Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12514
View
96
Reply

Tidak Pernah Bercinta Dengan Lelaki Melayu, Rahsia Kejayaan Dr Amalina?

[Copy link]

Author: top5complete    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-8-2019 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam mana nak bercinta dgn lelaki melayu, macam dia la bagus, time high school, galak belajar, bagi straight As berkepok kepok, further studies overseas, tekun menelaah, bukan gatal bij tgh pt3 dah mengelenyar naik motor, dating sana sini. Jadi kalau Rupa dia so so je kesah apa? Life dia is so colorful, duit berlambak, ada reputations and di segan! Org putih yg segak, educated pilih mesti nak sama level. Rupa akan jtuh tangga ke 8 ye.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 11-8-2019 06:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Bc page 1 je meols dh tgelak haremmjadeh chuols Tp mmg btol la sheols culture shock abih tp huntong sbb boipren very the sdp. I is very tganggu tgok dressing n makeup hauk sheols and gigi n lips bsr gedabak

Meols xrs ade jate meleis hat staraf ngn sheols dr segi otak. Klo ada pon, mmg xberani nk approach sbb sheols mcm overqualified.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada ke lelaki Melayu minat kat dia?
Ketahuan lelaki Melayu ni agak memandang rupa
Nak yg putih... Gebu.. Montok

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
  Heh~~~   
Screenshot_2019-08-14-22-58-46-711_com.instagram.android.png
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
HoneyManjer replied at 29-7-2019 04:47 PM
sejenis muka eksotik macam ladyboy thai memang kokesen cuker...ihik...takpelah dik asal ko bahagia.. ...

Alaa uols.. kwn iols yg chinese couple dgn laki melayu pun bf sheols selalu meminta. Benda tu mcm dah biasa utk couple2 zmn skrg agaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 12:56 AM | Show all posts
HoneyManjer replied at 29-7-2019 04:47 PM
sejenis muka eksotik macam ladyboy thai memang kokesen cuker...ihik...takpelah dik asal ko bahagia.. ...

muka macam ladyboy eh..ahahaha...ade jugak org sependapat dgan aku
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 09:34 AM | Show all posts
boipren sedap mcm tu aku pon xleh bersangka baik p bercuti duduk bilik asing2
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 09:49 AM | Show all posts
dr ni terlalu kurus.. dulu waktu sekolah chubby sikit.. how she maintain kurus tu ya.. tak nampak dia gi gym pun kat IG dia
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 03:08 PM | Show all posts
moga diberi hidayah..:-(
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 11:09 PM | Show all posts


Dia ni memang bijak membahagi masa. Very productive person. Well done, doctor. Mudah2an sentiasa diberi petunjuk hidayahNya.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 16-8-2019 09:34 AM
boipren sedap mcm tu aku pon xleh bersangka baik p bercuti duduk bilik asing2

Sama wei.. nk pulak bkemban sokmo huhu
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 03:06 PM | Show all posts
rasanya dr amalina ni concentrate studies and takde masa untuk bercinta zaman sekolah dulu. lepas SPM terus fly ke UK belajar...pergaulan ngan org2 sana...bila dah bekerjaya, kawan2 pun org sana je..so tak mustahil kalau dia end up berjodohan ngan org sana.

tp kepelikan kalau pompuan melayu yg duduk & keje kat malaysia, bergaul dlm kelompok org2 melayu...tp x pandang lelaki melayu. itu mmg boleh dibincangkanlah situasi tu.

to me, let dr amalina be....she is happy. doakan yg baik2 saja
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2019 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Dr amalina memang sexy..tapi pertanyaan dan jawapan dr dia tak pernah couple dengan melayu tu tak bawa maksud dia mengutuk bangsa sendiri. Kagum dengan kepandaian dia..tentang lifestyles dia tu..sama2 kita doakan moga dia diberikan hidayah.
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2019 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
20191029_223730.jpg

Tengok reflection kat cermin.
Dia filter gambar kuat jugak di ig. Rupa sebenar haggard dan makin kurus. Makan ke idak dr ni.

Takpalah janji life ko fabulous.
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2019 10:57 PM | Show all posts
Bunggah replied at 19-7-2019 09:56 AM
Rupa mcm ni laa mat salleh suka. Exotic katanya. Pada kita, buruk namanya.

tergamak you berkata begitu ahhakkk
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
bulanbulat replied at 29-10-2019 10:39 PM
Tengok reflection kat cermin.
Dia filter gambar kuat jugak di ig. Rupa sebenar haggard dan maki ...


Suka tgk muka sheols ada baby fat mcm ni. Nmpk normal. Muka cengkung tu iols takut tengok. Dengan lipstick merah, kening tebal sinchan terjongket, eyeliner lagi
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
bulanbulat replied at 29-10-2019 10:39 PM
Tengok reflection kat cermin.
Dia filter gambar kuat jugak di ig. Rupa sebenar haggard dan maki ...

Yg dekat refleksi cermin tu lagi elok nyah... hihihihi
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 06:40 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 30-10-2019 12:17 AM
Suka tgk muka sheols ada baby fat mcm ni. Nmpk normal. Muka cengkung tu iols takut tengok. Denga ...

yg penting confident chuols. iols x suka dia suka jawab soalan yg up up kan dia & boleh kutuk malaysia(n) ja.
setiap kali dia open Q&A iols tny soalan yg sama berkali2 x pernah pon terjawab.
especially macam scientific proof yg dia dok banggakan tu.. sometimes just because there's no scientific evidence, x bermakna benda tu salah. it is simply mean org x buat kajian pasai benda tu. ko yg cerdik pandai buat la kajian. tp apakan daya hidup berpaksi kan barat sangat. melayu semua x kena. padahal zaman dulu melayu sikit punya hebat sampai org mau datang jajah.

dan berapa banyak kajian saintifik berubah dari masa ke semasa? contohnya dulu org kata x elok mkn telur sebiji ja seminggu sebab kolestrol. sekarang boleh makan pulak..
plus dulu org kata kolestrol penyebab sakit jantung etc, sekarang org prove yg most of the studies are pharmaceutically driven by the company to sell statin.
sekarang even doctors and scientists are declaring war against statin. i selalu tny dia pasal benda ni each time dia buka Q&A, nan hado la dia jawab.
yg dia jawab semua soalan bbnu yg dok kiss her ass. please la.. level up sikit. i dont epect someone of level to stoop down like that.

paling x tahan bbnu bodoh2 dok tny dia tu beli rumah & kereta x kat sana?
hello dia doktor pakar bedah kot. ko dok malaysia x grad pon boleh beli rumah & kereta xkn la dia tu xleh beli kereta. cmon la..
soalan2 bodoh gini la dia suka layan. x membuka minda betul.



Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
silver_acid replied at 8-7-2019 07:19 PM
Kalau lelaki Melayu walaupon successful they always prefer yes-women jugak. Ex wife Dr Beni kan sa ...

Dr sheikh astronaut camtu gak
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 10:47 AM | Show all posts
lifeline replied at 16-8-2019 09:34 AM
boipren sedap mcm tu aku pon xleh bersangka baik p bercuti duduk bilik asing2

hahahahha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list