Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3647
View
70
Reply

Tidak Pernah Bercinta Dengan Lelaki Melayu, Rahsia Kejayaan Dr Amalina?

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Post time 26-6-2019 08:58 AM | Show all posts
doa yg baik2 saja
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 09:07 AM | Show all posts
tajuk ni spin habis hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 09:07 AM | Show all posts
Logik la dia tak pernah dating lelaki melayu. Mungkin zaman sekolah tak pernah bercouple sbb concentrate study, lepas tu terus duduk oversea further study + kerja.

Plus, she seems overqualified. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
boypren dia tu keje apa ? ada sapa-sapa tau tak
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 09:46 AM | Show all posts
Dasar  meleis..dah memang dia tak penah bercinta dgn melayu nak marah apa.
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Baguslah.. Lelaki melayu kurang byk dh over the years. Ramai yang jd gayah, pondan, mat dadah... Kalau yg jantan betul pon ramai yg biawak hidup. Harap2 pompuan2 skarang yg pro women empowerment jgn sembang lelaki loser je. Anak2 laki korang nanti didik elok2
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 10:17 AM | Show all posts
pelik. dh tny jawab x pernah. bukan dia cakap, no malay men suck big time. triggered x ketahuan hala.  take your chill pill. kalau rsa xleh terima lain kali jgn tny..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 11:25 AM | Show all posts
napela butthurt ngan dia punya jwpn...dia juz ckp xpenah
dh dia based kt oversea...so chances utk couple malay tu kurg..so mslh ke netizen oi??
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 11:49 AM | Show all posts
apedehal replied at 25-6-2019 04:00 PM
aku xleh bsangka baik..selalu kan bcuti togeda geda agak2 bilik lain2 ke tu..hihihi.rugi la dr.amali ...

Lagi kan di Malaysia pun ada je menyempat pegi bercuti sana sini duk sebilik, takkan la obersi jauh dari pencegah maksiat, tak ehem2.
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 01:22 PM | Show all posts
kerana topik ni aku sanggup nak login. hehe. wey nak cakapnya kokesen akan suka orang yg bagi kita dia x cantik. bagi dorang itu paling cantik. kawan2 aku yg ada boipren kokesen, semuaaa x cantik. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoi la macam tak de tajuk lain
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
I ada baca kat Twitter reason dr Amalina dah tak active twitter. Sebab DM dari lelalki2 melayu yang berlagak suci cerca dia punya pakaian, bf, lifestyle dan macam2 lagi. Tu pun orang lain yang cerita. Dr Amalina takda nak dedah sikit pun apa yang org dah buat kat dia.
So no wonder la dia tak pernah couple dgn lelaki melayu
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada masa ke dia nak bercinta masa dekat malaysia dulu? Busy study you'll
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2019 03:26 AM From the mobile phone | Show all posts
umbut:    Edited by umbut at 25-6-2019 12:30 PM  Dia sedar tak. Dressing dia hauk..Rupa pun .......Takpalah.. Kokesen suka


Peduli apa dia. Dressing dia siap dpat sponsor kt sana. Rupa dia asalkn bf dia nmpak cantik dh cukup.
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2019 03:27 AM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 25-6-2019 04:00 PM
aku xleh bsangka baik..selalu kan bcuti togeda geda agak2 bilik lain2 ke tu..hihihi.rugi la dr.amali ...

Pedehal klau  bilik same pon. Life dia sukati dia la
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2019 03:30 AM From the mobile phone | Show all posts
biozipstar replied at 26-6-2019 01:22 PM
kerana topik ni aku sanggup nak login. hehe. wey nak cakapnya kokesen akan suka orang yg bagi kita d ...

Nurol, ning, lana, jenis muka melayu totok kira eksotik bg derang.
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2019 03:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Biarla dia. Tapi from my observation kalau pandai gila macam dia ni susah nak cari Melayu equal. Kalau ada pon yg pandai they still prefer perempuan Melayu putih petite and with lower qualifications. Harsh, but true. Even my woke Malay guy friends pon majority pilih perempuan yg tak sepandai mereka. Only the atas ones je atau yg naik dari bawah yg kawin equals. More often than not memang tak.
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2019 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 28-6-2019 03:27 AM
Pedehal klau  bilik same pon. Life dia sukati dia la

aik sukati aku la nak bg komen apa..kesah pulak kau ni. sentap lebih pehal..ekeke
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2019 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 28-6-2019 12:26 PM
aik sukati aku la nak bg komen apa..kesah pulak kau ni. sentap lebih pehal..ekeke

Suke aku la nk tulis ape
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2019 11:50 AM | Show all posts
semoga beliau dipertemukan jodoh yang baik - baik...kagum dengan dia..bijak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.113774s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list