Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
34412
View
350
Reply

Pasangan Pujaan Malaysia Dah Putus? Aazief Khalid Ke Tyra Kamaruzzaman Yang Curang?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 24-6-2019 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
instepemes ke ni? retis ka deyols? masuk la board instepemes tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 05:09 PM | Show all posts
hingus pun tak kering lagi..power couple pebenda ni....hadoi laa budak2 sekarang...mcm ni pun boleh  diberi lebel power couple....
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau nak cari pengganti pon, cari la yg saing2..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Spender pun guna duit mak pak dok power couple. Hakkk tuihhh sgt
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 05:12 PM | Show all posts
okay tyra boleh sambung belajar yaake mmg tgh belajar?. jangan nak bercinta sangat lahhh. dulu2 org panggil cinta monyet tapi since korang nampak matang dari umur, akak taktau nak describe cinta apo
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 05:12 PM | Show all posts
Sapa ler yang puja tu.. aku kenal pun idok.. whoryuss sangat...
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 05:17 PM | Show all posts
sape la budak2 ni..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Power kapel dan jadikan mereka sebagai contoh lerrrr mcm siak je dahlah takde aura buat kita marhean meluat! mungkin benchmark untuk bbnu dan hav hav pun aku rasa loya
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
dengan Hannah Delisha ke.....
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Duhhh... Lagi satu masaalah negara.... Alip ajis nya masaalah belum selesai....

Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
atau Hannah Yap... mungkin
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 05:29 PM | Show all posts
retis ke? atau penumpang retis a.k.a presiden persatuan penyondol
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 05:30 PM | Show all posts
Edited by shania88 at 24-6-2019 05:32 PM

             ELOK LAH PUTUS, DUA DUA BODOH

Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak @noraidil12 tengok thread ni....
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by umbut at 24-6-2019 05:34 PM

Tgk tyra yg cam overrrr nak jadi menantu tok k
Tergesel gesel.. tup2 curang ke.. ish ish
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Founder timbang kati ni boleh x guna nama seenggah sikit
Nak juga menempel nama buruk kau tu
X minat lah nk worship2 ni
Kosser
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 05:35 PM | Show all posts
eloklah...rengsa betul tgk 2 org ni..konon becinte smpi ke surga baby baby love forever bg tips bercinta kt socmed padahal bdk2 pn lagi..ko belum kenal erti hidup jgn nak poyo sgt memuja lelaki.la ni padan muka kempunan nk jadi menantu tokti kahkah
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 05:37 PM | Show all posts
asal pasangan berbahagia dodol gemuk dan sista vokuru tak break up, kaka aman2 je
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
hbs beautyra tu jd ape?? theyols bukan share company produk timbang kilo tu ke??
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 05:48 PM | Show all posts
huhu....x kenal
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.101187s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list