Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
35235
View
350
Reply

Pasangan Pujaan Malaysia Dah Putus? Aazief Khalid Ke Tyra Kamaruzzaman Yang Curang?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-6-2019 07:54 PM | Show all posts
dorang berdua ni dolu2 pernah pegi vacay dekat disneyland hong kong ke mana ntah... berdua... standard budak2 elite urban yang baru nak kenal dunia.. budak2 rempit standard pergi genting jahhh kau hadeeeee

btw, dikala golongan bbnu melayu elite urban ni couple ni famous la sebab anak tiri tokti khen... kalau anak datuk menteri couple tukar2 partner mabuk2 dekat club pun hangat jua tapi among their circle jahhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kebongokan apakah sampai masuk gosip tempatan? Retiskan??
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Power couple lah sgt... Tak kenal langsung!!!
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Power couple apa jadahnya!! Setakat anak tok k je pun.. Selebihnya sbb ko numpang glamour kat mak tiri ko tu. Apa ko punya pencapaian yg boleh org sebut2 pon tarak. BBNU bangang je memuja
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Tyra banks ke, azief ke memang orang kenal through tok ti. Masalahnya dua orang ni bukan retis dah kenapa park kat bodgos.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 08:09 PM | Show all posts
i kenal anak tokti adib dgn aafiyah je. tyra who.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Popular ke?

Sumlah x penah dengar nama produk beutira nih
Kebenda tah spelling nye
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
2 ekor hanat mana ni???
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila masa plak iols memuja deols? Kenal pun x
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa hakak rasa terma power couple la pasangan pujaan la hapa la itu sekadar ayat menganjeng saja? Begitu juga reaksi2 kechewa rasa nak bunuh diri kemurungan di twidder sana nun juga sekadar sarcasm saja?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 08:24 PM | Show all posts
nyampahnya aku bbnu twitter nihhhh....siap label power couple plak tuh. this is an insult to the label itself
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 24-6-2019 04:58 PM
Sekarang cucu cicit artis pun boleh masuk bahagian gosip ke? Sumpah tak kenal dua ekor ni astagaaaaa

Aku igt aku jek y dok bwh tempurung dalam gua. X kenal pon diorg ni. Mujur ada geng. Hehehe......
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 08:37 PM | Show all posts
sleepandream replied at 24-6-2019 07:54 PM
dorang berdua ni dolu2 pernah pegi vacay dekat disneyland hong kong ke mana ntah... berdua... standa ...

disneyland paris ......


Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 08:45 PM | Show all posts
Raya bersama .....





Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai couple pojaan bbnu ni..semak betol kat bodgos. Aazief ni kot ye pon nak menempel kat bodgos ni, g carik retis jadi couple mcm adib dan ashraf.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 24-6-2019 05:08 PM
instepemes ke ni? retis ka deyols? masuk la board instepemes tu

Syukur teramat. Alhamdolillah.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
JunkMail replied at 24-6-2019 05:53 PM
spende pun mak bapak beli lagi..power couple kunun...puihhhhh

Hahahhahahajaha

Lawak gila!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
keknaih replied at 24-6-2019 05:12 PM
okay tyra boleh sambung belajar yaake mmg tgh belajar?. jangan nak bercinta sangat lahhh. dulu2 org  ...

Tyra nmpak tua. Dia mana ade sambung blajar lepas spm. Spm pon ntah pas ke tak.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
ufc214 replied at 24-6-2019 05:21 PM
dengan Hannah Delisha ke.....

Klau hannah delisha untongla hannah tu cantik dr tyra walau iols xgemar cara dia berkomunikasi
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
inspektoremos21 replied at 24-6-2019 06:22 PM
Iols pun nak ckp benda yg sama. Apoo downgrade sgt pilihan nya. Ingat cari yg lebih better.. Sebag ...

Ape je ade kat tyra? Otak pon ntah pa per. Blajar takat spm ntah pass ke idok. Ghuper pon xdok. Body lg la xdok. Konon nk jd hos, lahai terok ya amat. Cemaner nk pikat anak sultan?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.105175s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list