Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3034
View
67
Reply

"Pelancong China Buat Hal Lagi, Berak Depan Bangunan Di Sabah. Kenapa Tak Tegur?"

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-7-2019 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Artemesiaa replied at 11-7-2019 12:22 PM
Sebab tu di negara mereka ada polis merata terutama ditempat2 tumpuan utama jadi mereka tak berani n ...

Polis.merata pun penuh taik kering kat laman stadium olimpik beijing tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2019 01:41 PM | Show all posts


pernah tengok pemandangan sebijik mcm ni live kat metro shanghai.

gila babeng sunggoh.
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2019 02:28 PM | Show all posts
bodoh tul toilet kan ade.............
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2019 03:05 PM | Show all posts
tikusmontok replied at 11-7-2019 01:38 PM
Polis.merata pun penuh taik kering kat laman stadium olimpik beijing tu

Tu part polis dia terlepas pandang kalau ada polis yang bertugas time tu sah2 kena tengking kat situ juga
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2019 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
haramkan prc masuk ke malaysia.nnti cina malaysia terpengaruh dgn.perangai buruk dorang
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2019 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Knowlee at 11-7-2019 03:28 PM

Apa ke buruk benar perangai. Lebih teruk drpd haiwan. Mmg PRC ni suka dtg ke Sabah. Dlm flight memekak je. Beratur nak boarding pun main potong queue. Masuk toilet main tolak je kita sbb dia nak lalu. Bangsat betul.
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2019 03:32 PM | Show all posts
bangsa cina memang pengotor dr azali lagi...bangsa india pun sama suka berak dan kencing rata2...sebab adanya mereka di malaysia kerana pihak british bawa masuk utk kerja di estet dan lombong2...kerana melayu di kenali sebagai bangsa pemalas...nak dok lepak hisap rokok daun aje di kampung...pastu kacau anak dara kampung...
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2019 03:34 PM | Show all posts
kapiak memang suka berak merata

agama dorang tak ajar disiplin

tu pasal mana sempat, berak

Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2019 04:17 PM | Show all posts
nak tegur pun kena fikir 500 kali kang tak pasal bertetak2
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2019 04:23 PM | Show all posts
PRC kita tegur pun tak ada guna. Dia buat tak tahu. kadang2 i rasa mereka ni sesaja tak nak faham bahasa2 lain untuk mengelak kena tegur.  

pernah tegur PRC jgn bagi anak kencing dalam sinki. tapi dia still buat juga.lepas anak kencing agak2 mereka siram tak sinki tu?jawapan nya tidak.

Last2 i cakap you eat too much pork that is why your attitude resembles p*q!
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2019 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 11-7-2019 12:01 PM
dekat sabah memang ramai puak PRC datang..ingat lagi masa gi island hoping kat public shower leh lak ...

hahaha bodohla geli aku...
dahla akunada keychain bulu2 tu warna hitam lak tu..blik nnti nak buang la..kang teringat bulu pookiee ko story ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2019 05:23 PM | Show all posts
sepet PRC ni kalau masuk area pusat pameran
siap la
dibuatnya mcm rumah sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2019 05:55 PM | Show all posts
apa pengotor sgt dorg ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2019 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawan aku chinese malaysia, lelaki.
Dia cerita dia gi sabah pon dia geli tengok cina PRC ni selamber tayang bulu pepe* lebat.
Murung kawan aku tu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2019 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
...bila la nak berubah attitude dorg ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2019 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
My Canadian kolig masa dia keje kat China kawin dgn local sana. Lps dpt anak dia bwk lari anak dia sbb tak tahan dgn culture sana. 1 of it dia cite psl split pants kekecik lg budak dipakai suar yg koyak tengah kat kelengkang tu so berak n kencing dimana2. Horror gila dia kata. Sekarang bahagia dah dgn anak dia tu. Duda hensem
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2019 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Apalah jenis manusia pengotor sangat ni





Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2019 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Ew. Sian makcik cleaner. Patutnya kitaa semua rakyat Malaysia wajip belajar pronounce "jgn berak disini, tolong p tandas" dlm mandarin. I case terserempak dgn puak2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2019 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Berak tak basuh. Mana mana pun boleh berak.
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2019 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Jerit polis2 boleh x, sambil melambai2 kat public biar semua tgok
Mesti dia fhm erti polis
Dan x tahu fungsi polis kat setiap negara
Atleast si bangang ni fhm 1 patah perkataan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.093749s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list