Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
3696
View
71
Reply

Tidak Pernah Bercinta Dengan Lelaki Melayu, Rahsia Kejayaan Dr Amalina?

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-6-2019 11:44 AM | Show all posts |Read mode
Nama doktor Amalina menjadi sebutan rakyat Malaysia setelah usaha dan jasanya membantu dan merawat adik Ainul, bayi yang menghidap ketumbuhan di mulut baru-baru ini menjadi tular.


Foto IG

Kejayaannya melakukan pembedahan terhadap adik Ainul menjadi inspirasi dan kebanggaan kepada seluruh rakyat Malaysia.


Baru-baru ini, Doktor Amalina telah membuka ruangan "Ask Me A Question" di laman Instagram sebagai medium kepada rakyat bertanyakan apa-apa sahaja tentang kehidupannya.


  



Antara soalan yang menarik perhatian adalah soalan tetang zaman percintaannya. Screenshot Soalan tersebut seterusnya dikongsi oleh seorang netizen di laman media sosial Twitter.





Pernah tak Dr bercinta dengan lelaki Melayu?
TAK PERNAH, jawab Dr Amalina


  



Jawapannya itu telah mendapat beberapa reaksi netizen di laman Twitter. Ada yang marah, ada yang mengelak dan ada juga menyokong supaya tidak bercinta dengan lelaki melayu demi kebaikan.







Rasanya semua sudah tahu Dr Amalina tengah hangat bercinta dengan lelaki Mat Salleh yang sentiasa disampingnya memberikan sokongan.



  



Pasangan ini semakin kerap memuat naik gambar masing-masing di laman Instagram mereka. Mereka sering kelihatan bersama-sama melancong dan ke majlis-majlis rasmi.



  



Jadi apa pendapat anda? Low class sangat ke lelaki Melayu kita? -CARI



Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 11:49 AM | Show all posts
Mungkin Queen Hanis boleh beri pendapat yg tersendiri mengapa i don't like Malay men.. dipersilakan....
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Untungnya sheols..
Bijak, kerjaya best, duk oversea, bf kokesen...
Cuma rupa je kurang..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 11:57 AM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 25-6-2019 11:51 AM
Untungnya sheols..
Bijak, kerjaya best, duk oversea, bf kokesen...
Cuma rupa je kurang..

manade yg perfect dalam dunia ni huhu
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah org tanya dia jawabla tak pernah. Takde pulak dia downgrade lelaki melayu. Yg nk butthurt pasaipa.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
mohon si amalina ni saman sesapa pihak ketiga yang menghencap dia.. boleh menjejaskan reputasi sampai melibatkan pendapatan berkurangan..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by umbut at 25-6-2019 12:30 PM

Dia sedar tak. Dressing dia hauk..
Rupa pun .......
Takpalah.. Kokesen suka
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 01:15 PM | Show all posts
getarsukma replied at 25-6-2019 12:28 PM
mohon si amalina ni saman sesapa pihak ketiga yang menghencap dia.. boleh menjejaskan reputasi sampa ...

hahahahahahaha vodo
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 01:45 PM | Show all posts
rupa hauk pun..duit dia berkepuk...berkerjaya  tinggi.....spm straight A, bf/laki dia kokosen ker melayu..itu hak dia....kita doa baik2 ajer xboleh?
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 02:26 PM | Show all posts
HujanBatuTiga replied at 25-6-2019 12:21 PM
Dah org tanya dia jawabla tak pernah. Takde pulak dia downgrade lelaki melayu. Yg nk butthurt pasaip ...

khennn

Dia jawab pendek ja pon. Orang lain plak sibuk buat artikel yg takde kaitan.
Kreatif benorr
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde ke yang nak buat latarbelakang boyfriend dia ni?
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 03:10 PM | Show all posts
betul la jawapan dia..dia jawab tak pernah je, bukan 'tak pernah sebab tak minat lelaki melayu'.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 03:15 PM | Show all posts
eh eh Dr tu jawab pendek je.. pastu pandai2 putar belit create statement baru

tapi mintak maaf ade certain angle nampak Dr ni cam bapok
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 03:16 PM | Show all posts
msdummy.2018 replied at 25-6-2019 01:45 PM
rupa hauk pun..duit dia berkepuk...berkerjaya  tinggi.....spm straight A, bf/laki dia kokosen ker me ...

aku sokong 100%.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
aku xleh bsangka baik..selalu kan bcuti togeda geda agak2 bilik lain2 ke tu..hihihi.rugi la dr.amalina kalau bilik lain2 .ekeke
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
ingtkn yg operate ainul tu doc viral lg sorng tu.. yg berumur cket tu..  {:dot
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 07:58 PM | Show all posts
apedehal replied at 25-6-2019 04:00 PM
aku xleh bsangka baik..selalu kan bcuti togeda geda agak2 bilik lain2 ke tu..hihihi.rugi la dr.amali ...

iolss pun pikir gitu gak...

lelagi masih bujang duk obersi...

bebas nak becuti berduaan dgn boipren...

duk serumah ke sebilik ke...
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 25-6-2019 04:00 PM
aku xleh bsangka baik..selalu kan bcuti togeda geda agak2 bilik lain2 ke tu..hihihi.rugi la dr.amali ...

Aku pun.. uhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Apelah die makan boleh jd pandai sampai cenghini... Huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 08:54 PM | Show all posts
dia memang hebatlah.. 17A1..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.111803s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list