Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234
Return to list New
3577
View
70
Reply

Tidak Pernah Bercinta Dengan Lelaki Melayu, Rahsia Kejayaan Dr Amalina?

[Copy link]

Author: top5complete    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-8-2019 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam mana nak bercinta dgn lelaki melayu, macam dia la bagus, time high school, galak belajar, bagi straight As berkepok kepok, further studies overseas, tekun menelaah, bukan gatal bij tgh pt3 dah mengelenyar naik motor, dating sana sini. Jadi kalau Rupa dia so so je kesah apa? Life dia is so colorful, duit berlambak, ada reputations and di segan! Org putih yg segak, educated pilih mesti nak sama level. Rupa akan jtuh tangga ke 8 ye.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 06:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Bc page 1 je meols dh tgelak haremmjadeh chuols Tp mmg btol la sheols culture shock abih tp huntong sbb boipren very the sdp. I is very tganggu tgok dressing n makeup hauk sheols and gigi n lips bsr gedabak

Meols xrs ade jate meleis hat staraf ngn sheols dr segi otak. Klo ada pon, mmg xberani nk approach sbb sheols mcm overqualified.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada ke lelaki Melayu minat kat dia?
Ketahuan lelaki Melayu ni agak memandang rupa
Nak yg putih... Gebu.. Montok

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
  Heh~~~   
Screenshot_2019-08-14-22-58-46-711_com.instagram.android.png
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
HoneyManjer replied at 29-7-2019 04:47 PM
sejenis muka eksotik macam ladyboy thai memang kokesen cuker...ihik...takpelah dik asal ko bahagia.. ...

Alaa uols.. kwn iols yg chinese couple dgn laki melayu pun bf sheols selalu meminta. Benda tu mcm dah biasa utk couple2 zmn skrg agaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 12:56 AM | Show all posts
HoneyManjer replied at 29-7-2019 04:47 PM
sejenis muka eksotik macam ladyboy thai memang kokesen cuker...ihik...takpelah dik asal ko bahagia.. ...

muka macam ladyboy eh..ahahaha...ade jugak org sependapat dgan aku
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 09:34 AM | Show all posts
boipren sedap mcm tu aku pon xleh bersangka baik p bercuti duduk bilik asing2
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 09:49 AM | Show all posts
dr ni terlalu kurus.. dulu waktu sekolah chubby sikit.. how she maintain kurus tu ya.. tak nampak dia gi gym pun kat IG dia
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 03:08 PM | Show all posts
moga diberi hidayah..:-(
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 11:09 PM | Show all posts


Dia ni memang bijak membahagi masa. Very productive person. Well done, doctor. Mudah2an sentiasa diberi petunjuk hidayahNya.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 16-8-2019 09:34 AM
boipren sedap mcm tu aku pon xleh bersangka baik p bercuti duduk bilik asing2

Sama wei.. nk pulak bkemban sokmo huhu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.088935s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list