Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
62088
View
354
Reply

Kemana pergi nya Dasha Sultan PA Fazura??

[Copy link]

Author: missflame    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-7-2019 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Lately ni baru I terperasan yg dasha PA Fazura ni dah x de. Slalu kan ade je menempel kaedah nya. Bestie  aka positif vibes team holiday pon x nampak bayang.
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2019 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Mgkn weols x perasan kerana heols sudah bertukar kembali menjadi jejantanzzz
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2019 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah x jd pa lagi kan..cumanya psl apa idak laa diketahui..and mmg mcm xde dh join aktiviti bersama2 walau lepak makan minum sejak tidak lagi bergelar pa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-7-2019 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
unguaurora replied at 14-7-2019 04:19 PM
Mgkn weols x perasan kerana heols sudah bertukar kembali menjadi jejantanzzz

Opps.. Sebenarnya I baru tau yang dia tu fonen...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-7-2019 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
rayray28 replied at 14-7-2019 04:21 PM
Dah x jd pa lagi kan..cumanya psl apa idak laa diketahui..and mmg mcm xde dh join aktiviti bersama2  ...

Itu yang musykil adakah telah bercakaran  dgn Fazura? Senyap gitew je. Curious I..
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2019 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
ade je nampak dasya ni lepak dgn ex tunang remy.. xtahu pulak dah x jadi pa faz
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2019 04:40 PM | Show all posts
mohon tampal gmbr n bg nama ig iols nk tgk rupa pa dia
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2019 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Perlukah bergosip ttg PA retis?

Dah habis modal sangat ke.
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2019 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Friends come and go kot. Masa turun naik mahkamah dulu bff dengan cheryl samad. Baik dengan klubkidd kuku itam. Lepas tu dah tak nampak deyols together2. Samalah mcm dasha ni kot.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-7-2019 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 14-7-2019 04:40 PM
mohon tampal gmbr n bg nama ig iols nk tgk rupa pa dia

Ni ha.. I ss kat ig
Screenshot_20190714-164937.jpg
Screenshot_20190714-164921.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-7-2019 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
aderaderker replied at 14-7-2019 04:40 PM
Perlukah bergosip ttg PA retis?

Dah habis modal sangat ke.

Nak tau je. Kalau u x nak tau x pe la.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-7-2019 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 14-7-2019 04:49 PM
Friends come and go kot. Masa turun naik mahkamah dulu bff dengan cheryl samad. Baik dengan klubkidd ...

I second u.. Mungkin juga.. Maybe dah sampai masa they don't feel compatible as friend anymore.
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2019 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun nak tau wei.. Apasai tetibe benti kan..
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2019 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
tak kerja ngan faz dah. aku baru unfollow dia arini. makin cantik dia. tatau kerja apa skang
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2019 05:00 PM | Show all posts

tq uols!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-7-2019 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
budakpink replied at 14-7-2019 04:57 PM
Aku pun nak tau wei.. Apasai tetibe benti kan..

Kan... Mcm berbau ikan disitu.. Sbb tgk faz pon dah x komen apa2 kat ig dia.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-7-2019 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 14-7-2019 05:00 PM
tq uols!

Wc.. Slamat stalk..
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2019 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
A ah baru pasanlh uols.klau x baik dn syg sgt kannnn...brp lma eh dia jd pa faz?
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2019 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm x biasa gaduh gaduh anjerrrr la tu. Nanti dh baik bak comolot lagi.mekjura kan begitu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2019 05:40 PM | Show all posts
Tau pasal Dasha ni sebab penah keluar story pasal fans Fazura puji dia.. Apparently, dia ni PA yang bagus sangat2.. Kenapa dah tak keje untuk Faz eh?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088656s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list