Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
61330
View
354
Reply

Kemana pergi nya Dasha Sultan PA Fazura??

[Copy link]

Author: missflame    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-9-2019 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Awat stokis product kecantikan kesihatan dalaman Wanita si zaza nie mcm org sasau je I tgk. No class plus berkerak mcm kalau bersiap pun still look busuk. Dgn perangai dia lagu tu Bertambah2 busuk I tgk dia
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2019 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
yuyoi replied at 7-9-2019 10:38 PM
Ala zazaletop still bitter ke tak dibuang dari gang faz ni. Dulu dia fefeling sgt konon2 gang faz pa ...

yeye je uols......bukan main backup pajura.tapi pajura kan memang selalu bergaduh cari pasal dgn org.dulu iols tak pecaya skrg terpecaya sbb banyak naw kes kes dia cari pasal dengan org.lepastu playvictim mcm tak bersalah up caption up quote la.kalau xbersalah xmulakan senyap diam diam saja ler.tak gitu uols?ahgitu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2019 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
budakpink replied at 7-9-2019 04:58 AM
Dgn chot dulu pun die unfolow jugak ke..  Tapi lame gak die ngn chot x hang out together.baru ni j ...

Haah u dlu faz unfollow chot jgk tp chot follow je faz. Same kes gk la dgn dasha ni. Klu btul la dasha ni perangai aduh sedeh la sbb dlu tgk dorg keje sama2 helok je. Tp yela we never know the truth pasal dorg kan. Mampu soseh2 jela hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2019 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 7-9-2019 11:54 PM
yeye je uols......bukan main backup pajura.tapi pajura kan memang selalu bergaduh cari pasal dgn o ...

Habistu u nak fazu tu jd mcm u ke? Gtuh? Sorry la tp pd i la eh ni pd i la, bkn pd u. Pd i klu org cr psal gn i, mmg i mantul je balik! Tp biasanya org yg menikus ni la yg cr psal tp sbb x nk bnde jd besar dia menikus la so org yg asyik perli2 ni la yg nok mcm punca la jahat la sbb i salu mcm tu yach! Tp bila dh bkeluarga ni i tone down dh la dah redha je tp jgn bg i temper la haa gtuhhhh. Tibahh kan i bebel pnjg2 kt u
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2019 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru perasan aca dah tak follow faz..dan faz pun dah x follow aca..apakahhh
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2019 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
rin78 replied at 8-9-2019 01:04 AM
Baru perasan aca dah tak follow faz..dan faz pun dah x follow aca..apakahhh


yeke?...ooooo...ahaks. mgkin boleh tnya karat pajura @yuyoi theyols lebih mgetahui. ah gitu. sape lg eh karat pajura jp nk tag @sora13 @Jelita @Mamisally
@Incanto @sora13 @yunayuni




Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2019 01:37 AM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 7-9-2019 11:19 AM
sah mate uols rosak noks.itu bff si dasat bhijab bkelubung. sorg lg freehair geng fonen jgk muka ...

Really?? Khir, bosco, abu tu hapee.. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2019 01:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Carlalisk replied at 7-9-2019 03:04 AM
I baca thread ni smbil makan popcorn yach. Punyala suci pemikiran i sbb slame ni pk faz unfollow das ...

Rasa faz bru je uf dasha.. Sblm ni elok je lg follow even dasha da x keje dgn dia.. Rasa maybe nmpk dasha tagteam dgn diva lotop kepam tu kot.. 1 thing psl faz ni.. Kalo dia ada isu dgn org tu dia x hasut geng2 dia utk gado sama.. Geng2 dia blh je kwn or keje dgn org2 tu semua..
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2019 01:51 AM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 6-9-2019 01:22 PM
baru je dasyat komen kt ig lopak dia tulis  No. 1

Few times gk komen di rizalman..bahaya juga jenis org cenggini ek
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2019 01:53 AM From the mobile phone | Show all posts
mishungu replied at 8-9-2019 01:37 AM
Really?? Khir, bosco, abu tu hapee.. Hahaha

tu mua sheols jer.bkn bff pun.bkn bff shidup smati mcm pajura.koserrrr.......
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2019 01:56 AM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 6-9-2019 05:17 PM
biasalah kalau ko kawan ngn pondan..pondan2 ni kan suka bawak mulut cite blkg2 bertalam talam..

Mesti dh ada sign apa2 mase bekerja dlu..kalau x mmg naya knowing spesies ni cmne kan..if ada rahsia besar terlepas tau dhla dr siapa
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2019 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
awexgaban7 replied at 6-9-2019 06:19 PM
Pajura ada inform haritu thru igs sheolz yg dasha nk longer serves as her pa....dee aziz ka apa yg t ...

Meaisyah tu dia keja apa ye?aktif juga dgn artis di indonesia..jaga sheila majid juga
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2019 01:59 AM From the mobile phone | Show all posts
ejrazak replied at 6-9-2019 06:22 PM
Punya lah hadap menjilat letop n tinpit sampai bahasa pun dh sama level rempit  fefet mak org pu ...

Wowww dh kuarkan diri sebenar nampak..x penah nmpk dia carutss mcmni masa ada kerja
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2019 02:01 AM From the mobile phone | Show all posts
harubom replied at 7-9-2019 05:25 AM
Dgr cerita dia buat kes sama mcm dia buat dkt hanez

Awal2 dlu nmpk iman ada gk wish birthday kt dasha so igt xde apa kot..tp ntahlaa isu sebenarnya apa ek
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2019 03:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila dalam industri retis ni patutnya PA ke exPA tu patutnya professional la. Ni tak perangai memasing dah nampak sorang unfollow ni sorang follow tu pastu berpuak2.

Seramshit klu dapat PA gini. Dahlah si Dalca (dasha + aca) ni saksi fattzura time bila jatuh cinta n berchenta sampai la kahwin ni pastu dan2 sampai dah tak jadi PA memasing.

Takut masing2 dah sasau sbb tagteam dgn zaza diva n jahlop tu tercaruts semua rahsia kat gang2 tu. nayaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2019 05:31 AM From the mobile phone | Show all posts
mishungu replied at 8-9-2019 01:37 AM
Really?? Khir, bosco, abu tu hapee.. Hahaha

Khir bosco n abu tu x de la nk dresup pompuan n xde la smpai nk wat tetek..bosco je sikit2 kdg2 pakai mcm pompuan tapi time raye elok je die hormat pakai baju melayu..depa ni kategori lelaki lembut..bukan tranform teruih mcm geng fazura..scary noq.apatah lg si vee bambam tu...si chot pun mnyeramkan...
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2019 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Izaabelle at 8-9-2019 09:32 AM

Amboi mcm siol statement konon si pok ni pakai gitu si nyah pakai gini.....apoo eh hello dah tentu puak-puak pok/nyah ni sama lah jgn nak spin pakaian gitu gini dan konon tak BFF kwn kwn je ......apa jus bkos tak "mendrag" kira oklah eh tolong lah jgn bias,ikline dan  favouritism hokayyy geng MUA ni semua sama lah diaorang tak korespon dgn diaorang punya birth sex!
Yng diaorang tak portray kat IG korang tau plsss lah jgn bila nak tag team abis korang beza-bezakan nyah dan pok ni semua konon ada perbezaan
Faz tu at least tak sembunyi sembunyi klau berkwn dgn nyah ke pok bkn mcm lagi satu tu hide and seek!mcm lah kita tak tau plsssssss
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2019 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Keluaga mentua faz chill je dia kwn dgn fonen
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2019 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Wiwan replied at 8-9-2019 07:39 AM
Keluaga mentua faz chill je dia kwn dgn fonen

Dah menantu glamor mesti semua ok..
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2019 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 7-9-2019 11:54 PM
yeye je uols......bukan main backup pajura.tapi pajura kan memang selalu bergaduh cari pasal dgn o ...

Uolss yg ye2 je. Takpelah, sebab uolss lebih suka nak percaya apa u nak percaya dari apa yg jadi,ikut u la
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079624s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list