Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3644
View
70
Reply

Tidak Pernah Bercinta Dengan Lelaki Melayu, Rahsia Kejayaan Dr Amalina?

[Copy link]

Author: top5complete    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 5-7-2019 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
weezerfan replied at 26-6-2019 09:49 AM
Baguslah.. Lelaki melayu kurang byk dh over the years. Ramai yang jd gayah, pondan, mat dadah... Kal ...

Ni meols setuju! Dari awal didik anak lelaki masing2 pandai buat kerja rumah sebab dari situlah bermulanya erti tanggungjawab . walaupun iols tak brp gemar acik misi kuat rempan, tapi meols kagum yach acik misi mmg didik anak lelaki dia pandai buat kerja rumah.. bukan senang budak jantan sekarang nak pegang penyapu kemas keliling rumah yer
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 04:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Baguslah. Tolong orang
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 10:44 AM | Show all posts
tt tajuk dah mcm harian metro. dah kenapa nak butthurt tak pasal chuolls? dia duduk kat malassssiaa ni sampai spm je lepas tu terus further study. meolls suka je tgk igs dr. amalina ni, dia layan je semua soalan, even soalan merapu
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
silver_acid replied at 28-6-2019 03:45 AM
Biarla dia. Tapi from my observation kalau pandai gila macam dia ni susah nak cari Melayu equal. Kal ...

Dr beni pun pilih bbnu. Tak pilih sesama doktor.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 25-6-2019 11:51 AM
Untungnya sheols..
Bijak, kerjaya best, duk oversea, bf kokesen...
Cuma rupa je kurang..

I rasa kalau kening dia lukis elok2, makeup elok2 xla spt di dlm gambar. And outfit dia pn ptt betulkan sikit, ini pendapat i la..
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 25-6-2019 11:49 AM
Mungkin Queen Hanis boleh beri pendapat yg tersendiri mengapa i don't like Malay men.. dipersilakan. ...

Yg ni bf dia wujud bkn rekaan.. Yg penting bukan awang hitam
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 8-7-2019 12:22 PM
Dr beni pun pilih bbnu. Tak pilih sesama doktor.

Kalau lelaki Melayu walaupon successful they always prefer yes-women jugak. Ex wife Dr Beni kan sama doktor ngan dia dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
nor_aini.s replied at 8-7-2019 12:24 PM
I rasa kalau kening dia lukis elok2, makeup elok2 xla spt di dlm gambar. And outfit dia pn ptt bet ...

Muka Dr Amalina ni mcm Mizznina skit2. Pakai mekap sesuai dah tentu lagi cun melecun. Dia kena enhance mana part muka yg menarik dan conceal mana yg kurang.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Alaa alaaa dah dia duduk kat sana, berapa je la percentage chances nak dapat laki melayu. Dah pastu nak LDR? Mampu ke nak setia?
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Rupa mcm ni laa mat salleh suka. Exotic katanya. Pada kita, buruk namanya.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Adik ipar Aku ckp masa dia kerja kedutaan Di London tk silap aku..dia ni ade failed study  sebenarnya ...sebab nya dia nk sambung visa tk dpt...org kedutaan tahulah mana yg kerja situ time tu...so option dia ade dia kena ade something MCM achievement Dr uni lain utk dia sambung semula course dia yg sangkut Tu..so kalau perasan dlm wiki dia ade mention dia ade ambik farmakologi  kalau tk silap tp tak mention kat mana Kan..dia ambik kat us..pastu barulah dia continue degree dia kat Scotland tu..tp dia ni cerdik lah ..cuma adik ipar Aku ckp dia MCM culture shock sikit masa Tu...
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2019 07:00 AM | Show all posts
Bakal anak dia mesti comel..
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2019 04:47 PM | Show all posts
sejenis muka eksotik macam ladyboy thai memang kokesen cuker...ihik...takpelah dik asal ko bahagia...

tapi bercinta dgn kokesen...uh, sejenis kena memberi kot...sb mak becinta dgn chinese pun dia meminta...tak bg dia mengamuk...las2 break....hoho...

moga bahagia la dik ye...
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2019 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Perk77 replied at 28-7-2019 10:18 PM
Adik ipar Aku ckp masa dia kerja kedutaan Di London tk silap aku..dia ni ade failed study  sebenarny ...

nasib baik dia boleh carry course kat us tu... kalau idok kesian la dia
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 02:56 PM | Show all posts
Kalau dia bebetul educated, takde la dia cop semua lelaki melayu sama. Sama jugak dengan mat salleh. Banyak je mat salleh jalanan yang sampah.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
silver_acid replied at 8-7-2019 07:19 PM
Kalau lelaki Melayu walaupon successful they always prefer yes-women jugak. Ex wife Dr Beni kan sa ...

Mati2 ingat dr beni bujang kawin lambat..rupanya duda..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 11:30 AM | Show all posts
biozipstar replied at 26-6-2019 01:22 PM
kerana topik ni aku sanggup nak login. hehe. wey nak cakapnya kokesen akan suka orang yg bagi kita d ...

kulit gelap muka ala2 exotic kan
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
silver_acid replied at 8-7-2019 07:19 PM
Kalau lelaki Melayu walaupon successful they always prefer yes-women jugak. Ex wife Dr Beni kan sa ...

Iola setuju dgn uols. Ada sorg kwn laki very successful. Masa kat uni bcinta dgn sorg minah yg pandai & cerdik. Tp x bjodohan. A few year after tht my kwn laki tu kawin with a girl yg weols smua mcm apoooo? Bimbo, gedik & nmpk sgt x bijak. Huhu mmg jauh bbeza dgn ex gf kat uni.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
naz.wani replied at 1-8-2019 03:01 PM
Mati2 ingat dr beni bujang kawin lambat..rupanya duda..huhu

Sape dr beni?
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang putih nanti dia ada gender equality gitu, bukan perempuan aje boleh duduk rumah. Silap hari bulan nanti kena kerja macam nak mati, lelaki duduk rumah. Lelaki melayu at least ada rasa malu sikit sebab nanti masyarakat cakap biawak la apa la.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.089810s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list