350
Reply

Pasangan Pujaan Malaysia Dah Putus? Aazief Khalid Ke Tyra Kamaruzzaman Yang Curang?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 29-7-2019 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
weezerfan replied at 29-7-2019 05:52 PM
Tyra ni kena bash kat twitter. Habislah merudumlah bisnes dia

Apesal.. Iols xde twidder.. Share la sini
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2019 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
hidet replied at 29-7-2019 06:00 PM
Apesal.. Iols xde twidder.. Share la sini

Aku bg link jelah k. Pjg sgt thread dia

https://twitter.com/syaliceyaww/status/1155680707831668736?s=19
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2019 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
weezerfan replied at 29-7-2019 06:52 PM
Aku bg link jelah k. Pjg sgt thread dia

https://twitter.com/syaliceyaww/status/1155680707831668 ...

Kalau baca reply, quote tweet lagi banyak yg cerita. Search kat twitter tyra giveaway ada banyak tweet. Ada sapa2 ke rajin buat summary
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2019 01:37 AM From the mobile phone | Show all posts
i suka je style hannah tu walaupon shes very la sexy urban gitu. tapi nampak tak fake. dia sexy2 dia sendiri je tak kacau org..  org yg tengok dia sexy pon tak sakit mata sbb badan bersih semua haha muka je dia pon makeup2 natural je. motip i backup si hannah ni, betul ke dia si hannah yg couple dgn aazief tu? lepas bf mixed dia tu, ada jugak dia couple dgn org lain..
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 26-6-2019 09:40 PM
ada tapi private... abg heols ni boleh tahan elok lah... rupa tyra n sisters ni sbnrnya so biasa.. ...

Abg tyra ni jugak ke yg ex cp selatan?
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:05 AM From the mobile phone | Show all posts
rosieproject replied at 30-7-2019 01:37 AM
i suka je style hannah tu walaupon shes very la sexy urban gitu. tapi nampak tak fake. dia sexy2 d ...

Bukan Hannah ni gf baru aazief.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:43 AM From the mobile phone | Show all posts
weezerfan replied at 29-7-2019 05:52 PM
Tyra ni kena bash kat twitter. Habislah merudumlah bisnes dia

Xmerudum pon sbab akan ade je yng xtau atau xkisah. Meleis kn.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 03:25 PM | Show all posts
patut lah tengok gambar keluarga ramai-ramai Tok Ti masa sambut birthday Tun, tak ada si tya ni. pelik jugak...sbb selalu ape2 mesti tya ni ade menempel same kan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Skrg aazief ni gn ex mail kan? Si sharifah rose tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Hehehe.. IMG_20190820_010833.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Wow cepat nya hahahha anyway idk i tak suka the azieef guy, something bout him dat ticks me off.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.086232s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list