Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
56023
View
354
Reply

Kemana pergi nya Dasha Sultan PA Fazura??

[Copy link]

Author: missflame       Show all posts   Read mode

Post time 14-7-2019 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp still folo each other
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2019 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Finally ade juga buka topic Dasha. Sejak dia dah tak jadi PA kakafaz meolls tertunggu2 apakah gossipnya mengapa Dasha tidak lagi bersama kakafaz crew. Birthday Dasha pun kakafaz tak wish tapi wife si manager kakafaz ade je wish ke Dasha... apakah???
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2019 05:53 PM | Show all posts
wow ex  pa fazura pun ada benang sendiri..kerlassssssssssssssss

retis kah heshe ni oiiii ..

cam kita kita la takkan sampai mati keja ngan company yg sama weiii..maybe ada better offer gituuu
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2019 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
rayray28 replied at 14-7-2019 04:21 PM
Dah x jd pa lagi kan..cumanya psl apa idak laa diketahui..and mmg mcm xde dh join aktiviti bersama2  ...

mcm ada something happened. sbb masa dorang pegi holiday thailand lps hari raya tu, kaka faz ada letak hashtag pasal no BS, no drama. lps tu ramai yg tanya mana dasha. dasha terus privatekan heshe punya ig
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2019 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kejadah bod gosip skang smp PA, adik bradik, sedara mara, jiran tetangga kepada retis boleh jd bahan gosip? Mod mana mod?
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2019 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
bondeh replied at 14-7-2019 05:48 PM
Finally ade juga buka topic Dasha. Sejak dia dah tak jadi PA kakafaz meolls tertunggu2 apakah gossip ...

Birthday dasha bulan April lepas ada lah kaka faz wish. Rasanya birthday hj barbie yg faz x wish... Tp sekarang dah OK dgn haji
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2019 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
fair_iza replied at 14-7-2019 06:15 PM
Birthday dasha bulan April lepas ada lah kaka faz wish. Rasanya birthday hj barbie yg faz x wish.. ...

haah rasa masa bday dasha tu still gang. ada nmpk kaka faz wished heshe
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2019 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
gigihnya stalk fonen..adoyai toksah la duk sibuk masuk cmpur hal dlm kain org.. aritu ada benang pasal lopak x mention sanaz dlm ig story dia..siyesly chu gaiss mmg korg xda kerja ke? toksah la sibuk2 nak assume..haritu kata faz gaduh dgn nazreem abg ummi tu elok je deyols.. nak bhubung xsemestinya pakai media sosial je..wasap msg kan hado..masing2 pun ada life masing2 kecuali korg xdo life..ekikih..larikk
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2019 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin sbb dah tak jadi PA Faz, dan dpt offer lagi baik. So x byk masa utk hangout dgn faz. Sekarang nmpk faz byk spend time dgn suami. Kalau byk sgt dgn fonen nanti dicerca dan di doakan bercerai pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2019 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak iols dulu mengomel bila tgk dasha ni menempel ngan faz masa single dulu dalam realiti tv show faz.. kata mak iols patutla berat jodoh dok berkawan dgn pondan terkujat meols dgn statement itu
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2019 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Bior betul uolllsss ni. PA retis pun uollsss concern.  
Ate lps ni tolong buat juga topik pasal pa mira piljah  pa remy ishak pa capik kyle dll. Mereka juga berhak dpt topik d sini
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2019 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
ada je Faz buat statement kat ig story DS no longer PA apa2 boleh call management dia si Mei ke apa...knowing Faz dia selalu je buat ayat beday panjang lebar utk bff hershe namun begitu anything post dr DS lately tidaklaaa Faz mengelike nya heheh
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2019 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
NonaNaga replied at 14-7-2019 06:29 PM
ada je Faz buat statement kat ig story DS no longer PA apa2 boleh call management dia si Mei ke apa. ...

And dasha siap ada komen kat nabila jugek..anyway andaian je..xde apa2 kot yg berlaku antara mereka
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2019 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
rayray28 replied at 14-7-2019 06:43 PM
And dasha siap ada komen kat nabila jugek..anyway andaian je..xde apa2 kot yg berlaku antara merek ...

a ah pasan gak...pastu ramai laa pulak fans jahlop tanya nape nempel..lebey kureng laa x hengat
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2019 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Dasha tu xda ig ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2019 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
bondeh replied at 14-7-2019 05:48 PM
Finally ade juga buka topic Dasha. Sejak dia dah tak jadi PA kakafaz meolls tertunggu2 apakah gossip ...

meols ada tgk igs faz sambut bday dasha. gmbr pavlova kt ig dasha tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2019 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
budakpink replied at 14-7-2019 04:57 PM
Aku pun nak tau wei.. Apasai tetibe benti kan..

Bkn tetiba.. faz da up igs pasal ni..iols Rasa perubahan pengurusan
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2019 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Hebat betul memasing boleh assume relationship setiap org hanya melalui med sos
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2019 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm hawau bodgos skrg ni, gossip instapemes gadoh dgn pengarah pun masuk sini,gossip ex adik ipor kpd retis pon masuk sini, gossip pa retis pon masuk sini.. Dah kenapa sundilll
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2019 06:58 PM | Show all posts
missflame replied at 14-7-2019 04:24 PM
Opps.. Sebenarnya I baru tau yang dia tu fonen...

me too taun lepas baru tahu..sebab terbaca kesah lama hanis soraya dan dasha masuk court.pastila dengan nama sebenar

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.077657s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list