Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
61337
View
354
Reply

Kemana pergi nya Dasha Sultan PA Fazura??

[Copy link]

Author: missflame       Show all posts   Read mode

Post time 17-10-2019 05:48 PM | Show all posts
Lately ig dasha mcm sesuatu je...tuari pasal giler nie lak pasal email dr china...ape dasha nie kna scam ke atau tk nk bersubahat ngan scammer...hmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 15-10-2019 04:44 AM
Tu lah aku rasa antara kawan2 Fazura tu yg boleh trust Rizman, Xelicious, Nazreem n Manny jer... y ...

Hahahaha noooo dalam list u ada yg citer i macam2
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2019 02:21 PM | Show all posts
Abam mat tk pnh mengecewakan iolss..terhibur iolss gn komen bangmat..kipidap bangmat
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 15-10-2019 07:32 PM
PZ tu start bff ms HSC. Itu pun sbb biz. Now dia dah tiru style Fazura... scary pulak tgk. Patut F ...

Pz tu yg biz timbang kilo guna retis2. Tp hasben dia bukan doktor medical ka
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
elirasputia replied at 15-10-2019 07:37 PM
i suka tgk friendship Faz dgn Nazreemteringat dalam facing up to faz...
i think they go way back  ...

Sbg karatz, meols suka faz punya friendship ngan nazzy, manny, rizmanruzaini and wives, vee, aizat dan kimi...nampak sgt2 genuine. Yg lain2 tu entahlah...pz esp meols tak sedap hati dari dulu.....pasal dasha ni, dia takat perli2 jer lah bolehnya...nanti kena saman tak cukup tanah nak lari. Terserlah busuknya bila tag team ngan diva letop dan yg lain2. Faz layan dia punya baik dulu.....tak sangkanya lahai....
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
MentariSenja replied at 23-10-2019 03:52 PM
Sbg karatz, meols suka faz punya friendship ngan nazzy, manny, rizmanruzaini and wives, vee, aizat ...

pz tu mmg nmpk x genuine nk berkawan.. n nmpk mcm fake je sheols tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2019 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Purple12 at 24-10-2019 01:47 PM
MentariSenja replied at 23-10-2019 03:52 PM
Sbg karatz, meols suka faz punya friendship ngan nazzy, manny, rizmanruzaini and wives, vee, aizat ...


PZ ni ada something off about her, sejenis opportunist juga. Pentiru pun dia jg, style fashion, handbag Faz semua dia ikut.

Dasha pula..was a good PA to Faz. Tp tu lah sayangnya, mgkn ada personal problem dgn ex bos buat heshe bitter smpi skrg. I lebih suka kerja Dasha compare dgn PA skrg, heshe dulu selalu update igs klu Faz ada event, concert..and heshe x suka menempel sgt mcm chot.  Ramai yg suka menempel dkt couple fattzura, terbaru that indian guy kcplay.
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2019 03:35 PM | Show all posts
seronok check in benang ni.. terhibur i dgn bangmat punye komen.. menceceh acik lobenak dtg sini ehhh tak moveon2 lagi acik dgn bamtah rupenye..
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2019 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MentariSenja at 24-10-2019 05:42 PM
Purple12 replied at 24-10-2019 12:56 PM
PZ ni ada something off about her, sejenis opportunist juga. Pentiru pun dia jg, style fashion,  ...


I know this one guy...quite successful corporate figure....once dia pecat long time pa dia. Kerja pa dia memang tip top. So I asked him why...dia cakap kerja tip top pun tak guna kalau tak pandai jaga rahsia boss. 'Confidentiality' tu penting. Knowing Faz jenis yg sayang kawan2, kalau dia pecat pa yg dia sayang, rasanya sebab apa? I tak berani nak speku tapi bila tengok peel dasha yg tak sabar2 nak tag team ngan musuh ex boss, I rasa fazzy buat keputusan yg tepat. Ada fazzy tag team dgn hanez suraya utk hentam dasha? Tak de kan? Bila jadi artis popular, mestilah ramai yg suka menempel...so fattzura kena pandai pilih siapa yg patut dan tak patut masuk circle mereka......
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 10:29 AM | Show all posts
flipolivio replied at 23-10-2019 04:35 PM
pz tu mmg nmpk x genuine nk berkawan.. n nmpk mcm fake je sheols tu

i pon ada npk vibe fake dr pz
tp pajurap layan elok jah i tgk.. mmg pajurap jenis yg layan org bgus kot, kalau org buat buruk ngn sheols bru sheols putuskn hubungan terus
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by iena_jr at 25-11-2019 08:03 PM
flipolivio replied at 23-10-2019 04:35 PM
pz tu mmg nmpk x genuine nk berkawan.. n nmpk mcm fake je sheols tu


Kenalan i cerita, dia dengan pz terserempak kat pavi pz buat tak tau jer. Padahal dulu kawan baik, pz jual apa2 kawan2 tu la yang support. Ni langsung buat tak tau, padahal nampak anak2 kawan dia tu, and of course kenal. Duduk meja sebelah ke jalan lalu meja sebelah macam tu la lebih kurang.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 6-9-2019 02:19 PM
tp kn uols ritu elok je theyols bdua.resign pn xde gduh gduh na,pajura pn msih polo sheols,sheols pn ...

Once upon a time,kakajura rajin memerli org kat medsos dia. Sebab tu ramai la jgk haters bersatu kat forum ni. Termasuk meols.hehe. but masa dia brlakon drama dgn fattah tu dia dah slow & perangai pun dah start ok takde nk perli2 org. Gitteww
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Cicisweets replied at 6-9-2019 03:29 PM
Tu pun fan nuraka dia puji posetip bagai,dah acara tahunan dia mesti bergaduh dgn org

Teringat zaman rumah kakajura bertingkat2 kat board gosip ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
fuyupoktek replied at 14-7-2019 05:46 PM
Tp still folo each other

Faz dh x folo heol
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2019 05:30 AM | Show all posts
Aca dgn faz pun mcm seteru ke? Rasanya masa weddin rizman pun aca xde....tapi aca mcm masih dgn fattah.....dlm igs aca pun....ayah fattah ada msg aca.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.075708s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list